Solsidans Djurklinik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Skulle ge ett minus om jag kunde

Skulle ge ett minus om jag kunde, absolut den mest oprofessionella veterinären jag varit på, tog hunden dit eftersom han haltade en del och hade väldigt ont, de röntgade honom och ”hittade ingenting” du kan ju gissa att jag bara fick en massa smärtstillande pang! Fick betala 4000kr för det nästa dag mår han jätte dåligt, vill inte äta och vill absolut inte stå på sin tass, han hoppar på tre ben och låter inte tassen röra marken då det förmodligen gör så jäkla ont. Åker dit en andra gång, eftersom de redan hade första röntgen bilden tänkte då kanske att de ska granska extra noga den bilden, men icke så nicke veterinären kommer in och säger för det första att han googlade symptomen?! What?! Han ville prata engelska då han han var mer bekväm och prata på engelska, ja men absolut, killen kunde knappt engelska! Han tog en till röntgen bild, medans han röntgade så säger assistenten ”ja vi får väll hoppas på att det inte är en tumör” medans jag sitter och gråter! Veterinären säger att han nu hittat vad som är felet, men han har inte kunnat se det tidigare?! Såg den tidigare röntgen bilden DEN VAR EXAKT LIKADAN, hur hade han inte kunnat se den tidigare? Sedan säger han att han måste akut opereras, herregud okej säger jag och har en massa panik, veterinär assistenten kommer in och frågar om jag vill operera min hund eller om jag vill vänta tills det blir bättre?! Måste påpeka att veterinären sa att min hund hade skadat sitt ben extremt mycket pågrund av hans Artros, så det hade bildats en massa ben flisor på hans ”tass led”, jo men tjena, hur ska den bli bättre?! Sa till henne ’fast det är ju ganska så omöjligt att ben bara smälter och försvinner’? Då ändrade hon sig och sa kanske bäst att operera, nähe?! Åker till akuten, är så jäkla rädd inför operationen, akuten kollar på tassen de säger att det är en smutsböld men att tassen ser bra ut annars. Han opererades, nu sätter han ner tassen lite försiktigt ibland men det är framsteg, han äter och dricker som det ska nu. Ni kan bara gissa hur mycket pengar jag slösat på en extra gång hos veterinären eftersom han var så oprofessionell som fasiken! Kan lätt säga att jag ALDRIG MER SKA TILLBAKA DIT!
Veterinär assistenten som jag nämnde tidigare kan ha varit en veterinär och inte en assistent men som hjälpte till bara.

15 december 2020

Vill varna för denna klinik och då…

Vill varna för denna klinik och då speciellt ägaren Rebecka. De feldiagnostiserade min katt, blev arga när jag berättade att jag tänkte byta klinik och saltade då min faktura för mitt besök.
För att ge min katt lugnande och ta en röntgenbild fakturerade Rebecka 10 000kr. När jag ifrågasatte detta sa hon att veterinären utfört en avancerad utredning. När jag frågade vad utredningen bestod av fick jag inget svar. För mindre än halva priset fick jag katten röntgad och undersökt på djursjukhus - där kunde de även ställa rätt diagnos.

26 maj 2020

Helt oacceptabelt

Helt oacceptabelt! Fått 2 olika muntliga prisuppgifter där det inte alls stämde med fakturan. Den landade på 2000 kronor mer. Poliklinikavgift 1 140 kronor!!! VA? Hur kan det ens få gå till så när sköterskan läste innantill från datorn efter behandlingen? Då låg prisuppgiften på 4900 kr. Landade slutligen på nästan 7000 kr för 4 stygn och några blodprov som jag nu misstänker inte ens behövdes!!! Misstänker att de helt i onödan sydde min lilla katt där såret läkte bra av sig själv, hon var pigg, glad och lekte innan. Såg såret efter händelsen och det var ytligt och blödde inte ens. Även efter de tog bort sårskorpan såg det annorlunda ut än efter hon togs ut i ett annat rum dit jag inte fick följa med och plötsligt var såret djupt och omfattande. Tyvärr har jag en känsla av att detta inte var en slump. Nu är hon ledsen, trött och misstänksam. Jag har fortfarande en jättedålig känsla och instinkten varnade mig även under besöket att något inte stämmer. Blev ganska taggig när de sa att hon måste sys och sövas då allt i mig liksom skrek att detta var helt onödigt. Sköterskan behandlade mig då som en 5-åring vilket sen fortsatte på telefon vid samtal. Även det mycket märkligt och helt oacceptabelt! Kommer söka annan veterinär även om resvägen blir längre då jag nu helt tappat förtroendet och i samtal med andra även hört att de har behandlat djur illa och vårdslöst. Kommer vända mig med klagomål till behörig instans. Så här får det inte gå till!

31 augusti 2018

Inte ok!

