Spin City Omdömen 1 573

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

There are lots of online casinos that will claim to be most trusted but you have to do your research before settling with any one of them. You need to make sure they are licensed and also has Ecogra s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam nikomu tego kasyna, oszukują,i okradają graczy, wygrałem 75 tysięcy złotych i nagle wygrana zniknęła z konta, zero kontaktu, zero odpowiedzi. Podejmuję kroki prawne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Finally a site that actually has rhe no deposit free spins they promise you before you sign up ! Also great selection of games I happy I found them hopefully I be upsate when I cash out ☆☆☆☆☆ ❤️

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Welcome to the bustling streets of SpinCity, where every corner boasts hundreds of thrilling games, from neon-lit slots to sleek poker tables, blackjack boulevards, and timeless classics. Whether you’re a new face or a seasoned local, our city’s playground has something for everyone. Kick off the visit with a 550% up to €2,500 and 500 Free Spins Welcome Bonus Chain across the first four deposits. On your first stop, top up and grab a 200% bonus + 100 Free Spins, right in the heart of our entertainment district. Stay tuned for ever-changing citywide events and unique urban promos that keep SpinCity alive and roaring. Play Smart and Gamble Responsibly.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mega gra

Mega gra. Polecam!!!!

Svar från Spin City

Dziękujemy za podzielenie się pozytywnym doświadczeniem. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.
W razie potrzeby prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia przez czat na żywo lub e-mail. Zawsze chętnie pomożemy.

Z firmą wszystko ok ja jestem początkującym mieszkańcem Spin City

Z firmą wszystko ok ja jestem początkującym graczem i muszę się zapoznać z tym kasynam jak na razie jestem zadowolony zagrałemw kilkanaście gier i się nie zawiodłem naprawdę polecam a grałem już w kilkunastu kazynach online tu jestemmiło zaskoczony kasyno dba o gracza nie jak inne kasyna w których mam konta ,Naprawdę polecam

Warto

Polecam, dobra zabawa

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Weryfikacja dokumentów zbędnych

Weryfikacja dokumentów zbędnych

Svar från Spin City

Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, że weryfikacja dokumentów może wydawać się zbędna lub uciążliwa. 😟

Jest to jednak standardowa procedura bezpieczeństwa, która pomaga chronić konta graczy i spełniać wymagania regulacyjne. Jeśli masz pytania dotyczące wymaganych dokumentów lub statusu weryfikacji, nasz zespół obsługi klienta chętnie wszystko wyjaśni i pomoże w procesie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1 uczciwe 2 sprawiedliwe 3…

1 uczciwe 2 sprawiedliwe 3 wypłacalne... Polecam

Super

Spodobało gry

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kasyno tylko i wyłącznie tutaj…

Super kasyno tylko i wyłącznie tutaj gram miałam parę świetnych wygranych polecam

Svar från Spin City

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że tak dobrze Ci się gra i że udało się zdobyć kilka świetnych wygranych. Bardzo miło nam też, że polecasz nas innym graczom.

Jeśli kiedykolwiek będziesz mieć pytania dotyczące konta, bonusów lub wypłat, nasz zespół obsługi klienta zawsze chętnie pomoże.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kozak strona

Kozak strona

Svar från Spin City

Cieszymy się, że strona Ci się podoba! Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, nasz zespół wsparcia jest do dyspozycji.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

2 semaines que j'essaie de retirer ....

2 semaines que j'essaie de faire valider mon compte pour retirer mes gains sans succès.... Pourtant jai retirer 21 fois sur ce casino (des petits montants). La jai un gros gain et il me niaise avec toute sorte de raison ... Document froissé, photo trop loin, alors que tout est parfait et lisible ... Une vrai joke ...

Omdöme utan inbjudan

Svar från Spin City

Nous sommes désolés pour cette situation frustrante. Pour résoudre votre problème rapidement, merci de contacter notre équipe de support : ils vérifieront votre compte et vos documents pour que vous puissiez retirer vos gains correctement.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeżeli chodzi o spin city gram z nimi…

Jeżeli chodzi o spin city gram z nimi od paru lat,tydzień temu zgłosiłem wygranym do wypłaty i się zaczeła walka z wiatrakami,weryfikację chcą,co wpłacałem w ten sam sposób wiele razy,mimo to wysłałem dokumenty,nie odpowiadały ,więc chcę wysłac następne nie mogę,zablokowali przesyłanie,oczywiście te roboty co mają pomuz piszą tylko że zgłosili to do odpowiedniego działu,ja wam powiem jaki to dział,krętacz,oszóstów,złodzieij,gram w innych kasynach nigdy mnie tak nie potraktowano,niechce używac innych określeń,ale niechce z tym licencjonowanym GÓWNEM mieć już nie wspulnego i radzę wam dobrze dajcie sobie spokój bo kiedyś będziecie mieli zszargane nerwy jak ja przez tych złodziei

18 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Spin City

Przykro nam, że doświadczyłeś takiej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację. Aby wyjaśnić sprawę i pomóc w kwestii weryfikacji i wypłat, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia – dokładnie sprawdzą Twój przypadek i postarają się znaleźć rozwiązanie.

Super casino

Super casino

Svar från Spin City

Cieszymy się, że kasyno Ci się podoba! Jeśli pojawią się pytania lub potrzebujesz wsparcia, nasz zespół obsługi klienta jest do dyspozycji.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

My experience was fantastic!because I…

My experience was fantastic because I won some money, and even though i haven't withdrawn any yet, I have to admit it's been a great experience all around. I got verified the hard way, and it took a while, but once that was over with, things have been smooth going. Join today!! Or you'll be missing out.

Svar från Spin City

We're happy to hear that you enjoyed your overall experience and that you won! We appreciate you sharing your verification experience. Thank you for your feedback.

Frhd

Frhd
5 djrixha

Svar från Spin City

Dziękujemy za opinię! Jeśli potrzebujesz pomocy lub masz pytania, nasz zespół wsparcia jest do dyspozycji.

My fav hobbien

Svar från Spin City

Glad to hear that! If you ever have questions or need assistance, our support team is always ready to help.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I won big today and the customer help…

I won big today and the customer help was absolutely amazing to my understanding of how things worked u have an amazing online casino treated me well I'll be playing again for sure thank you very much for the best online casino experience 💞

Svar från Spin City

We're happy to hear that you had such a positive experience and a big win! We're glad our customer help was able to provide you with a great understanding. Thank you for your kind words; we appreciate your feedback and look forward to your return.

Git produkcja

Git produkcja

Svar från Spin City

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej pracy! Jeśli będziesz miał pytania lub potrzebę wsparcia, nasz zespół jest do dyspozycji.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

No jak nie bedzie problemu z wypłatą to…

No jak nie bedzie problemu z wypłatą to przyznam ze jestem milo zaskoczony... POookręciłem, SUuper zAaabawAaa....

Svar från Spin City

Cieszymy się, że zabawa sprawia Ci przyjemność! Jeśli pojawią się jakiekolwiek problemy z wypłatą lub pytania, nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.

Los juegos son buenos

Los juegos son buenos

Svar från Spin City

¡Nos alegra que disfrutes los juegos! Si tienes alguna pregunta o necesitas ayuda, nuestro equipo de soporte está siempre disponible para asistirte.

Super nutka

Super nutka

Svar från Spin City

Cieszymy się, że Ci się podoba! Jeśli będziesz miał pytania lub potrzebę wsparcia, nasz zespół jest do dyspozycji.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.