Stald-Direkte.dk Omdömen 46

2,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dyrt og ikke størrelsessvarende. For det første betalte jeg 49 kr. i fragt for at få det tilsendt. Varene passede ikke, så måtte igen bruge 49 kr. på at sende retur. Dernæst ser jeg nu, at jeg v... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestilte 2 varer, modtog kun den ene - men må rose den hurtige levering, som var dag til dag. Dog er det noget træls at man stadig mangler den ene vare 2 uger efter man bestilte. Har været i kontak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte fredag eftermiddag kl 15.47 en spand equi mobility til min pony og 15.59 modtog jeg track on trace nr og kunne hente det allerede lørdag formiddag på posthuset.! Det er bestemt ikke sidste... Se mer

Företagsinformation

1. Ridning
  2. Sadelmakeri
  3. Ridbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Spar penge på rideudstyr.Netbutik med hesteudstyr til pony og hest.Forhandler af Horseware rideudstyr og dækkener Rambo, Rhino, Amigo. Køb i rideudstyrsbutik eller on-line hos stald-direkte.dk.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dyr service og ikke størrelsessvarende

Dyrt og ikke størrelsessvarende.
For det første betalte jeg 49 kr. i fragt for at få det tilsendt. Varene passede ikke, så måtte igen bruge 49 kr. på at sende retur. Dernæst ser jeg nu, at jeg ved købet også har betalt 20 kr. i emballagegebyr, som de først lægger til ordren ved aller sidste betalingsfase. Det er ikke særligt gennemsigtigt. Synes også 20 kr i emballagegebyr for en ordre, hvor det eneste i emballage var forsendelsesposen, er dyrt.

Varerne var desuden ikke størrelsessvarende. Klokkerne med ballestop var meget små i størrelsen, mens gummiklokkerne var meget store i størrelsen. Har købt nyt sæt et andet sted i samme størrelse, hvor de passer perfekt.

Alt i alt har jeg betalt 118 kr. I fragt og gebyr for at prøve to sæt klokker, som ikke passede. Det gør jeg aldrig igen :-)

4 februari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dyrt emballagegebyr ved fri fragt

Synes, det er meget at tage 20 kr. i emballageudgift for en sort plastsæk. Det har været en dyr lærestreg at handle dér, når man først har købt én heldragt, der var for stor, og dernæst én nummeret mindre, som var for lille. Var nødt til at returnere begge, hvilket har kostet 2x20 kr. plus kasse, plus fragt på 97 kr. ØV ØV

18 januari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ret stor emballage afgift

Hurtig levering og god pris på et sadelunderlag fra Cartago.
Men synes 20 kr i emballage til den gode side. Det er vist en god ekstra indtægt Stald direkt.
For det koster den plastpose vist ikke i afgift, som varen ankom i.

12 december 2025

100% god service hele vejen igennem

100% god service hele vejen igennem! Maria brugte ekstra energi på at kontakte og informere mig, da hun var i tvivl, om jeg modtog mailsene fra dem (pga fejl i mit mail system). Senere kontaktede hun mig igen for at fortælle, at ordren var afsendt (jeg havde brug for varen lidt akut), og nu da der var en reklamation på varen, har hun stadig med et smil accepteret reklamationen og overført beløbet for varen retur.
Dejlig energi og virkelig god service fra start til slut ! Vi vender helt sikkert tilbage for at handle her.

17 juni 2025

God service

God service, hurtig levering af dubarry støvle. Den passede desværre ikke så den måtte returneres, god tilbagelevering og hurtig refundering af beløbet - tak for jeres service.

4 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vil ikke erstatte beskadiget vare

Modtog en spand loppefrøskaller på 10 kg. Der var et kæmpe hul i bunden på spanden og man kan se den tilsvarende skade på kassen, som spanden blev sendt i, men fordi jeg ikke har taget et billede præcist da jeg åbnede pakken, kan de kun give 20% af købsprisen på over 1000 kr. tilbage.

Derudover er det tydeligt at Maria Holm fra Stald Direkte ikke tror på min reklamation på en skadet vare. Det ses i hendes skrevne tone og brug af citationstegn når vi taler om den skade jeg påpeger. Derudover var der lang sagsbehandlingstid - det kan dog forklares ved at forløbet var hen over julen og nytåret.

Her her mailkorrespondancen - bedøm selv om I vil tage den risiko.

Hej,
Der er hul i den spand I har sendt mig ..

Maria:
Hej Iris,
Har du ikke et billede fra da du modtog pakken? Vi skal nemlig bruge et billede af emballagen for at kunne lave en klage over fragtskaden til GLS 🙂

Mig:
Sender billeder, som viser et hul i spanden

Mig, 9 dage senere:
Hej,
Hvad er status på den ordre jeg har modtaget som ankom ødelagt?

Maria 4 dage senere:
Hej Iris
Så er vi tilbage efter lidt jule- og nytårsferie, og vi har kigget på de sidste billeder du har sendt 😊
Vi kan desværre ikke ud fra billederne se at spanden har været skadet i fragten, da kassen ser intakt ud og vi kan se der stikker fyld op af kassen 😊
Vi vil dog gerne give dig 20% rabat på spanden, som et plaster på såret. 😊

Mig:
Så du kan ikke se, at der er hul i kassen?
Henviser til nyt billede hvor hullet er cirkelt

Maria:
Hej Iris,
Jeg kan godt se der er en ”bule” i pappet, men det er ikke gennemgående, og da du ikke har taget et billede straks du har åbnet pakken, hvor spanden stadig var i kassen, kan vi desværre ikke tilbyde yderligere end de 20%.

Iris:
Jeg har modtaget en beskadiget vare og jeg vil egentlig hellere have gensendt en ny vare, da 20% reduktion i prisen ikke dækker værdiforringelsen af varen

2 januari 2025

Superhurtig levering

Superhurtig levering - vi modtog pakken allerede dagen efter. God pris på læderridestøvler som passer perfekt.

1 september 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.