Låt oss börja med om hur de sköter djuren när ägaren inte ser på. Var med när de gjorde ett blodprov på en rädd katt, istället för att försöka göra miljön så lugn som möjligt rycker djurvårdaren som ska ta blodprov i armen på katten samtidigt som hon och veterinären skriker på den, detta händer inte någon enstaka gång utan ofta. Bakom kundernas rygg skrattar de även om vilka ”fula och konstiga” namn djuren har vilket är respektlöst. Djurvårdarna som enligt lag inte får ge vaccin eller andra liknande mediciner gör det ändå även om veterinären inte är i rummet helt enkelt för att ”de vet ändå hur man gör så det spelar ingen roll”. Material snålar de även med, går det att använda flera gånger gör de det ( gäller inte sprutor) men på en plats där det kommer sjuka djur ska man inte låta djuren dela på samma underlag då det ökar på smittorisken. Har även inkompetent veterinär som gör saker som andra veterinärer på kliniker aldrig skulle göra, nu har de fått in fler veterinärer som i detta fall är ny examinerade och inte har lika mycket erfarenhet som andra veterinärer. De försöker även göra så mycket blodprov och oönskade saker som det går för att kunna tjäna pengar då de antagligen inte får in så många kunder som de önskar.För den här kliniken kommer pengar först och djuren sist.

8 maj 2018

Tack för alla gånger vi fått komma med …

Tack för alla gånger vi fått komma med våra 3 hundar med mycket kort varsel varje gång. Heders åt flickorna och Emma särskilt samt veterinär Magda. Lugnt trevligt mottagande alltid bra veterinärer.
Ägare Rebecka alltid personlig och tillmötesgående .

13 februari 2018

Bedrägligt beteende

Vi har i nästan 9 år gått till denna klinik. Sedan de fått nya ägare och flyttat till tippen har mpriserba stigit. Inget vi haft emot. Men igår när jag var på besök och skulle ta blodprov på min hund så kostade kalaset 2700 kr för blodprov, recept och undersökning. Några veckor innan kostade samma kalas 2100 och veckor innan det 1900 kr. Har märkt att denna klinik har olika benämningar som de slänger med på fakturorna med olika priser. Nu senast menade de på att de precis höjt priserna nedan 580 kr. Detta utan att skicka hem en lapp till alla oss stamkunder eller åtminstone skriva något på klinik ikväll så man har möjlighet att veta. Vi har en gammal han hund med lever problem och kostnaderna går i taket och snabbare går det tack vare denna klinik. Det tråkiga var att när vi konfronterade de att det var oschysst sätt att inte meddela så fick vi svaret att om vi inte gillade läget kunde vi gå någon annans
Åtans. Det alltså efter 9 år som kunder. Har filmat även händelsen. Mycket tråkigt !

25 januari 2017

VARNING! Katastrofal vård och våldsam ägare

Vi besökte kliniken med vår katt p.g.a. att han plöstligt en dag hade kräkts mycket. Prover tas och även röntgen görs, varpå de konstaterar att det INTE ÄR STOPP I TARMARNA i alla fall.

Efter 4 dagars vård och att han fått stanna kvar även på natten hade de inte hittat orsaken till kräkningarna men behandlat med dropp och anti-kräkmedel.

När vi till slut hämtar hem katten är han i jättedåligt skick, bara man lyfter i honom kommer det upp vatten och rinner slem ur munnen.
Vi åker då till Bagarmossens djursjukhus och lämnar in honom där. Efter någon timme ringer de och säger att de har röntgat och att han HAR STOPP I TARMEN p.g.a. att han svalt något olämpligt.

Nu måste han akut opereras men oddsen är dåliga då han är så försvagad av de 4 dagarna med fel vård. Han dör sedan efter operationen, bara 1 år gammal och fullt frisk och stark katt.

Vi tar kort därefter kontakt med Solsidans Djurlinik för att vi vill ha tillbaka pengarna för den felbehandling vi betalat för samt eventuell kompensation för vad katten kostade (rastkatt som kostade ett par tusen)

Vi söker ägaren (som är den enda som beslutar om ekonomiska ärenden) per mail, per telefon, genom besök på kliniken åtskilliga gånger. Hon undviker oss och talar bara genom de anställda som får agera budbärare för hennes undanflykter, inget bemötande av våra frågor.

Efter 2 ½ månad tröttnar vi och åker dit igen och säger att vi väntar tills hon har tid för oss eller tills de stänger om det ska vara nödvändigt.
När vi suttit i vänthallen i ca 30 min (10 min över stängning) kommer en i personalen och räcker över en telefon till oss, vi tar luren och då är det polisen!!
Ägaren har alltså ringt och anmält oss för att hon vill skrämma bort oss. Ingen har bett oss gå, eller sagt att de har stängt under tiden vi sitter där. Hon sitter inne på sitt rum och ringer polisen hellre än att prata med oss på ett fredligt sätt.

Då polisen märker att inget hot förkommer läggs samtalet ned ganska omgående. Vi går då in till hennes kontor för att fråga vad som pågår, varpå hon flyger upp ur sin stol och skriker för full hals en massa själsord och SLÅR OCH KNUFFAR både mig och min sambo hårt, flera gånger.

Vi gick därifrån och blev tvungna att göra en polisanmälan på händelsen.

Passa dig för detta ställe, det är farligt för både dig och ditt djur!

30 april 2016