SOVA - Mölndal Omdömen

TrustScore 4 av 5

Johannefredsgatan 5, 431 53 Mölndal, Solhem, SE

Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos SOVA. Sängen är verkligen bekväm och jag sover bättre än på länge – jag vaknar mer utvilad och känner en stor skillnad i vardagen. Jag vill särskilt tacka Momo... Se mer

1. Leveransansen försenad. 2. Sen var det fel leveranans på delar av sängen. 3. Fick bra hjälp pga fel leveransen men det var inte smärtfritt. 4. Har inte prövat sängen än men hoppas den möter förv... Se mer

Vi fick ett trevligt bemötande och bra service. Sedan är det väl mer tveksamt om man verkligen fattar bättre beslut när man har hjälp av en säljare. Vi köpte en ganska dyr säng som visade sig vara hel... Se mer

Väldigt bra bemötande när jag ville byta säng. Generellt proffsig och mycket hjälpsam så att jag till slut kunde få den säng jag ville ha. Måste i sammanhanget också säga att jag varit kund hos Sova s... Se mer

1. Nr. 7 av de 9 bästa företagen i Sängbutik
  2. Nr. 8 av de 10 bästa företagen i Sänglinnesaffär
  3. Nr. 11 av de 17 bästa företagen i Sovrumsmöbler
  4. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i Madrassaffär

Om SOVA - Mölndal

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Sängvaruhuset SOVA

• Johannefredsgatan 5, 431 53, Mölndal, Solhem, Sverige

• 031-27 41 27

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

1 341 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kunnig personal o bra service

Upplevde det som ett bra bemötande o en bra kunnig personal som hjälpte oss med vårt köp

27 juni 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Tack för din recension Jonas! Vi är glada att höra att du är nöjd med upplevelsen i butiken. Vi önskar dig många nätter av god sömn.
Vänligen SOVA

Trevlig personal och fin hjälp när…

Trevlig personal och fin hjälp när strömmen gick och vi inte kunde betala så de kunde beställa leveransen 🤭

28 maj 2026

Hej Ellen,

Tack för din recension. Vi är glada att höra att allt löste sig smidigt och att du är nöjd med upplevelsen i butiken. Vi önskar dig många nätters god sömn.

Vänligen SOVA

Bra service vid köp och smidig…

Bra service vid köp och smidig hemleverans samt montage.

20 juni 2026

Hej Kenneth,
så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi är också glada att leveransen gick smidigt. Tack för din recension och sov gott!
Vänligen SOVA

Mötte inte förväntningarna denna gången

1. Leveransansen försenad.
2. Sen var det fel leveranans på delar av sängen.
3. Fick bra hjälp pga fel leveransen men det var inte smärtfritt.
4. Har inte prövat sängen än men hoppas den möter förväntningarna.

16 maj 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Hej Mikael, Vi beklagar verkligen förseningen av din säng och det besvär det kan ha orsakat. Samtidigt är vi glada att det gick att lösa tillslut. Men vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi hoppas att du kommer sova skönt i sängen.
Vänligen SOVA

Bra och trevligt bemötande i butiken

Bra och trevligt bemötande i butiken. Bra och snabb leverans och upp packning.

28 maj 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Tack för din recension Göran! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och att leveransen gick smidigt. Välkommen åter!

Finns inte som jag ville

Finns inte som jag ville

29 april 2026

Hej Mouknatjou,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi lyssnar gärna!
Vänlige SOVA

Bra bemötande och kunnig person som var lyhörd och hjälpsam

Bra bemötande och kunnig person som var väldigt hjälpsam. Sen tog det lite tid innan köpet kom fram till oss.

14 april 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Tack för din recension, Gunilla! Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse i butiken.
När det gäller leveransen kan det tyvärr uppstå förseningar under perioder med hög belastning, vilket ibland ligger utanför vår kontroll. Vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan.
Sov gott önskar SOVA

Lovad leverans 4-6 veckor när jag…

Lovad leverans 4-6 veckor när jag tittar på leverans v 4 står ded att det är 10 veckor vid kontakt med butiken säger de att det är ändrat
Då säger jag tack för mig och avslutar köpet

8 maj 2026

Hej Betty,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.
Vänligen SOVA

Hjälp med returnering av säng till en ny

Sängen jag köpte var för mjuk och passade inte mig. Jag fick hjälp att byta ut den mot en hårdare utan större problem.

19 mars 2026

Hej Annika,
Vad bra att bytet gick smidigt och att du fick den hjälp du behövde för att hitta en fasthet som passar dig bättre. Vi hoppas att du kommer sova skönt i din nya säng framöver.

Nonchalant mottagning ifrågasättande av

Nonchalant mottagning ifrågasättande av
en ”juniorsäljare” som viste och kunde allt.
Kommer aldrig att handla hos sova igen.

21 mars 2026

Hej Lena,
Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag!

Väldigt dålig helt och hållet

Väldigt dålig helt och hållet

17 mars 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Hej Tara, så ska det naturligtvis inte kännas. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi lyssnar gärna!
Vänligen SOVA

Vi köpte Tempur sängar för 125 000:-…

Vi köpte Tempur sängar för 125 000:- samt speciella dra på lakan som bara finns från Tempur på dessa madrasser då dom är 32cm tjocka och ställbara. Efter några månader så nopprade sig lakanen som är ganska dyra(står på tempurs hemsida att dom skall hålla bra i många år för den överlägsna kvalitet). Jag tog med mig lakanet till sova butiken som sa att dom inte kunde göra någonting men skickade ärendet vidare till Tempur som faktiskt äger Sova butikerna, fick till svar från deras support att jag även skall skicka in bilder på dom som finns hemma och kvitto (som dom redan har från köpet i butiken). Så efter ett antal månader inget mer svar och ingen ersättning. Kan inte rekommendera deras butik eller support eller kvalitet och sättet att behandla en kund på det sättet och då har jag handlat många andra ganska dyra produkter hos dom.

17 mars 2026

Hej Daniel och Venhar,
Så tråkigt att höra om er upplevelse. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera ert ärende via denna kanal. Vi ber er därför att kontakta vår kundservice via kontaktformuläret på följande länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html, så hjälper de er vidare.
Vi önskar er en fin dag!

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice! Leveransen tog lite tid men när sängen väl kom var det snabbt och enkelt att sätta ihop den. Väldigt komfortabel säng!

28 mars 2026

Hej Linda,
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kundservicen och komforten. Vi tar till oss din synpunkt kring leveranstiden och är glada att allt fungerade smidigt när sängen väl kom. Tack för din recension.
Vänligen SOVA

Varan fanns inte inne fast den var ny…

Varan fanns inte inne fast den var ny på rean.

25 februari 2026

Hej Kent,
det låter olyckligt och vi hoppas att det löst sig nu. Annars ber vi dig kontakta kundservice alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag.

Vänligt mottagande

Vänligt mottagande. Snabb leverans.

24 mars 2026

Hej Ulla,
Så kul vi kunde hjälpa till. Vi är glada att leveransen gick smidigt. Sov gott!
Vänligen SOVA

Köpte säng och den fantastiska säljaren…

Köpte säng och den fantastiska säljaren Momo var helt underbar, inte påträngande alls utan svarade på våra frågor. Han har räddat min rygg för jag sover som en prinsessa 👸 Bästa ever 😊👍🏻
Mvh
Maria

2 januari 2026

Svar från SOVA - Mölndal

Stort tack för din härliga recension, Maria!
Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både sängen och ditt besök hos oss. Roligt att Momo kunde hjälpa dig hitta rätt. Detta ska vi hälsa vidare. Sov gott och varmt välkommen tillbaka!