Det här tycker kunderna
Ontzettend goed geholpen! Dakkoffer hebben we ter plaatsen moeten bevestigen ivm ruimtegebrek. Ons zoontje met voetbal heeft zich al die tijd vermaakt (en gevoetbald met de mannen). Erg vriendelijke h... Se mer
Företaget har svarat
Bestellen via de site ging makkelijk. Puntje: volgens de aanbieding op internet kon je kiezen uit zwarte of grijze dakdragers. Dit kon niet in het bestelproces. Telefonisch werd navraag gedaan naar he... Se mer
Företaget har svarat
Ik had een andere koffer in gedachte maar nadat ik had verteld waar ik naartoe ga en met wat voor bagage het advies gekregen om voor een earodynamischer model te gaan. Zeer te spreken over de ser... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sorent.nl is een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen voor op de trekhaak. Met een breed assortiment en een sterke focus op klantenservice is Sorent.nl de favoriete keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu extra bagage of spullen wilt vervoeren, een dakkoffer of bagagebox op de trekhaak biedt vaak de ideale oplossing. Sorent.nl heeft een ruime selectie dakkoffers en bagageboxen in verschillende maten en materialen, zodat klanten altijd de perfecte optie vinden voor hun specifieke behoeften. Daarnaast biedt Sorent.nl hoogwaardige dakdragers en fietsdragers, waarmee het veilig en gemakkelijk is om fietsen en andere grote voorwerpen op het dak van een auto te vervoeren. De producten van Sorent zijn afkomstig van bekende merken en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het deskundige team van Sorent.nl staat altijd klaar om klanten te assisteren bij het vinden van de juiste producten en het bieden van professioneel advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste dakkoffer, het installeren van dakdragers of het beantwoorden van vragen over het vervoeren van fietsen, Sorent.nl is er om te helpen. Met snelle verzending, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice is Sorent.nl dé toonaangevende leverancier van dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen op de trekhaak. Als u op zoek bent naar de beste producten en service op het gebied van autovervoer, dan maakt u met Sorent.nl de juiste keuze.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.sorent.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Advies over dakdragers Subaru outback 2007
Gevraagd welke dakdragers er geschikt zouden zijn voor mijn Subaru outback uit 2007 omdat ik deze niet op de site kon vinden. ( Foto's bijgevoegd ) Kreeg via WhatsApp enkele suggesties door maar had daar mijn twijfels over of ze zouden passen. Gevraagd of ik ze gratis kon retourneren wanneer zou blijken als ze niet zouden passen. Kreeg toen bericht dat ze toch niet zouden passen en dat er de volgende dag nog eens naar gekeken zou worden met een collega. Voor de zekerheid en verduidelijking had ik nog enkele foto's toegevoegd. Vervolgens geen berichten meer ontvangen, nog maar eens foto's doorgestuurd met de vraag of ze al een oplossing hadden gevonden. Dit is nu al 5 dagen geleden, tot op heden helaas nog steeds geen antwoord.
Super geholpen!
Super geholpen! Na een telefoontje afgereisd naar Amersfoort alwaar we direct geholpen werden. Een medewerker heeft de dakdragers afgesteld en gemonteerd. We kregen uitleg hoe we eea er op de juiste wijze thuis erop en af moeten halen. Extra slotjes erbij gekregen. Hele fijne ervaring dus 5 sterren van ons. Dank!!
Top service
We zijn zeer tevreden over het product.
Ondanks een kleine miscommunicatie over de levering werd dit door hun zeer snel opgepakt en dezelfde dag nog persoonlijk geleverd!
Top service!
Top service!
Vandaag heel goed geslaagd voor dakdragers en een dakkoffer.
Alles gelijk gemonteerd en ze hebben ons super goed geholpen!
Wij zijn blij!!
Een snelle en efficinete oplosing voor…
Een snelle en efficinete oplosing voor idereen die is opzoek naar kwaliteit en betaalbare produkten. HArtelijk Dank Zoran voor uw dienstbaarheid
Bijzonder tevreden
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Sorent. Toen ik op zoek was naar nieuwe dakdragers en een dakkoffer, werd er door de medewerkers van Sorent niet zomaar iets aangeraden. Zij hebben echt de tijd genomen om precies te achterhalen wat het beste bij mijn auto past. En dat duurde nog wel even, want onze auto had geen standaard dakdragers. Wat ik vooral waardeerde is dat zij geen genoegen namen met minder dan perfectie. Er werd uitgebreid gezocht naar de juiste dakdragers en pas toen deze perfect pasten, werd de verkoop afgerond. Zij waren echt betrokken en hadden geen haast, waardoor ik mij volledig in goede handen voelde. De service was uitstekend: vriendelijk, deskundig en geduldig. Ik kan Sorent dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en precies passende dakdragers en dakkoffers. Een echte aanrader!
Sorent adverteert op marktplaats
Sorent adverteert met dakdrager aanbieding voor een bepaald autotype op marktplaats. Ook staan er de leverkosten bij van dhl en postnl. Uiteindelijk krijg je de dakdragers niet voor de genoemde aanbiedingsprijs en zijn de verzendkosten ineens hoger. Ik ben naar een ander bedrijf gegaan.
Top personeel en Top Service
Wij zijn vandaag geholpen door Sam Baker.
Topgozer en topservice.
Binnen een mum van tijd de goede dakkoffer uitgekozen en hij heeft zelfs de tijd genomen om ons te laten zien hoe je deze monteerde.
Ik kan Sorent echt aan iedereen aanbevelen.
Veel succes gewenst in de toekomst!
Geachte heren van Sorent, nogmaals bedankt
Geachte heren van Sorent,
Naar aanleiding van uw verzoek volgt hierbij mijn beoordeling. Maar moest ik het wel eerst testen voordat ik jullie de juiste beoordeling kan geven. Hier mijn besluit over de dakkoffer cam 431sport zwart incl dakdragers.
Graag wil ik u allereerst bedanken voor de assistentie bij de montage van de Cam 431 Sport zwarte dakkoffer op mijn voertuig. Gedurende drie weken hebben wij hier met veel plezier gebruik van gemaakt, waarbij de topsnelheid bijna werd bereikt 🤪. Hoewel ik de verleiding niet kon weerstaan, bleef de dakkoffer, zoals verwacht, stevig op zijn plaats. De heen- en terugreis verliepen probleemloos met de dakkoffer. Dit was onze eerste ervaring met de auto, en het gemak van een dakkoffer op het dak was opmerkelijk; het creëert aanzienlijke ruimtebesparing!
Nogmaals dank voor uw eerlijkheid en de behulpzaamheid van uw medewerkers 🫡.
Snel en goed geholpen
Vorig jaar een dakkoffer naar tevredenheid gekocht voor onze Tiguan. Vandaag voor het eerst er zelf opgezet en contact gehad of ik hem er goed had opgezet. Direct vriendelijk geholpen. Top zaak!

