Ett prisvärt lågprishotell med AC
Ett prisvärt lågprishotell med AC. 1740kr/natt inkl frukost betalde vi för fyra personer.
Ser inte mycket ut för världen i reception och korridor men hotellrummet var fint och prisvärt i denna prisklass.
Stort plus för ställbar AC på rummet så vi sov jätteskönt. Bad om extra madrasser till bäddsoffan och det var inga problem så alla fyra sov lika bra. Annars kan madrassen i bäddsoffan upplevas lite tunn.
Stort Minus för frukosten. Gillar man stekt potatis, bacon, stekt ägg och köttbullar till frukost så var det säkert bra. Men vill du ha en lite lyxigare hotellfrukost så var det inget vidare. Fanns inte ens marmelad och/eller nutella till rostbrödet. Pannkakorna var överstekta och oljiga. Glutenfritt bröd eller flingor fanns inte heller att tillgå.
Är du känslig för trafik så var det en trafikerad väg utanför så ta med öronproppar så sover du skönt.
Stort plus för närheten då det ligger mitt emot Lisebergs södra entré så närmare kommer du knappt.
Bra att veta är att det var en spiraltrappa upp till receptionen. Fanns dock hiss någonstans men då får du nog ringa receptionen så de släpper in dig första gången.
Söker du den där lyxiga hotellkänslan med hotellfoajé, fancy reception och restaurang etc så ska du välja ett annat hotell. Vill du ha ett prisvärt hotell med AC där du sover bra för natten och lägga pengarna på annat så är det värt ett besök.