SportTravel, voor al uw topsportreizen. Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 daagse naar MotoGP Valencia geweest. Alles tot in de puntjes geregeld. Altijd iemand aanwezig/ bereikbaar. Zowel met boeken als tijdens de reis vriendelijke en enthousiaste mensen. Goed hotel. Alles... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super weekend gehad!!, mooi circuit en de gekozen groene tribune voor herhaling vatbaar. Een minpuntje de vrijdag komen we pas aan om 22:00 uur in het Hotel primus, de maandag vlogen we om 20:40 uur t... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de eerste keer meegegaan met Sporttavel naar de MotoGP van Valencia. Dit is zeer goed bevallen! De mensen van Sporttravel zijn zeer vriendelijk en toegankelijk, de reis zelf is goed geregeld en a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen weekend met sporttravel naar Valencia geweest. Alles was super geregeld! Snelle transfers naar het circuit, mooie tribuneplaatsen, super hotel op centrale locatie. Gezellig diner op zaterdag... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör

Informationen kommer från olika externa källor

Voor een ultieme ervaring met persoonlijke benadering en 100% service, bezoek je je favoriete sport met SportTravel.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles in orde goede organisatie van…

Alles in orde goede organisatie van sporttravel van A tot Z.
Wat betreft het hotel daar is wel wat over te zeggen,ontbijt en personeel goed maar de kamer !
Douche liep het water niet weg,daardoor water in de badkamer en natte voeten tot de poetsvrouw kwam.De haardroger waterketel niet.
Nu tot slot vorig jaar 2017 waren wij op dezelfde kamer als nu 2018 en in 2017 had deze kamer hetzelfde probleem wat wil zeggen dat de klachten niet op gevolgd worden,dit is spijtig,wij hebben dit jaar de gebreken gemeld aan het onthaal als ook verleden jaar,men doet er blijkbaar niets mee.
Mvg
Alex Dhondt Pascal Dhondt

Svar från SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Dank voor de reactie Alex & Pascal. We zullen dit serieus bij het hotel neerleggen. Er zijn nu een aantal etages "gerenoveerd" en dit had uiteraard niet mogen gebeuren, speciaal aangezien jullie dit eerder hebben aangekaart. We komen hier nog in een prive / e-mail bericht op terug. Groeten Martin - SportTravel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wij zijn nu al paar keer mee geweest…

wij zijn nu al paar keer mee geweest naar een motorgp en iedere keer weer super geregeld!!!! gezellige mensen, sfeer is top!!!
wij raden het ook aan bij vrienden/ kennisen.
en op naar een volgend gp, maar eerst even sparen!! hahaha tot 19 januari met de kick off!!

Valencia 2018

Ontzettend verzorgd weekend gehad en nergens over na moeten denken. Zou niet anders meer willen dan zo verzorgd op reis te gaan!

GP Valencia 2018

We hadden alleen een hotel en de tickets voor de baan via SportTravel geregeld en dat was allemaal prima.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super georganiseerd wat een feest

Super georganiseerd wat een feest . De diversiteit van mensen rondom respect voor iedereen en dat met 200+ mensen. Waar maak je dit nog mee.
Zou A4tje kunnen vol maken hoe we dit weekend Valencia hebben beleeft.

Jeroen W

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld! Ik vond alleen de 2 reisdagen wel erg lang duren.

Svar från SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Beste Jarno, dank voor je reactie naar aanleiding van je trip met ons naar Valencia. We hadden bewust een vroege heen vlucht op vrijdag en een late vlucht op maandag gekozen om maximaal van het GP weekend te genieten en van het mooie weer.... Nu dat laatste tegenzat moesten we vooral de maandag op deze manier (bezoek Valencia) "rekken" en was er niet het geplande afscheid van een zonnig bezoek aan bijv Denia. We hopen je ook op een volgende GP bezoek weer te mogen ontmoeten. Groeten / Martin - SportTravel

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Weer een fijn race weekend gehad.

Weer een fijn race weekend gehad.
Deze keer een goedkopere variant ,die prijs kwaliteit verhouding goed was.
Jammer van het weer maar daar was niets aan te doen, het is nu eenmaal zo
Fijne reisbegeleiding van Mark, dus wij zijn helemaal tevrede

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De vlucht en de busreis waren goed…

De vlucht en de busreis waren goed geregeld.
Het hotel is erg gehorig, stinkt, slechte bediening, slechte locatie. Transfer naar het circuit was erg vroeg maar goed geregeld. De begeleiding geeft genoeg info in de bus maar zodra het circuit bereikt is is de begeleiding gevlogen en uit het oog. Naar mijn mening is de reisleiding eindverantwoordelijk en moet niet in een VIP’s lounge zijn aan de andere kant van het circuit. Er hoeven uiteraard géén handjes worden vastgehouden maar ik zou het anders doen.
Wel een aardige gast die weet waar hij het over heeft.

