Segonda Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoofddorp locatie is al een week dicht en telefonisch ook niet bereikbaar! Hebben week geleden onze ipad afgegeven voor reparatie. We konden de volgende dag de iPad weer ophalen volgens smartlab... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mocht u een probleem hebben met uw tablet of telefoon dan raad ik Smartab echt aan. Ik kwam op zaterdagochtend om 10 uur (openingstijd) aan en werd direct geholpen met mijn iphone probleem. Er werden... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

perfect

Overzichtelijke website, makkelijk afspraak te maken, goed te bereiken, vriendelijke en hartelijke mensen, mocht meekijken terwijl mij iPhone werd gemaakt onder het genot van een lekker bak koffie, en supergoed werk geleverd.

12 januari 2015

Super!

Nette zaak met uitstekende service!
Je kunt erbij blijven en zien wat ze doen.
Mijn batterij was vervangen van mijn Iphone enkele maanden geleden.
Je hebt 1 jaar garantie en recentelijk terug geweest ivm "slechte" batterij die niet goed werkte.
Zonder problemen nagemeten en uiteindelijk vervangen.

Top!

11 januari 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en goede service voor prima prijs!

De camera van mijn Samsung Galaxy S4 was stuk. Gebeld met Smartab en kon s middags meteen gemaakt worden. Kosten 49 euro met zelfs een jaar garantie.
Zeer aardige en vakkundige jongens, prima service verlening en kan Smartab dus zeker aanbevelen!

29 december 2014

Professioneel team

Normaal geef ik niet snel een review. Maar Smaltab verdient het. Ipad scherm was stuk gegaan. Reparatie lukte niet tijdens de wachttijd omdat er meer aan de hand was. Beloofd in de middag de Ipad gereed te hebben en keurig op de hoogte gehouden en hebben de belofte gehouden!

Aanrader dus!

18 december 2014

Snelle en goede service

Gisteren opzoek gegaan naar Iphone reparatie Hoofddorp en kwam vrij snel al op de site van Smartab. Duidelijke site met goede concurrerende prijzen voor de reparaties. Via de site kan je zien op welke tijdstip je terecht kan en dit ook bevestigen. Tijdens de reparatie kan je meekijken met de reparateur zodat je zeker weet dat de onderdelen ook echt nieuw en vervangen zijn.

4 december 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima adres, maken waar wat ze beloven en nog lekkere koffie ook!

Mocht je scherm kapot zijn, dan raden we dit adres aa.
We konden op de reparatie van het scherm wachten onder het genot van een bakje koffie.

Ze maakten eerst een analyse, testen of die nog werkte en maakten de prijs op. Na ons accoord repareerden ze de iPhone direct.

We kregen de factuur mee en het advies om hem eventueel te claimen bij onze inboedelverzekering.
Een jaar garantie op de reparatie en je kunt er pinnen.

27 november 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel, behulpzaam en eerlijk!

Dit zijn helden! Hoe lang kun je zonder je telefoon? Heel snel geholpen, duidelijke uitleg en eerlijk in afwegingen!
Vriendelijke mensen die verstand hebben van wat ze doen!! Zeer tevreden!

26 november 2014

Snel, vriendelijk en deskundig

Snel geholpen door deskundige medewerkers die na een kort onderzoek de mute-knop hebben vervangen van mijn iPhone 4. Online afspraak gemaakt, prima! Kosten vielen ook erg mee... TOP!

14 november 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betrouwbaar, accuraat en klantvriendelijk.

iPad Air met gebarsten scherm werd vakkundig en efficiënt gerepareerd. Ik kon er op wachten onder het genot van een kop koffie.
Kosten precies volgens de gepubliceerde prijslijst en zeer acceptabel.
Absoluut aan te bevelen.

13 oktober 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gebroken scherm: prima vervangen terwijl ik wachtte!

Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekkere kop koffie kreeg werd m'n schermpje vervangen, 30 minuten later bellend de zaak weer uit. Prima!

25 september 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede en snelle service

Via de website makkelijk een afspraak te maken om mijn Iphone te laten repareren (geen Wifi verbinding in te stellen)
Op de afgesproken tijd werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik kon op de reparatie wachten. Tijdens het wachten kreeg ik koffie aangeboden.
Na de reparatie werkte de Iphone weer als vanouds (sneller dan voorheen).
Tegenvaller na 1,5 maand was het probleem weer terug.
Probleem werd zonder problemen onder garantie snel weer verholpen.
Ondanks dat zal ik deze zaak toch bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen.

20 september 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Echt betrouwbaar. [HOOFDDORP]

heb een afspraak. was op tijd, ze hadden gezegd dat scherm er nog niet was, ze zijn er gelijk achter gegaan. ze hadden mij gebeld nadat het scherm was gerepareerd.erg vriendelijke medewerkers en zou het iedereen aanbevelen!

12 augusti 2014

Deskundig en snel!!

Op vakantie is mijn iphone gesneuveld door een golf zeewater. Hierdoor hebben de connector voor opladen en de speakers schade opgelopen. De telefoon was niet meer oplaadbaar. Na afspraak was mijn telefoon binnen 10 minuten gerepareerd en wel, hulde!

11 augusti 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.