Na ruim twee maanden had ik mijn bestelling van meer dan €100 nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere beloofde verzendtermijnen en vele contactpogingen kreeg ik weinig tot geen duidelijkheid.... Se mer
Det här tycker kunderna
Super service, ik wilde een pakketje terug sturen (helaas stond de kleur mij niet zo) maar de winkel waar ik het pakketje verstuurde maakte een fout waardoor de levering veel langer duurde dan verwach... Se mer
Företaget har svarat
Uitstekend materiaal, squat proof! Sport BHs zitten lekker + de pads bieden extra versteviging. Maten zijn duidelijk aangeven welke groter/kleiner vallen, dus op advies gekocht en past perfect. Le... Se mer
Företaget har svarat
Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.strengthen.store
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne kleding om zelfverzekerd in te voelen!!
De kleding zit zo fijn, voel me in alles heel zelfverzekerd!

onprofessionele communicatie
onprofessionele communicatie. Text op de shorts laten snel los.

Svar från Strengthen
Mijn eerste bestelling gedaan van dit bedrijf.
Lijkt me voor zover een goed bedrijf. Verzend snel, je bestelling is goed weer te bekijken op de website. De sportschool is mijn 2de huis, de bestelde halter sportbh zit geweldig wat ik echt belangrijk vind !
De meeste vind ik aan de achterkant te smal of van voren te laag uitgesneden waardoor je meer bezig bent met alles op z'n plek te duwen dan een fatsoenlijke workout neer te zetten, bij deze halter BH is dat niet het geval.
Ik wil nog meerdere kleuren bestellen , en wellicht een bijpassende short erbij van dit merk voor mijn komende fotoshoot.

Svar från Strengthen
Ze hebben mij erg goed geholpen met…
Ze hebben mij erg goed geholpen met artikel die al na 1 keer dragen is geknapt. Ik mocht een nieuwe uitzoeken!

Svar från Strengthen
Mooie goede kwaliteit sportkleren en…
Mooie goede kwaliteit sportkleren en snel geleverd!!!

top site
overzichtelijk site met goede duidelijke foto’s. Kreeg perongeluk in mijn ‘bestelling verzonden’ mail geen track en trace code hebben ze daarna gelijk gestuurd dus dat is top!

Svar från Strengthen
Ik raad deze webshop zeker aan!
Ik raad deze webshop zeker aan!
Ze hebben super fijne leggings en hun service is echt top!
Ik had helaas een legging waarbij de naad kapot was gegaan, en ik mocht een nieuwe uitzoeken. Echt super!!!

Top merk!
Het bestellen ging gemakkelijk. De site is duidelijk. Ik had mijn bestelling op vrijdag geplaatst en de eerstvolgende woensdag binnen. Mijn bestelling bestond uit 2 shorts en een paar sokken. Ik had al eerder een short van dit merk en vind het qua kwaliteit heel goed omdat de naden in het midden niet loslaten tijdens de squats. Ook heeft het aan de zijkant een ademend stofje wat heel lekker is tijdens het trainen van de benen, vandaar dat ik nog een keer heb besteld!
Het ging trouwens om de shorts voor de mannen.

Svar från Strengthen
Goede service. Ze reageren snel en zijn direct te bereiken. Super spullen, erg tevreden over alles!

Svar från Strengthen
Ik had problemen met mijn legging
Ik had problemen met mijn legging. Ik had ze een berichtje gestuurd en ze reageerde meteen! Goede service

Flex legging
Tijdens een event een Flex legging bij jullie gekocht. Vroeg in eerste instantie om een XL, was niet voorhanden, maar werd mij gezegd dat een L ook wel voldeed en zou passen. Legging gepast, en inderdaad qua lengte akkoord, maar nog geen drie keer kunnen dragen, bij naad op billen gescheurd. Dus toch niet zo flexibel. Sneu geld zo.

Enthousiast en blij!
Goed en snel contact + snelle levering! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en er zullen zeker meer bestellingen volgen.

Svar från Strengthen
De pakketbezorger heeft het niet…
De pakketbezorger heeft het niet gebracht en strenghtenmedewerkers hebben er alles aan gedaan zodat ik opnieuw mijn pakketje kreeg.

Svar från Strengthen
DHL fout maar strengthen heeft het goed opgelost
Mijn pakket kon door ene van de reden niet thuis afgeleverd worden door DHL waardoor hij terug gestuurd werd naar strengthen. Toen deze aan was gekomen bij hun heb ik van hun een code gekregen om gratis een nieuwe aan te schaffen.
Via instagram snel reactie gekregen op mijn vragen.
Goede service en hele mooie kleding
(BBL jacket) zit super lekker en strak aangesloten.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.