We hebben onze vloer en muren laten isoleren door Smit isolatie uit Veendam. Om te beginnen is het werk door Jurgen en Fabian goed en vakkundig uitgevoerd. De communicatie vooraf is goed verlop... Se mer
Det här tycker kunderna
Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebe... Se mer
Företaget har svarat
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Nederländerna
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekende service.Erg snel op…
Uitstekende service.Erg snel op locatie.Bleek wespennest onder de vloer.Kon dus niet verder.Na verwijdering nest binnen week weer teruggekomen en vloer geïsoleerd.Er waren geen verdere extra kosten aan verbonden ondanks 2de maal terugkomen.Dank
Goede communicatie, service en uitvoering
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering.
Begripvol en zeer geduldig aangezien door omstandigheden het mijnerzijds wat langer duurde voordat er na vele contact momenten een opdracht uit voortvloeide. Top bedrijf!
ze hebben goed werk geleverd een goed bedrijf
ze hebben goed werk geleverd hebben goed met ons overlegd wat ze gingen doen Super zo door gaan
Heel fijn bedrijf.
Een heel fijn bedrijf. Ze waren snel met reageren, aardige medewerkers. Als we toe zijn aan onze volgende klussen gaan we ze zeker weer benaderen.
Petje af voor de organisatie
Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks ziekte op zaak perfect werd nagekomen. De heren waren stipt op tijd en hebben keurig, zorgvuldig en kwaliteitswerk geleverd. Ben heel tevreden. Voor mij een tien plus.
Afspraak nagekomen
Afspraak nagekomen. Goede uitleg van de werkzaamheden en vriendelijk personeel.
Prima dik tevreden
Snel en netjes gewerkt!
Goeie service en vakmensen
Fijne jongens werk schoon achterlaten…
Fijne jongens werk schoon achterlaten geen negatief commetaar top
De jongens van smit isolatie hebben…
De jongens van smit isolatie hebben prima werk geleverd,en alles uitgevoerd als afgesproken.
Aanbrengen vloerisolatie.
Goede informatie, opname en communicatie vooraf door adviseur over de mogelijkheden van het aanbrengen van vloerisolatie. Duidelijke offerte en goede afspraken over de voorbereiding en uitvoering van het werk. Nette uitvoering en facturatie conform afspraken. Tevreden klant dus.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.