Svensk firma snyder med pengene og leverer ugyldige billetter
I april ser vi at firmaet reklamerer med at sælge billetter til Stevie Wonder koncerten i parken d. 16 juli, et par dage før det danske billetsalg.
Vi har læst at i sverige har billethajer lov til at ta de priser de har lyst til for billetter, men det accepterer vi, idet vi gerne vil til den koncert.
Vi bestiller 3 af de bedste billetter til svenske kroner 4383 med det hele. Der går nogen tid og vi får da billetter, men af de billige danske kroner 595.-. Vi henvender os og får at vide at de dyre var udsolgt, så troede vi jo at vi fik penge tilbage, men på rykkere kommer intet svar.
Som en ekstra overraskelse på koncertdagen, får vi så at vide ved indgangen at vores billetter er ugyldige. Firmaet billetlugen siger, at de er genoptrykt, men vi kan da, siden de er i godt humør, komme ind på ståpladserne, altså de ringeste pladser. Vi har ikke noget valg og vælger at være taknemmelige for overhovedet at komme ind på de ringeste pladser. 4383 svenske kroner for 3 af de bedste billetter, blev til noget af en grov pris for 3 af de billigste ståpladser.
Ved henvendelse til billetlugen afstår de fra at ville hjælpe i forbindelse med en anmeldelse af det svenske firma, der jo tidligere også har været fokus på i medierne, dog kun i forbindelse med de høje priser, ikke i forbindelse med salg af decideret ugyldige billetter. Ved billetlugen vil de ligeledes heller ikke komme med en rimelig forklaring på hvordan vi og en del andre frustrerede gæster kan ende op med ugyldige billetter. De vælger at beskytte kunden, som har solgt de ugyldige billetter, så kan man jo tænke over det.