Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos SOVA. Sängen är verkligen bekväm och jag sover bättre än på länge – jag vaknar mer utvilad och känner en stor skillnad i vardagen. Jag vill särskilt tacka Momo... Se mer
1. Leveransansen försenad. 2. Sen var det fel leveranans på delar av sängen. 3. Fick bra hjälp pga fel leveransen men det var inte smärtfritt. 4. Har inte prövat sängen än men hoppas den möter förv... Se mer
Vi fick ett trevligt bemötande och bra service. Sedan är det väl mer tveksamt om man verkligen fattar bättre beslut när man har hjälp av en säljare. Vi köpte en ganska dyr säng som visade sig vara hel... Se mer
Väldigt bra bemötande när jag ville byta säng. Generellt proffsig och mycket hjälpsam så att jag till slut kunde få den säng jag ville ha. Måste i sammanhanget också säga att jag varit kund hos Sova s... Se mer
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Johannefredsgatan 5, 431 53, Mölndal, Solhem, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen

Svar från SOVA - Mölndal
Upplevde det som ett bra bemötande o en bra kunnig personal som hjälpte oss med vårt köp

Svar från SOVA - Mölndal
Trevlig personal och fin hjälp när strömmen gick och vi inte kunde betala så de kunde beställa leveransen 🤭

Svar från SOVA - Mölndal
Bra service vid köp och smidig hemleverans samt montage.

1. Leveransansen försenad.
2. Sen var det fel leveranans på delar av sängen.
3. Fick bra hjälp pga fel leveransen men det var inte smärtfritt.
4. Har inte prövat sängen än men hoppas den möter förväntningarna.

Svar från SOVA - Mölndal
Bra och trevligt bemötande i butiken. Bra och snabb leverans och upp packning.

Svar från SOVA - Mölndal
Bra bemötande och kunnig person som var väldigt hjälpsam. Sen tog det lite tid innan köpet kom fram till oss.

Svar från SOVA - Mölndal
Lovad leverans 4-6 veckor när jag tittar på leverans v 4 står ded att det är 10 veckor vid kontakt med butiken säger de att det är ändrat
Då säger jag tack för mig och avslutar köpet

Svar från SOVA - Mölndal
Sängen jag köpte var för mjuk och passade inte mig. Jag fick hjälp att byta ut den mot en hårdare utan större problem.

Nonchalant mottagning ifrågasättande av
en ”juniorsäljare” som viste och kunde allt.
Kommer aldrig att handla hos sova igen.

Svar från SOVA - Mölndal
Vi köpte Tempur sängar för 125 000:- samt speciella dra på lakan som bara finns från Tempur på dessa madrasser då dom är 32cm tjocka och ställbara. Efter några månader så nopprade sig lakanen som är ganska dyra(står på tempurs hemsida att dom skall hålla bra i många år för den överlägsna kvalitet). Jag tog med mig lakanet till sova butiken som sa att dom inte kunde göra någonting men skickade ärendet vidare till Tempur som faktiskt äger Sova butikerna, fick till svar från deras support att jag även skall skicka in bilder på dom som finns hemma och kvitto (som dom redan har från köpet i butiken). Så efter ett antal månader inget mer svar och ingen ersättning. Kan inte rekommendera deras butik eller support eller kvalitet och sättet att behandla en kund på det sättet och då har jag handlat många andra ganska dyra produkter hos dom.

Svar från SOVA - Mölndal
Fantastisk kundservice! Leveransen tog lite tid men när sängen väl kom var det snabbt och enkelt att sätta ihop den. Väldigt komfortabel säng!

Svar från SOVA - Mölndal
Varan fanns inte inne fast den var ny på rean.

Svar från SOVA - Mölndal
Köpte säng och den fantastiska säljaren Momo var helt underbar, inte påträngande alls utan svarade på våra frågor. Han har räddat min rygg för jag sover som en prinsessa 👸 Bästa ever 😊👍🏻
Mvh
Maria