Svar från SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Dank voor je duidelijke reactie Ben. We zullen het e.e.a. met het hotel opnemen en wellicht andere opties bekijken. Voor onze begeleiders (in alle bussen), die hebben ook andere taken op het rennerskwartier (paddock tours, begeleiden van gasten van diverse teams) en verblijven niet in een VIP lounge de hele dag... Als het goed is, is iedereen voorzien van de tel nrs van alle begeleiders (5 x) om wanneer nodig te assisteren tijdens tribune bezoek. Wij hopen jullie in ieder geval weer te treffen tijdens een volgend MotoGP bezoek. Groeten / Martin - SportTravel

Onze MotoGP reis Maleisië met Sporttravel

Via Martin van Sporttravel verschillende reizen geboekt, waaronder onze trip naar Maleisië voor de MotoGP. Het was een zeer relaxte, aangename ervaring. Sporttravel heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om het iedereen naar de zin te maken. VIP tours in en rond de Paddock, op de warmste momenten van de dag werden er blikjes cola of koud water geregeld, meet and greets met coureurs, kortom een top ervaring. Over de hotel keuze ook niks dan lof! Centraal gelegen in het bruisende Kuala Lumpur City Central bood het Pullman hotel ons een Zéér prettig verblijf, erg vriendelijk personeel, goed en lekker eten. uitzicht op de Petronas Twin Towers was natuurlijk een erg verassende bijkomstigheid. Het hotel ligt op "precies!" 5minuten lopen van The Pavillion - een groot winkelcentrum met leuke en gezellige eet tentjes en barretjes. Wij hebben dit weekend geen enkel negatief punt kunnen ontdekken in de service en dienst verlening van Sporttravel, en dat is eigelijk zoals we dat in het verleden ook van hun gewend zijn en ervaren hebben! Een top georganiseerd MotoGP weekend met een aangenaam luxe randje.

8 november 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sepang 2018 ... wat een beleving!

Onze tweede GP evenement met Sporttravel (Valencia 2017 en Sepang 2018). Deze keer ‘overzee’ en dus met een kleinere groep. Beide reizen waren prima geregeld: de informatie, de hotels, de begeleiding, de flexibiliteit. De extra opties (paddock diner, club lounge, paddock kaart) zijn ook geweldig! Naast optimaal genieten op het circuit - daar kom je tenslotte voor - is er ook genoeg tijd (soms in groepsverband) om ook de omgeving te verkennen. Kortom: een aanrader! Wij gaan zeker op herhaling.

Kees en Ellie

8 november 2018

Svar från SportTravel, voor al uw topsportreizen.

Beste Kees & Ellie, dank voor jullie reactie naar aanleiding van jullie trip naar Maleisie! We kijken er nu al uit om jullie volgende trip net zo mooi te laten ervaren. Tot de volgende keer / Martin - SportTravel

Een echte aanrader!

Een waanzinnig goed georganiseerde reis. Super mooie hotels. Wat geweldig is, is dat je ook de paddock mag bezoeken. Voor motorsport liefhebbers echt een feestje. Ik zou SportTravel aanbevelen bij al mijn motorvrienden. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Sporttravel. Heerlijk dat je zelf niks hoeft te regelen.

26 september 2018

WAS SUPER EN ONWIJS GAAF

Afgelopen weekend (naar hard sparen) zijn we naar misano gegaan.
Ik kan alleen een ding zeggen. WAS SUPER EN ONWIJS GAAF.
Voordat je in de vliegtuig zit weet je al dat je sportravel (Martin) op je wacht. De transfer, tour en info, duidelijke afspraken , bezichtigen was allemaal super. eigenlijk hebben we meer gekregen dan dat ik überhaupt op had gehoopt.

Super top jongens en tot de volgende GP

12 september 2018

Perfecte timing

Perfecte timing. Aĺles tot in de puntjes verzorgt en geregeld. Goed hotel en perfecte plaatsen op de tribune. Gezellige groep. In 1 woord top

11 september 2018

Misano

Mooi weer,strak georganiseerd en leuke groep mensen...

Enige nadeel : je wil er elk jaar opnieuw bij zijn 😂...

Stijn

11 september 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.