Sorelsverige Omdömen 13

Dålig

TrustScore 2 av 5

Andra tittade också på

Bedrägeri!!!

Jag är normalt ganska försiktig, men den här gången - mitt i julstressen - åkte jag dit. Jag skulle beställa ett par vinterskor åt min son. Jag var stressad över heltidsarbete, renovering och julklappsshopping och hittade ett par med ett hyfsat pris - inte det bästa, men ändå bra. Det kändes tryggt eftersom jag kunde betala via PayPal och det ska ju skydda mot bedrägerier. Dessutom såg sidan ut som en officiell Sorel sida (det var först när jag började misstänka jag klickade runt bland villkoren och så vidare vilka är dåligt gjorda). Beloppet som drogs av PayPal var högre än det jag godkänt och jag fick ingen orderbekräftelse. Däremot ett mail med blufflänkar med samma belopp men från en sida jag inte varit inne på som upplyser mig att jag har varor kvar i varukorgen… När jag försökte kontakta säljaren så finns bara ett kontaktformulär på hemsidan där ingen svarar. Jag kontaktade då Sorel som informerar mig att detta inte är en officiell butik.
Köp inte här! Det är inte en riktig sida och du blir utsatt för bedrägeri.

17 december 2024

Scam och bedrägeri

Scam och bedrägeri, kopia av sorels officiella sida. Spärra ditt kort om du handlat här, de drar pengar. Samt byt lösenord då de delar dina uppgifter som du angett.

27 november 2022

Bluffsida

Bluffsida. Klickar du på sorelsverige.se hamnar man på sidan sorelsveriges.com
Jag beställde ett par tofflor som var ett bra pris på men priset kändes inte exceptionellt lågt så jag anade då inte att något var fel. Jag betalade men fick ingen orderbekräftelse och det kändes ju lite märkligt såklart.
Pengarna reserverades på mitt konto men försvann sedan för att drygt två veckor senare då hade det dragits pengar från utlandet -Norge Grupohefestos- mitt konto. Efter beställningen fick jag väldigt många Mail som såg ut att komma från DHL och Postnord men som var bluffmail.
Jag kontaktade företaget efter en vecka
men fick inget svar.
Så varning det är ett bluffföretag!!
Handla inte här. De drar pengar men du får inga varor.

10 oktober 2022

heltklart bedrägeri

Jag har beställt dyra kängor för en månad sen, inget paket har ännu kommit och jag har fortfarande inte fått information om mitt paket, tracking number går ej att spåra och kundservice svarar inte på mina mail.
Finns inget telefonnummer eller annat tänkbart sätt att kontakta dem på.
Bedrägeri på hög nivå!!!

15 september 2022

Inga skor kom fram och det går inte att…

Inga skor kom fram och det går inte att få tag på företaget trots idoga försök att maila.....tyvärr är länken till denna webbshop en av de översta träffarna på Google när man söker på sorel eller ett utav deras skomodeller. De kommer högre upp i träfflistan än den riktiga siten som heter Sorel.se.

14 april 2022

Bedrägeriföretag Sorelsveriges.se

Bedrägeriföretag skor. Webbadress Sorelsverige.se blir Sorelsveriges.se (med s på slutet) när man klickar på länk.
Får vid beställning information och fraktlänk (med snygga uppdateringar från Chicago via Paris till Sverige med det falska fraktbolaget Airforexpress.com), men inga skor kommer och går ej att få kontakt med företaget. Finns helt enkelt inte!

Det riktiga skoföretaget Sorel heter: Sorel.se

30 mars 2022

Misstänker scam!

Beställde aldrig då denna sida verkar väldigt skum! Superbilliga priser och alla storlekar i lager (på kängor som är utsålda på sorel.com mfl.) De svarar inte när jag försöker kontakta dem och allt är översatt med google-translate till svårbegriplig svenska.

3 februari 2021
Visa omdömen på alla språk. (13 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis