Personalen var både kunnig, lyhörd för mina behov och mycket trevliga! Att jag sedan fick hem en madrass som gjort min sömn, natt efter natt, till den bästa under hela mitt 70—åriga liv. Köpte en 10... Se mer
Toppbetyg till personalen! Ovanligt vänliga och proffsiga. Jag har handlat från två olika butiker och blev glatt överraskad över bemötandet. Lugnt, kunnigt och trevligt, både i Borås och Kungens kurv... Se mer
Tempursängen är för go. vill vi bara sova hela tiden. Hade gått på en tråkigt köp och köpt butiksexemplar från konkurrenterna. Memoryfoam som inte höll min vikt. Genom att vi prova oss fr... Se mer
Bra hjälp av kunnig säljare i butik. Snabb leverans. En sak som tar ner omdömet är att vi fick påslakanset på köpet (var en kampanj på det vid inköp av säng) och det var trasigt. Jag var och lämnade t... Se mer
- Nr. 9 av de 10 bästa företagen i Sängbutik
- Nr. 10 av de 10 bästa företagen i Sänglinnesaffär
- Nr. 13 av de 18 bästa företagen i Sovrumsmöbler
- Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Madrassaffär
Om SOVA - Borås
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA

Ålgårdsvägen 11, 506 30, Borås, Borås, Sverige
- 0337850755
Ber kunder att lämna omdömen
Kunnig personal!
Personalen var både kunnig, lyhörd för mina behov och mycket trevliga!
Att jag sedan fick hem en madrass som gjort min sömn, natt efter natt, till den bästa under hela mitt 70—åriga liv. Köpte en 10 cm tjock Tempur bäddmädrass
Svar kan ha AI-innehållLäs mer

Svar från SOVA - Borås
Trevlig personal som hjälpte till att…
Trevlig personal som hjälpte till att få till en bra affär. Dock tog leveransen väldigt lång tid. Hade det inte varit för att det tog sån tid att få våra madrasser så hade jag lätt gett en stjärna till

Toppbetyg till personalen
Toppbetyg till personalen! Ovanligt vänliga och proffsiga. Jag har handlat från två olika butiker och blev glatt överraskad över bemötandet. Lugnt, kunnigt och trevligt, både i Borås och Kungens kurva.
Håller igen den sista stjärnan för att jag inte har bestämt mig om jag gillar sängarna!

Bra bemötande
Bra bemötande, smidig leverans på rätt dag och tid. Och världens skönaste säng!

Svar från SOVA - Borås
Hade nog varit nöjdare om de dem…
Hade nog varit nöjdare om de dem levererade sängen haddehjätp till att skruva säng ben

Svar från SOVA - Borås
Mycket trevlig kvinna som informerade…
Mycket trevlig kvinna som informerade och senare också sålde en säng till oss

Svar från SOVA - Borås
Fick jätte bra hjälp på plats
Fick jätte bra hjälp på plats, tog sig verkligen tid att lyssna in mina behov. Sängen säkert jätte skönt, har dock inte provat än.

Tempursängen är för go
Tempursängen är för go. vill vi bara sova hela tiden.
Hade gått på en tråkigt köp och köpt butiksexemplar från konkurrenterna.
Memoryfoam som inte höll min vikt.
Genom att vi prova oss fram med olika madrasser på olika sängar hittade vi en säng som var på rea.
Tjejen skickade med leveransen på köpet då jag hade diskbråck och för att va snäll då förra köpet hade blivit så tråkigt.
Hon ringde upp efter vi fått sängen och det var roligt
Tack till tjejen i borås mvh Morad C

Svar från SOVA - Borås
Vi köpte en fin Jensen säng från er och…
Vi köpte en fin Jensen säng från er och vi är så nöjda!
Service från Fredrika var helt otrolig!
Stor eloge till henne som gjorde ett utomstående arbete att hitta våran säng.
Snäll, glad och jordnära. Den andra killen var super trevlig också!
Bara bra visor att säga om Sova i Borås.

Good will
Köpte den 17/12 två Carpe diem sängar, men efter positiva erfarenheter av 2 medskickade kuddar önskade jag efter 13 dagar annulera ordern. Möttes efter klargörande av stor förståelse och acceptans för min önskan.

Svar från SOVA - Borås
Fantastiskt service och bemötande av…
Fantastiskt service och bemötande av Isabella. Hon såg till att hela familjen var delaktiga i säng valet. Kan starkt rekommendera att åka dit för att dom tar sig tid för att man verkligen ska hitta den rätta sängen.

En riktigt bra säng
Jag fick jättebra hjälp av säljaren när jag skulle välja säng. Har lite besvär av diskbråck i ryggen. Det tog lite tid innan sängen levererades men nu har jag en jättebra och snygg säng som funkar.

Trevligt bemötande, perfekt service
Vi besökte butiken två gånger inom loppet av en vecka - samma finfina kundbemötande vid båda tillfällena.
Perfekt service, personalen tog god tid på sig att visa lite olika alternativ.