Renovaut Slotenmaker Omdömen 19

4,6

Företagsinformation

1. Låssmed

Skrivet av företaget

Renovaut is jouw betrouwbare en erkende slotenmaker in Evergem en omstreken. Wij bieden snelle en eerlijke hulp bij buitensluitingen, het vervangen van sloten, inbraakbeveiliging en slotherstellingen. Met een uitvalsbasis in Sleidinge (9940 Evergem) zijn wij actief in heel Oost-Vlaanderen en kunnen we vaak binnen de 30 minuten ter plaatse zijn. Als ervaren vakman met meer dan 230 positieve reviews en een gemiddelde beoordeling van 4.9 op 5, staat zaakvoerder Emrah De Wilde persoonlijk in voor elke interventie. Bij ons krijg je geen callcenter of onderaannemer, maar directe en transparante service van een lokale professional. Wij zijn aangesloten bij de Vlaamse Slotenmakersunie (VSU) en hanteren altijd eerlijke, vooraf afgesproken tarieven – zonder verrassingen achteraf. Of je nu dringend een slotenmaker nodig hebt of preventief je woning of bedrijf beter wil beveiligen, Renovaut zorgt voor een vlotte en correcte aanpak. Onze diensten: Dringende interventies bij buitensluitingen Sloten vervangen na verlies, inbraak of defect Inbraakbeveiliging en veiligheidsadvies Montage van veiligheidscilinders en meerpuntsloten Herstelling van beschadigde sloten en deuren Renovaut is 24/7 bereikbaar en actief in volgende regio’s: Evergem (Sleidinge, Ertvelde, Kluizen), Zelzate (9060), Eeklo (9900), Kaprijke (Lembeke), Lievegem (Zomergem, Waarschoot), Assenede (Oosteeklo, Bassevelde), Maldegem (Adegem), Deinze, Gent (Wondelgem, Drongen, Mariakerke) Waarom kiezen voor Renovaut: Spoed slotenmaker, dag en nacht bereikbaar Transparante prijzen en duidelijke communicatie Gediplomeerde en erkende vakman, lid van de VSU Meer dan 10 jaar ervaring in slotenmakerij Geen tussenpersonen of verborgen kosten Renovaut is dé keuze voor wie op zoek is naar een eerlijke en snelle slotenmaker in Evergem en omgeving. Of je nu bent buitengesloten in Lievegem, een slot wil laten vervangen in Eeklo of inbraakbeveiliging zoekt in Zelzate – wij staan voor je klaar. Bel ons op 0472 57 53 63 of bezoek www.slotenmaker-evergem.be voor meer informatie of directe hulp. Renovaut – jouw erkende slotenmaker in Evergem en heel Oost-Vlaanderen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sleutel zat vast in voordeur langs…

Sleutel zat vast in voordeur langs binnenkant, we konden deur niet zelf openen.
Tijdens interventie andere problemen gemeld ivm voordeur en zonder te aarzelen deze problemen ook opgelost terwijl deze niet met het slot gerelateerd worden.

Kort samengevat, toffe gast en alles werkt de dag zelf nog.

20 april 2026

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden.
Fijn dat je ons hebt gecontacteerd toen de sleutel vastzat en de deur niet meer open ging.
Ik probeer altijd verder te kijken dan het oorspronkelijke probleem, zodat alles weer correct werkt.
Goed om te horen dat alles dezelfde dag nog in orde was.
Altijd welkom als er nog iets is.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel vlugge interventie en geeft…

Heel vlugge interventie en geeft vertrouwen.
Bedankt

17 april 2026

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je de snelle interventie en het vertrouwen zo hebt ervaren.
Daar doen we het voor.
Bedankt voor het vertrouwen.

Topslotenmaker!

Transparant, vriendelijk, correct en goede service zijn de kernwoorden die de tussenkomst bij ons kenmerken. Na het maken van een afspraak die correct werd nageleefd is ons probleem onmiddellijk verholpen. Heel goed werk met correcte prijzen!

13 mars 2026

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je mooie review Kristof.

Fijn om te horen dat alles duidelijk, correct en volgens afspraak verlopen is.
Ik probeer altijd snel en transparant te werken zodat je weet waar je aan toe bent.
Goed dat het probleem meteen opgelost was.

Bedankt voor het vertrouwen.

Zeer goed Geholpen geweest.'

Zeer goed Geholpen geweest.'. En correct .meneer zei na een 'Half uurtje bij u en Klopte .
'' ook correcte prijs '
Dikke merci

6 februari 2026

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je review, Magda.

Fijn dat alles verlopen is zoals afgesproken, zowel de timing als de prijs. Ik vind dat belangrijk.
Dank je wel voor het vertrouwen en de dikke merci.

