Sommerferie.NU Omdömen 41

TrustScore 3 av 5

2,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig hjemmeside !!!! Tænker at dem der når og booke et sommerhus er mega glade, jeg sidder dog her og søger efter sommerhus og jeres hjemmeside fortæller at der er sommerhuse ledige, det er dog lan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har NU gennem 10 år udlejet sommerhus nr. 389, via sommerferie.nu Vi har derfra modtaget flest henvendelser fra lejer og fået de fleste udlejninger via sommerferie.nu. Vi har i år 2015 prøve... Se mer

Företagsinformation

1. Torp

Informationen kommer från olika externa källor

Sommerferie.nu formidler udlejning af private sommerhuse over hele Europa. Vi har mange forskellige sommerhuse at vælge imellem, alle annonceret af private personer, der ønsker at leje deres sommerhus ud. Og hos Sommerferie.nu er det gratis at annoncere.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dårlig hjemmeside !!!!

Dårlig hjemmeside !!!!
Tænker at dem der når og booke et sommerhus er mega glade, jeg sidder dog her og søger efter sommerhus og jeres hjemmeside fortæller at der er sommerhuse ledige, det er dog langt fra virkeligheden..... alt er optaget selvom det står som ledigt i perioden.

5 april 2021

Rigtig dejligt hus

Rigtig dejligt hus. Var så heldig at få lov at tilbringe en uge i huset i august 2019. Huset ligger smukt placeret i en autentisk fransk landsby. Selve huset er dejlig stort og med en rigtig flot og stor terrasse. Al kontakt omkring huset gik meget nemt og Jytte Lind Thorning var nem og god at samarbejde med. Varme anbefalinger herfra.

4 februari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flot og stille beliggenhed

Super flot og stille beliggenhed. Jytte Lind Thorning var en god udlejer at være kunde hos, klar til at hjælpe når vi havde spørgsmål.
Dejligt stort hus med lækker terrasse.

4 februari 2020

Hus i Sydfrankrig

Jeg har ved flere lejligheder, senest i sommeren 2019, holdt ferie i Jytte Lind Thornings hus i Labastide Rouairoux. Huset er i god stand, funktionelt, hyggeligt og med dejligt mange sovepladser, hvor der er plads til familie og venner og har en rigtig god standard, prisen taget i betragtning. Det har en pragtfuld terrasse med bjergudsigt. Huset er beliggende i en egn, der er velegnet som base for udflugter til en række smukke steder uden for de store turistområder.

22 oktober 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sommerferie.nu falsk markedsføring af…

Sommerferie.nu falsk markedsføring af værste skuffe! Markedsfører sig med udlejning til unge, med direkte henvisning til unge. Ved venlig forespørgsel på om huset er ledigt, i den ønskede periode,(i følge hjemmesiden er huset ledigt i perioden) kommer svaret, vi lejer ikke ud til unge. Det kræver nærmere forklaring!

17 februari 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Udlejning ønskes.

Som udlejer undrer det mig, at jeg ikke får flere henvendelser. Max. 1-2 pr år. Måske et hus i Florida ikke hører til på denne site?
Huset fejler ikke noget, og annoncen fungerer uden problemer på andre sites. Jeg har årligt mellem 32-35 ugers dokumenteret udlejning. Jeg synes det er helt fint at Sommerferie.NU opkræver et generelt gebyr fra 1. febr., men omkostningen står ikke mål med det, jeg får ud af det. Ærgerligt.

3 februari 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er en stor mangel, at man ikke kan anmelde husene på sommerferie.nu.

Det er en stor mangel, at det ikke er muligt at skrive en anmeldelse af det hus, man lejer gennem sommerferie.nu.
Jeg har i juni 2017 lejet et hus af Jytte Lind Thorning. Huset er beliggende i Labastide Rouairoux i Haut Languedoc og beskrives bl.a. som hyggeligt og nyrenoveret i 2004. Hvis der havde været anmeldelser af dette hus, havde jeg aldrig lejet det, for det hus vi ankom til lugtede muggent og var meget dårligt rengjort (hvis overhovedet) - bl.a. var køkkenet fedtet overalt, og der var ikke vasket gulve. Der var borebiller i stuegulvet og utallige edderkopper i lofter og hjørner. Der var løse paneler og revner og sprækker allevegne, og den renovering, der var foretaget, var af ringe kvalitet.
Det er første og sidste gang jeg har lejet et hus gennem sommerferie.nu, medmindre det bliver muligt at skrive en anmeldelse.

1 augusti 2017

Vi har KUN rigtig gode oplevelser, med udlejning via Sommerferie.nu

Vi har NU gennem 10 år udlejet sommerhus nr. 389, via sommerferie.nu

Vi har derfra modtaget flest henvendelser fra lejer og fået de fleste udlejninger via sommerferie.nu. Vi har i år 2015 prøvet at sætte vores ferielejlighed på Mallorca nr 12264, til leje samme sted, allerede nu med positiv resultat. SÅ VI HAR KUN RIGTIG GOD ERFARING MED sommerferie.nu.

Karsten Emdal

1 januari 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste alternativ når du vil udleje selv og vil have gode lejere.

Jeg har udlejet sommerhus i over 10 år. Min erfaring er at det er den bedste og billigste hjemmeside at udleje sit sommerhus igennem. Det giver meget konkurencedygtige priser til lejerne.
Via Sommerferie.nu får jeg ca. 3 til 4 lejere pr. år. Det er gode lejere som jeg får et godt forhold til gennem booking og ferieopholdet. Personlig kontakt giver ansvarlighed og høj service.

29 augusti 2014

Dårlig service ingen hjælp

Vi lejede et sommerhus gennem sommerferie.nu, Sjövik i Sverige. Efterfølgende blev på uforskammet vis snydt for hele vores depositum. Vi kontaktede både udlejer og sommerferie.nu for hjælp i sagen, men mødte blot afslag og absolut ingen villighed til hjælp eller mægling. En dårlig oplevelse.

10 december 2013

Meget tilfreds!

Jeg er desværre lidt ærgrelig over, at sommerferie.nu ikke dukker op blandt de øverste, når man søger efter "sommerhusudlejning" eller "udlejning af sommerhus privat". Tidligere synes jeg, at sommerferie.nu ofte dukkede op ved flere forskellige søgninger.

21 april 2012
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God hjælp til privat udlejning af sommerhus.

Sommerferie.nu er et godt hjælpeprogram til udlejning af sommerhuse.
Her skal kun betales et årligt gebyr, og man administrerer selv udlejningen-og får selv lejeindtægten!
Systemet virker i flere lande og mangler kun at blive endnu mere kendt.
Niels Ole Mikkelsen

12 april 2012
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sommerferie.Nu er et god koncept

Hvor sommer hus ejer og gæster har mulighed for at komme i kontakt med hinanden Også en god ide for ferie gæste der ønsker en god oplevelse i et dansk feriehus med den charme og atmosfære og ro som der er i et feriehus hvor man har mere tid til hinanden man han også mulighed for at have sin hund eller kat med på ferien.
Derudover er det også en billig løsning at holde ferie i et Sommerhus.

11 april 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.