Spisestedet Mosen Omdömen 48

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vi holdt min mor 90 års fødselsdag til frokost med drikkemenu. Vi var et selskab på 35 personer. Maden var dejlig, der blev bare ikke serveret nok og det gik lidt sløjt til med at få serveret drikk... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi sad udenfor i solen og der var ikke andre end os. Vi spurgte om min søn på 3 år måtte drikke sin egen kakao, men det ville tjeneren råde os til ikke at gøre, så vi måtte købe en æblejuice (som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for dejlig mad 🤩 Tusind tak for dejlig mad til Jeanette og Thomas i køkkenet, for den billedskønne udsigt og perfekt betjening af Sasha og Jimmy. Som altid en dejlig oplevelse med veltilbe... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Diktat

Min mand, barnebarn og jeg købte drikkevarer den 28.juli. Min mand fik lyst til et stjerneskud og bestilte det. Mit barnebarn ville gerne have en platte, men der var sild på, som han absolut ikke kan spise. Pyt sagde jeg, vi beder bare om en lille tallerken, så lægger vi den der. Bestiller og får at vide, at vi ikke kan få en tallerken til silden. Beder hende om at spørge sin chef, for ellers skal vi ingen mad have. Hun kommer tilbage og siger, at det ikke kan lade sig gøre! Hvorefter vi betaler for drikkevarerne og går. Skriver derefter en mail og får svar fra Jeanette Kit Jakobsen Mosen, ar vi kunne have fået byttet silden med fx en æggemad.
Det fik vi desværre ikke tilbudt🥲

28 juli 2024

Elendigt sted

Elendigt sted - maden er kedelig. Der er ingen hyggelig stemning, men til gengæld halvsure tjenere der leverer ligegyldig og dårlig betjening 😫. ØV , det ligger ellers så et fint sted, med alle muligheder .

28 juli 2024

Fest

Vi holdt fest med 40 gæster på Mosen, og blev yderst professionelt og godt behandlet. Alt var tilfredsstillende på nær vejret. Dygtig personale, dejlig mad, god timing, flot opdækning. Det gør vi gerne en anden gang. Tak for en god fest.

22 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kræft venlig spisested? I think not

For kontekst, så er min mor igennem kemo og er en virkelig stærk, modig og selvsikker kvinde for og smide parykken i offentligheden, da hun elsker og være sig selv til ende.

Min mor havde hørt igennem en veninde at dette sted skulle være et virkelig hyggeligt og afslappende sted og spise/hygge.
Vi kommer derhen hvor vi bliver taget imod af en relativ sur og negativ dame som kigger først på mig, og derefter min mor og STIRRER på hende i godt 5-6 sekunder før hun siger goddag.

Min mor siger st vi godt kunne tænke os et bord til to, hvor hun endnu engang stirrer på hende i et par sekunder.
Hun bliver ved med og stirre på min mor og giver os tilsyneladende også en rigtig falsk og negativ tone igennem hele samtalen.

Vi for sat os ned udenfor, hvorefter jeg kan se på min mor at hun bliver frustreret, utilpas og virkelig ked af, alt på grund af det blik og tone hun fra damen.

Vi endt med og gå derfra uden og bestille noget mad, da min mor virkelig ikke følte sig velkommen og havde en rigtig dårlig aften.

20 juni 2024

Vaffelis med "tilbehør"

Vi skulle bare have en vaffel is, men synes virkelig det er decideret ulækkert når den , ellers søde unge pige, med cm. tyk makeup og lange negle klør sig i ansigtet og lidt i øjenkrogen inden hun griber dat om først en vaffel men ombestemmer sig og griber en lidt mindre vaffel. BRUG DOG FOR HELV....HANDSKER!!!

7 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ansætte nogen som ikke taler ned til…

Ansæt nogen som ikke taler ned til kunderne!

Vores vennepar skulle giftes i går og valgte at holde fællesspisning på spisestedet mosen, men det gik frygteligt galt. Dårlig oplevelse, anbefales ikke, hvis ikke man er kridthvid i huden.

Spisestedet Mosen var på forhånd informeret at en deres gæster denne dag ville være fastende, hvorimod resten af den pågældende familie som bestod af en voksen og to børn ville spise kartofler salater eller fisk da kød et ikke var kosher/halal.

Den mandlige tjener ved navn Jimmy kommer med en tallerken til børnene hvor der er nuggest og pommes frites på. Der bliver spurgt pænt om vi ikke kan kun kan få pommes frites uden nuggest, da de ikke var kosher/halal.

Hvorefter der bliver svaret "Hvad er der galt med de nuggest". Jeg forklare ham at vi ikke må spise kød/kylling som ikke er kosher/halal og i må være velinformeret da min veninde som havde inviteret os, har haft en korrespondance med restauranten på mail.

Jimmy svarer meget flabet og siger foran alle andre "hvad vil du have jeg skal gøre ved det?", det var en direkte nedgørelse af os foran ca. 40 andre gæster. Vi blev helt tavse og forbavset.

Jeg var i chok og det var min mand også. Jeg tog dem ud af tallerkenen og lagde dem på en serviet istedet.

Er det normalt at jeres muslimske gæster bliver nedgjort og behandlet sådan?

Fair nok at det lige var tilfældet at vi skulle havne hos jer fordi vores tætte venner ville skabe minder ved Vallensbæk sø, men magen til dårlig adfærd skal man lede længe efter.

Ærgeligt at det var vores venner som skulle beklage på vegne af den dårlige adfærd som Jimmy havde!

6 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkelig god mad

Virkelig god mad. Vi fik 2 alm påskeplatter og en luksus. Dejlig lækker og frisk mad. Og en utrolig god fiskefilet. Dyrt ja, men også god kvalitet. Kommer gerne igen.

31 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste julefrokosten anretning jeg har…

Bedste julefrokosten anretning jeg har fået. Alt smagte præcis som det skulle og lige lidt bedre🙂
Der var alt tilbehør man kunne tænke på. -Og meget mere mad end vi kunne spise.
Dejlig betjening. Intet manglede. Endda mandelgave var der tænkt på. Det var så hyggeligt.

8 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beslutter at tage ned ved spisestedet…

Beslutter at tage ned ved spisestedet Mosen og spise, på hjemmesiden står at de er åbne, men da vi så kommer derned, er der smækket en seddel op om at de holder ferie. Meget uprofessionelt. Ikke et sted jeg gider at besøge igen, da man ikke kan være sikker på at der overhovedet er åbent, selv om der står på hjemmesiden at det er der.

8 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God mad og rimelige priser

Vi var 4 til aften på en lørdag. Dejlig mad og sød og venlig betjening.
De får ikke 5 stjerner, da det tog lidt lang tid for dem at rydde tallerkner af mellem retterne og det var lidt svært at få kontakt til en tjener når vi ønskede yderligere drikkevarer, dessert eller regningen. De så ud til at have travlt, men restauranten var kun halvt fyldt. Ellers et rigtig dejligt sted og vi kommer helt sikkert igen.

3 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var forbi Spisestedet Mosen en lørdag…

Var forbi Spisestedet Mosen en lørdag under hedebølgen for at spise frokost. Da vi ankommer er der et skilt der siger at vi skal vente på betjening. Vi venter 5 min. så går min kone ind og spørger om vi kan få frokost, men for svaret at hun skal vente ude ved skiltet da de har et selskab og har meget travlt. Efter yderligere 5 min. går jeg ind og spørger en servetrice om vi kan få frokost, i det samme kommer der en tjener forbi og siger at vi kan få et bord omme på bagsiden af huset, men at der ikke var parasoller til at skygge for solen. Da det var 32 g. i skyggen sagde vi nej og gik igen. Elendig service, kommer der ikke mere.

29 augusti 2022

Pinsefrokost 5/6 -2022

Pinsefrokost 5/6 -2022
Kan ikke anbefale Restaurant Mosen
til frokost arrangementer -
Vores platter var så skrabede så man ikke kunne blive mæt
Kvaliteten af maden elendig - intet stod mål med prisen -
Vi bestilte platter og luksusplatter.
Inger og familie

24 juni 2022

Som tidligere ansat

Som tidligere ansat , er dette sted det klammeste sted at spise, kartofler , sovs , pomfritter og andre tilbehør bliver genbrugt flere gange, stort set alt der kommer retur til køkkenet bliver brugt til næste kunde , ingen vasker hænder inden madlavning, uhygiejnisk. Så til jer der vil indtage jeres mad på dette sted, tænk over hvem der har haft din mad på sin tallerken før du sætter tænderne i det , fy for s.... siger jeg bare.

1 maj 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse i aften. Stenbiderrognen var kønsløs, seje stegte kartofler og kedelige grøntsager til hovedretten. Burde variere tilbehøret så det passer til kødet eller til fisken i stedet for bare at servere det samme.

19 mars 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.