Puik werk

Vlugge interventie, vriendelijke bediening en ruime uitleg. Tiptop in orde!

6 februari 2026

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je review, Mike.

Snel ter plaatse, alles duidelijk uitgelegd en correct afgewerkt, zo werk ik het liefst.
Fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt.

prima service

De prijs werd duidelijk op voorhand gecommuniceerd, zelfs al bij het maken van de afspraak. Probleem werd met kennis van zaken opgelost.

5 december 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je review en je vertrouwen. Fijn om te horen dat de prijs al bij het maken van de afspraak duidelijk was en dat het probleem nadien vlot en met kennis van zaken werd opgelost. We vinden het belangrijk dat je op voorhand weet waar je aan toe bent, zowel qua kost als qua aanpak. Jouw reactie bevestigt dat deze manier van werken goed zit en motiveert ons om zo verder te doen. Als we je in de toekomst nog eens kunnen helpen, mag je altijd bellen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hij was heel snel ter plaatste…

Hij was heel snel ter plaatste vriendelijk en een goede uitleg . Wat zijn we blij een slotenmaker in de buurt te hebben in Evergem .

5 december 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je review en je vertrouwen.

• Snel ter plaatse: fijn dat je tevreden bent over de interventietijd in Evergem.
• Vriendelijke aanpak: we willen dat je je altijd op je gemak voelt.
• Goede uitleg: we leggen graag helder uit wat we doen en waarom.

Jouw reactie bevestigt dat onze lokale service in Evergem goed zit en helpt ons om zo te blijven werken. Als we nog iets voor je kunnen doen, mag je ons altijd bellen.

Uitstekend service+++++

Ik heb vandaag de slotenmaker Renovaut uit Evergem gebeld om 15:40. Al om 16:10 stond hij bij mijn deur in Zelzate — ongelooflijk snelle service!
De slotenmaker was vriendelijk, professioneel en werkte zeer efficiënt. Alles werd duidelijk uitgelegd en de prijs was correct.

Ik ben heel tevreden over het werk en de snelheid waarmee ze geholpen hebben. Niet te ver zoeken — gewoon bellen naar Renovaut!
Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare slotenmaker nodig heeft!

Een dikke merci ++++++

2 december 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je enthousiaste review en je vertrouwen. Fijn om te horen dat de snelle komst naar Zelzate, de duidelijke uitleg en de correcte prijs zo in de smaak vielen en dat je onze aanpak als vriendelijk, professioneel en efficiënt hebt ervaren. We proberen bij elke interventie zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en vooraf helder te zijn over de kostprijs. Jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zitten. Nogmaals merci, je mag ons altijd bellen als we je opnieuw kunnen helpen.

Heel goede service

Heel goede service! Had gebeld en binnen de 15min was hij er

29 november 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je review en je vertrouwen.

• Snelle service, fijn dat je aangeeft dat we binnen de 15 minuten ter plaatse waren.
• Goede service, daar doen we het voor bij elke interventie.

We proberen in de regio altijd zo snel mogelijk uit te rukken en bij het bellen meteen duidelijk te zijn over onze aanpak en timing. Jouw feedback bevestigt dat dit werkt en motiveert ons om zo verder te doen. Als je ons nog eens nodig hebt, mag je altijd bellen.

Snelle en correcte hulpverlening

Snelle en correcte hulpverlening. Ook heel helder geweest over kostprijs van de uitvoering.
Uitvoerige uitleg en tips gekregen om snelle slijtage te voorkomen en welke stappen ik zelf kan zetten in onderhoud van de sloten.

24 november 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Hartelijk dank voor deze mooie feedback!
Fijn om te horen dat de hulp vlot en correct verliep en dat de uitleg rond de kosten duidelijk was.
Ik vind het belangrijk dat klanten weten wat er gebeurt én hoe ze hun sloten zelf in goede staat kunnen houden, dus blij dat je iets had aan de tips.

Als er in de toekomst nog vragen of problemen zijn, help ik je graag verder.

Slotenmaker nodig een adres Renovaut

Vanaf het eerste contact vlotte en duidelijke communicatie
Stipt op post en duidelijke uitleg
Deur zat goed vast maar door vakkennis probleemloos opgelost
Een krak in zijn vak
Kortom een probleem met uw slot een adres

14 november 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen.

• Communicatie: fijn dat je onze vlotte en duidelijke afspraken vanaf het eerste contact zo ervaart.
• Afspraken: stipt op tijd komen en rustig uitleg geven vinden we heel belangrijk.
• Technisch werk: goed om te horen dat de vastzittende deur dankzij onze ervaring toch vlot opgelost raakte.
• Vertrouwen: jouw woorden “een krak in zijn vak” en “één adres” betekenen veel.

