Sparxpres Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik sme... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vær opmærksom på meget høje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Efter jeg fik beskrevet i bemærkning, at jeg er i større omvæltning, gik det problemfrit. MEN - det prøvede jeg at fortælle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansøgning". De... Se mer

Företagsinformation

1. Finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

33 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tilfreds kunde!

Lynhurtig behandling af lån. Meget overskueligt.
Klar besked hele vejen igennem.

11 december 2023

Tak :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godkendt

Efter et afslag opdagede man selv fejlen og rettede det.

17 november 2023

Svar från Sparxpres

Tak for en god dialog, vi er glade for at vi fandt en løsning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elsker at man kan dele pengene op og…

Elsker at man kan dele pengene op og betale hver måned , så man ikke står med det hele beløb første gang .
Har aldrig fortrudt det , det er et rigtig godt alternativ, når man ikke har alle pengene .😀

12 november 2022

Svar från Sparxpres

Vi er glade for at kunne hjælpe :-)

En god ven i nød

En god ven i nød. God kundeservice fantastisk sted til nødlån og når det brænder på.

18 oktober 2023

Svar från Sparxpres

Tak, vi er glade for at kunne hjælpe

I used it twice

I used it twice, nothing to complain, all was very satisfactory!

1 oktober 2023

Svar från Sparxpres

Thank you for your recommendation. We are happy that you have a good experience of our customer service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmest anbefale…

Jeg kan på det varmest anbefale Sparxpres. Hurtigt svar og super fin kundeservice. En væsentlig detalje er også at det skriftlige fra dem er nemt at forstå.

12 juni 2023

Svar från Sparxpres

Tak for din anbefaling :) vi er glade for, at du har en god oplevelse af vores kundeservice.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Det er for svært at indfri sit lån

Det er for svært at indfri sit lån.
Hvorfor skal i vende tilbage?
Hvorfor er der ikke i højre hjørne, indfri lån!

13 september 2023

Tak for din anmeldelse.
Du har ret det kan blive nemmere. Vi arbejder pt. på at opdaterer vores IT-systemer, og i forlængelse heraf også en mere brugervenlig Mit Sparxpres - vi forventer at det kan være klar i løbet af 2024. Indtil da vil det være en delvis manuel proces.

Service

Altid en god service og behagelig venlig medarbejder

17 augusti 2023

Svar från Sparxpres

Mange tak for stjernerne :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.