Squashlife Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk vejledning med professionel indsigt især med valg af personlige ketsjer. Tak til vores træner for at du sendte os til squashlife kbh, så vi har kom hjem med det helt rigtige ud... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Første gang jeg træder ind i denne squash verden. Blev taget imod af en super imødekommende og servicemindet ekspedient. Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale... Se mer

Företagsinformation

1. Tennisbutik

Skrivet av företaget

Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hurtigt og problemfrit reklamation

Hurtigt og problemfrit reklamation. Lidt af sålen på et par Yonex sko gik op efter halvanden måneds brug. Tog et par billeder af skaden og sendte dem en mail. Fik besked dagen efter, at jeg ville få et par nye tilsendt, når de havde modtaget de beskadige par sko retur. Returfragten var selvfølgelig gratis for mig. Tak for hurtig og god service!

14 november 2025

Hurtig og god service.

Jeg har haft flere gode oplevelser med squashlife online. I dag havde jeg så et akut behov for ny squashketcher. tænkte at jeg ville skrive til butikken og høre om der var mulighed for at hente en ny ketcher uden for åbningstid. Fik hurtigt svar og det lykkedes med ny ketcher. Fremragende service og kyndig vejledning. anbefaler på det varmeste.

25 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på med at handle her

Pas på med at handle her. Kan absolut ikke anbefale det. Havde købt ketcher til 900 kr. som gik i stykker første gang den bare rammer en væg en lille smule. Meget typisk for en produktionsfejl. Men forretningen nægter at refundere eller ombytte til ny. Ualmindelig dårlig kundeservice.

8 september 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ingen kompensation eller mulighed for returnering på dårligt produkt

Efter at have modtaget en ketcher fra Squashlife, som jeg under min anden kamp oplever, slipper i sit grip så meget, at det er en gene.

Her skriver jeg til Squashlife, at jeg selvfølgelig er træt af at stå med en sprit ny ketcher, som enlig allerede slipper i grebet.

Først skriver de at det ikke er optimalt, men efterfølgende at det må man forvente (jeg har aldrig oplevet en ketcher, der løsnede sit grib efter 2 kampe).

De tilbyder at jeg kan komme forbi butikken og få et nyt greb monteret (ca. 200 km væk fra min adresse), eller jeg kan få tilsendt et nyt grib, som jeg selv skal betale fragten for. Det giver for det første ingen mening, at jeg skal betale fragten, da den udgør den samme pris, som det jeg kan købe et nyt for i Intersport.

Jeg synes det er dårlig kundeservice, at de ikke tager produktet igen, når det ikke engang har holdt 2 kampe, eller som minimum bare tilbyder at sende et greb på deres regning.

Generelt ingen velvilje til at imødekomme deres kunde, som havde glædede sig til en ny ketcher, hvor det bare spillede.

EFTER ANMELDELSE:
De endte med at tilbyde gratis fragt, et nyt grip jeg selv kunne montere og 2 stk. bolde, som kompensation for oplevelsen - Vil nu helst have haft muligheden for at returnere det defekte produkt.

28 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en squash ketcher via…

Bestilte en squash ketcher via webshoppen søndag aften. Mandag formiddag bliver jeg ringet op af en medarbejder, som fortæller mig at den ketcher jeg har bestilt desværre ikke er på lager. Han spørger mig så om det er ok at han sender en nyere version af samme model, uden ekstra omkostninger. Den ligger i dag tirsdag klar til afhentning på posthus. Super service! Handler helt sikkert her igen

10 november 2020

Virkelig dårlig Service

Virkelig dårlig Service

Jeg spiller squash 1-2 timer om ugen - sidste gang jeg fik min ketcher opstrenget er nok +2 år siden, så det er nok blevet til +100 timers squash med samme streng. Efter squahlife have opstrenget min ketcher spillet jeg med den i 20 minutter og så sprang den. Om jeg bare har været virkelig uheldig, eller om der har været noget i vejen med opstrengningen ved jeg ikke – Men var det min butik, og der kom en kunden ind, ugen efter han havde fået opstrenget sin ketcher, havde jeg nok bare lavet en ny opstrengning i stedet for at ville tag fuld pris igen.

20 januari 2020

Indbegrebet af servicegen

Indbegrebet af servicegen! De er så flinke i butikken. Lørdag ringede jeg ind og sagde jeg muligvis vil være der lidt efter kl. 14, da min gamle ketcher var gået i stykker og havde brug for en ny. Intet problem - blev gerne lige hængende 15 min ekstra om nødvendigt.

16 oktober 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefales til alle der spiller squash

Anbefales til alle der spiller squash!
Jeg fik en rigtig god snak med Morten, der rådgav mig til det helt rigtige udstyr. Det var tydeligt at det ikke handlede om at jeg skulle købe det dyreste udstyr, men det der passede 100% til mig. Tak for en god snak !

3 augusti 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Worst customer service I've encounterd…

Worst customer service I've encounterd in ages. Sent an email to get information on how to return a package (which they wont provide in their website). Got no response in a week so I tried to chat with their customer service. Same second that I said that I wanted to return a package customer service stoped replying. Is feel so cheated.

23 juli 2018
Logotyp för Squashlife

Svar från Squashlife

Sorry that you feel that way, that is of course one big misunderstanding. We do everything to always give the very best customer service on all levels. You can even call us and we can also help you or guide you on the phone.
Regarding your e-mail then I have now found it under spam. You didn't use the contact form on our website, but just used the mail from where you got the invoice and then your e-mail has a high spam score. Regarding chat I have seen the conversation and can see that the sales agent answered and was trying to help but then you logged out of the chat and never returned. As it says on our site we don't offer free returns, but you are always welcome to send a product back and within 30 days we give money back.
But if you have any ideas for improvements we can make then contact us and we will take a serious look at it. We want to keep being the leading squash shop in Scandinavia and have the most happy customers.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.