Uistekend geholpen
Uistekend geholpen. Vanwege wat veel spullen met vakantie snel een dakkoffer nodig. Aardig personeel welke de dakdragers en koffer ook nog monteerde.
Super en snel geholpen en goeie prijs
Super en snel geholpen en goeie prijs
Hele mooi bijpassende dakkoffer voor mijn Audi Q7 kocht al eerder voor mijn. Audi s4 een dakkoffer nog steeds de beste behandeling gehad
En hoor geen geluid bij hard rijden super bedankt en sorent is zeker een aanrader
Snel en netjes geleverde dakkoffer voor…
Snel en netjes geleverde dakkoffer voor een mooie prijs! Toen ik een vraag had omtrent de montage werd ik netjes en geduldig te woord gestaan.
Super vrıendelıjk geholpen
Super vrıendelıjk geholpen. Helemaal vanuıt Belgıe daarheen gereden en ze hebben me uıt nood geholpen. De mannen hebben 2uur buıten sluıtıngstıjd geholpen. Top servıce!! Sorent ıs echt een anrader. Bedankt!!
TOP SERVICE
TOP SERVICE, vorig jaar dakkoffer bij jullie gekocht, zeer tevreden. Dit jaar kwam ik er achter dat ik 1 sleutel van de koffer miste. Daar ik altijd een reserve sleutel meeneem op vakantie heb ik de jongens gebeld. Na 1 telefoontje en foto’s van de sleutel en koffer geappt, had ik binnen twee dagen 2 sleutels opgestuurd gekregen. Een blije klant , top service zelfs na een jaar. Jongens bedankt en ga zo door. Van mij een 10+

Uitstekende service en scherpe prijzen
Uitstekende service en scherpe prijzen
De medewerkers van Sorent Dakkoffer leveren echt vakwerk. Ze zijn klantgericht, nemen de tijd om mee te denken en zijn erg vriendelijk in de omgang. Daarbij zijn hun tarieven ook nog eens zeer concurrerend. Absoluut een aanrader!

Top service
Zonder afspraak binnen gelopen en dakkoffer en rails gekocht. Deze werd er meteen vakkundig opgezet.
vriendelijk en behulpzaam personeel

Svar från Sorent
Enkele jaren geleden een dakkoffer…
Enkele jaren geleden een dakkoffer gekocht die ik nog steeds naar alle tevredenheid gebruik. Nu recent teruggeweest voor dakdragers voor op een Xpeng G9. Vriendelijk geholpen en goed prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader dus.

Klantvriendelijk, 100%
Al kon ik jullie 10 sterren geven had ik het gedaan zonder twijfel .Jullie zijn toppers succes met jullie onderneming.
Adnane

Aanrader
Goede spullen voor een prima prijs. Aardige en behulpzame mensen. Zou Sorent zéker aanbevelen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.