Super professionel hjælp og hurtig levering. Det var en fornøjelse at handle med Mark der sikrede jeg fik det rigtige spa bad til mit badeværelser. Alt var som aftalt og det er mit klare indtryk... Se mer
Det här tycker kunderna
Bent and his team were excellent. Great level of information and support during the decision of which spa to buy, how to set it up, how to use it properly and how to control the water. Always av... Se mer
Vi skulle have hele dynen i form af badekar, inde Spa, Sauna og Ude spa. Super vejledning omkring muligheder og begrænsninger. Hurtig levering, og alle aftaler både mundtlige og skriftlige blev overho... Se mer
5 store stjerner herfra. For 6 uger siden fik vi vores udespa (Hotspring Flair med saltsystem) leveret. Inden bestillingen besøgte vi deres flotte udstilling ved Kolding et par gange for a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos SPAcenteret finder du nok Danmarks største udvalg af spabade, badekar, Hotspring udespa, boblebade, infrarøde saunaer, traditionelle saunaer og udekøkkener. Besøg vores webshop www.spacenteret.dk, eller vores showroom i Kolding. På gensyn hos SPAcenteret
Kontaktuppgifter
Skovhavevej 18, 6091, Bjert, Danmark
- mark@spacenteret.dk
- www.spacenteret.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
SÅ GOD EN SERVICE❤️
Det er længe siden vi har oplevet så god service😍
Super søde, venlig sælger og der var så meget glæde i ham! han havde så meget tålmodighed selv om vi have 4 børn med under 2 år der også gerne ville gå og kigge🤭 mega lækkert Show room med masser af plads en en dobbelt klapvogn👏🏻
Og endnu en gang super god service da vi i går ringede og lavede en ordre på vores nye badekar😊
Så tak Morten
Vi glæder os til at komme igen når vi skal have et spabad til haven
Tak for jer 🌹
Vi har købt til spa for 4 år siden, servicen hos jer er totalt i top, hver gang man ringer med et spørsmål, bliver man taget pænt imod, og i går altid den ekstra mil for jeg hjælpe og forklare, så man aldrig er i tvivl.
Gud hvor jeg elsker at havde med kompetente folk at gøre, der brænder for at kunden kommer helt rigtig i mål 🤗
Tak for jer !!
Suveræn spa, suveræn service.
Alle de gode anmeldelser viste sig at holde stik, da vi fik vores udespa fra Spacentret.
Vi er blevet holdt i hånden hele vejen igennem fra køb, levering og den daglige drift af vores spa efterfølgende... Og bliver det stadig.
Spacentret er nemme at komme i kontakt med og Bent følger helt uopfordret op efter levering, for at være sikker på at vi får gjort alting korrekt mht al kemi osv. Også ved vandskift senere står de til rådighed med råd og vejledning.
Vi havde et lille teknisk problem med vores spa. Men Mark, som står for teknikken dernede, har været yderst behjælpelig med at få vores problem løst.
Vi er meget, meget tilfredse med vores lækre spa og den service vi har fået fra Spacentret. Jeg kan kun anbefale andre at købe deres spa dér!
Kanon hurtig og effektiv kundeservice
Købte et badekar for 3 år siden og alt i den processe kørte som smurt.
Nu er bundproppen gået i stykker, og de sendte derfor blot en ny reservedel uden beregning.
Jeg kunne dog ikke få det til at fungere og kontakter derfor Mark igen.
Endnu engang levere han uovertruffet service, idet han i stedet sender en komplet bundprop afsted samme dag som vi har talt samme - igen uden beregning.
Næste badeværelse vi skal have lavet, bliver helt sikkert også med deres produkter.
Supergod service
Supergod service - vi var forbi og se deres infrarøde saunaer torsdag. Meget informativt. Bestilte en 2-personers sauna online fredag eftermiddag - og modtog saunaen mandag formiddag. Det er vist første og eneste gang vi har modtaget en ordre af den størrelse SÅ hurtigt og helt uden et eneste problem.
Kasserne ankom uden en skramme, og det tog under en time at samle saunaen. Det bliver ikke bedre!!
Ekstremt Højt Service Niveau!
Kæmpe ros til Mark og holdet fra Spacenteret.dk
Vi havde købt et badekar igennem spacenteret.dk
Et måned efter at vi havde fået badekaret leveret var det endeligt tid til at det skulle installeres.
Da vi skal til at pakke badekaret opdager vi at vi har fået det forkerte badekar leveret.
Jeg kontakter Mark fra Spacenteret med det samme og forklarer ham at vi har modtaget en forkert vare. Mark smider alt hvad han har i hænderne og får med det samme sørget for at det forkerte badekar bliver hentet og det rigtige badekar bliver leveret. Dagen efter jeg kontaktede Mark havde de afhentet det forkerte badekar og leveret det rigtige.
Kæmpe ros til Mark og Spacenteret for at løse problemet så hurtigt!