Als er nog iets is met je sloten, mag je ons altijd bellen.

Vriendelijke en professionele service

Vriendelijke en professionele service ! Slot achterdeur volledig versleten. De slotenmaker heeft de achterdeur schadevrij geopend en gaf een duidelijke uitleg over wat hij ging doen. De kosten waren zoals afgesproken (offerte ter plaatse). Uitstekende service ! Verdient een aanbeveling.

12 november 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat alles schadevrij en volgens afspraak kon uitgevoerd worden. Ik vind het belangrijk om duidelijk uit te leggen wat er gebeurt, dus blij dat je dat apprecieerde.
Als je nog iets nodig hebt, laat gerust weten!

Snelle, correcte service

Snelle, correcte service. Correcte prijzen. Transparantie in communicatie. Ondanks mijn sloten meteen dezelfde dag dat ik belde konden vervangen worden, geen meerprijs daarvoor betaald. Zeer vriendelijke man die al uw vragen beantwoordt. Alvast tevreden.

5 november 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor deze fijne woorden!
Heel blij dat je tevreden bent over de snelheid, transparantie en correcte prijzen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te helpen zonder onverwachte kosten.
Als er later nog vragen of problemen zijn, mag je altijd bellen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag deur dicht met de sleutel aan…

Vandaag deur dicht met de sleutel aan de binnenkant.
Ik heb gebeld naar de firma Renovaut en binnen het kwartier was hij ter plaatse,de deur open binnen de minuut!Heel aangename mijnheer die ook nog belangrijke tips meegaf én nog eens enkel voorrijkosten aanrekende.
Wat een service!Eerlijk en correct,beter ga je nergens gediend worden!

27 oktober 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Dankjewel voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is en dat je tevreden bent over de service.
We vinden het belangrijk om mensen snel en eerlijk te helpen, zeker in zo’n vervelende situatie als buitengesloten zijn.

Bedankt voor het vertrouwen en voor deze warme review! 🙏

Vlot en correct

Emrah communiceert vlot en correct. Nieuwe sloten werden snel geplaatst en de offerte was transparant en werd volledig nagekomen zonder verrassingen.

24 oktober 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor deze fijne review!
Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent over zowel de communicatie als de uitvoering.
Transparantie en betrouwbaarheid vinden we enorm belangrijk, dus het doet deugd om te horen dat dit ook zo werd ervaren.

Dankjewel voor het vertrouwen! 🙏

Goeie slotenmaker

Goeie slotenmaker, correcte prijzen

30 september 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je korte maar krachtige review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en prijzen.
We doen ons best om kwaliteit te bieden aan een eerlijke prijs, goed om te weten dat dat gewaardeerd wordt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had mezelf buitengesloten en dacht…

Ik had mezelf buitengesloten en dacht dat ik uren zou moeten wachten. Gelukkig kwam de slotenmaker vrij snel, ondanks dat het een spoedoproep was. Hij is 24/7 beschikbaar, heel vriendelijk en geruststellend. Binnen 3 seconden had hij mijn deur geopend zonder schade. Echt een betrouwbare en professionele service. Ik kan hem iedereen aanraden!

6 september 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Wat een prachtige review, dankjewel!
Blij dat ik je zo snel kon helpen, buitengesloten zijn is al stressvol genoeg, dus ik probeer altijd snel en geruststellend te handelen.
Fijn om te horen dat alles zonder schade en naar wens verlopen is.

Bedankt voor je vertrouwen en warme aanbeveling! 🙏

Snelle en professionele service

Snelle en professionele service. Alles wordt duidelijk uitgelegd en gebeurt zoals afgesproken. Zeer vriendelijk, vakkundig geholpen en goede communicatie.

9 augusti 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je mooie woorden!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We doen ons best om alles duidelijk uit te leggen en afspraken correct na te komen, dus het is leuk om te merken dat dit gewaardeerd wordt.

Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens helpen! 🔑

Vervangen kapot slot

Acuut probleem van slot van de voordeur ging niet meer open. Direct Geholpen, (binnen het uur) Zeer snelle en vlotte service. duidelijke prijsafspraken die op voorhand medegedeeld worden. Topper

8 augusti 2025

Svar från Renovaut Slotenmaker

Bedankt voor je fijne review!
Blij dat we je snel uit de nood konden helpen en dat alles vlot is verlopen. We vinden het belangrijk om vooraf duidelijk te zijn over de prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Altijd welkom als je ons nog eens nodig hebt! 🔑

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.