Udespa
Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice, og jeg har selv arbejdet i service branchen, hold nu op hvor Bent får en til at føle sig tryg på ting jeg aldrig har bevæget mig på før. Det gælder på på tlf, mail, sms og på FaceTime
Jeg vil aldrig være i tvivl om at henvise og anbefale spacentret.
6 stjerner herfra👍👍👍
Vi har fået en fantastisk god service…
Vi har fået en fantastisk god service og positiv dialog med jeres medarbejdere. God opfølgning dagligt med at få spa reguleret ind. Alt har fungeret 100%.
Vi er meget glade for vores SPA bad
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God, hjælpsom og ærlig service hele vejen igennem. Fantastisk hjælp ifm. med opstart af spa, hvor der er ydet (næsten) daglig kontakt pr. sms eller tlf., så vi, som nybegyndere, har kunnet føle os 100% trygge. De bedste anbefalinger fra os⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service i verdens klasse
Service i verdens klasse. Bent har hele vejen igennem været yderst hjælpsom og leveret fantastisk service. Kan kun anbefale at købe sit spa hos spacenteret i Kolding!
Sjældent har jeg fået så god service
Sjældent har jeg fået så god service, som den jeg har oplevet i SpaCenteret. Vi har haft lidt udfordringer med at få vores saltvandsspa til at generere nok klor, men nu fungerer det perfekt. I gennem hele processen har Bent "holdt os i hånden", fulgt op og sendt os adskillige materialer uden beregning. Hans engagement er fantastisk, og han tager det virkeligt personligt, at man som kunder får en god oplevelse, når man har købt en spa af ham. Du er i trygge hænder hos spaCenteret - Kan kun give den bedste anbefaling!
Her kunne mange lære noget om…
Her kunne mange lære noget om kundeservice 👍.
Har mine varmeste anbefalinger.
Mvh Thomas Laursen.
Personlig og nærværende service - Fantastiske produkter!
Vi kom fra sjælland på personligt besøg hos SpaCenteret og fik en fantastisk, grundig og nærværende vejledning til at vælge den rette spa til os.
Det mest imponerende har faktisk været eftersalgs servicen. Vi har fået grundig vejledning i pleje efter vi har fået installeret spaen, og løbende opfølgninger på om kemien gør som den skal. Kæmpe anbefaling herfra på både produkter og serviceniveau.
Fantastisk produkt & verdensklasse kundeservice
Fantastisk produkt af høj kvalitet og kundeservice i verdensklasse. Vi har købt et 6 personers udespa og haft det en måned nu ca. Der er mange ting man skal sætte sig ind i, men de står altid til rådighed til et snak og vejledning og de er rigtig gode til at tage en ting af gangen så det virker nemt for os “amatører”. Har modtaget virkelig god support og assistance fra både Bent og Mark.
Fantastisk service
Fantastisk service. Hjælpsomme medarbejdere. Man kan altid ringe og få svar på sine spørgsmål. Har bestemt ikke fortrudt at give mere for spaen, når alt andet er inkluderet (cover, løfter, transport, service, vejledning etc)
4 stjerner fordi hverdagsting som gul kant efter okker, regulær gennemgang af spa-strips plus forklaring der ikke er ens fra medarbejder, og dette kunne (hvis i orden), mindre stress hos den inkompetente køber, der straks tror man har ødelagt noget.
Men som sagt fantastisk firma
God support, God spa
Lang leveringstid pga Corona. Men værd at vente på. Betyder alt at der er support med, så alle spørgsmål der opstår kan besvares ved et opkald til spa centret.
Kan anbefale stedet. Det er værd at give mere for en spa der. Der er mange bekymringer man slipper for, når man bevæger sig ind i den for os ukendte men fantastiske “ude-spaverden” fordi supporten og servicen er god.
God service til nyt cover til spa
Vi købte et nyt cover til vores Hotspring Spa og fik her en super service og vejledning. Tusinde tak.
Udespa Hot Spring, Kolding
Vi har fået den bedste vejledning lige fra start i salgs situationen til den fuldkomne gnidningsfri levering af spa’en løftet ind i haven af kran. Derefter opstart og justering af salt og kemi indtil der er forståelse for driften. Vi har følt os rigtig godt hjulpet i processen og er superglade for vores spa!
Propel
Meget fin vejledning og hjælp i forbindelse med opstart af spa. Har løbende fået råd og vejledning efterfølgende og altid samme høje serviceniveau af både Mark og Bent, så kan absolut anbefales. “Second to none”. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er ikke for meget😉💯
Købte en 5 pers propel udespa i…
Købte en 5 pers propel udespa i Spacenteret i Kolding tilbage i april. Virkelig lækkert produkt og rigtig god service fra Bent og de andre fra spacenteret. De enkelte gange jeg har haft brug for et råd, har de ydet den service jeg manglede - hvilket betyder alt når man køber noget, som man ikke har forstand på :) Kan varmt anbefales!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.