Slagelse Limousine Service Omdömen

Företagsinformation

1. Limousinservice
  2. också i
  3. Transporttjänst

Informationen kommer från olika externa källor

Vores mål er at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige. Hos os er du gæsten, det er dig der skal forkæles…

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem en fantastisk oplevelse i…

Helt igennem en fantastisk oplevelse i forbindelse med konfirmantkørsel. Så fin og behagelig kommunikation med Jesper med alt fra booking og ønsker, koordineringen har været helt perfekt fra start til slut⭐️⭐️⭐️ pigerne fik den sødeste chauffør, så smilende, behagelig og serviceminded, vi fik vores ønsker om billeder i anlægget opfyldt uden problemer, virkelig bare den bedste og fineste oplevelse. Pigerne fik hygget sig gevaldigt på turen, med høj musik og god stemning, så alt i alt en helt igennem fantastisk start på en fantastisk dag⭐️⭐️⭐️ kæmpe anbefalinger herfra❤️

26 april 2026

Bryllupskørsel 9/9-2023

Hold da op en fantastisk chauffør vi fik os, som brudepar, i en rigtig pæn limosine. Jeg (bruden) blev hentet derhjemme med lidt Brudepiger og far, og blev kørt til kirken og derefter kørte vi ud og fik taget billeder, og sikke en service der følger med, der blev både åbnet døre og informeret omkring musik og aircondition, hvor vi selv kunne styrer det. Super professionel og mega behagelig chauffør! Ham vil vi spørger efter ved næste lejlighed, og han er blevet anbefalet videre til omgangskredsen. Det var samtidig et stort plus at han var smilende, og meget serviceminded og kunne bakke den limosine ind til fest stedet, hvor vi egentlig troede det var umuligt ift. At han også skulle ud igen, han holdte hovedet koldt og tvivlede ikke. Kunne jeg give mere end 5 stjerner så havde han fået alle sammen. Meget fantastisk start på bryllupsdagen efter hans service, vi var meget imponeret og glade 🥳

9 september 2023

Konfirmationskørsel i top

Brugte dem til vores datter og hendes veninder til hendes konfirmation, vi ringede 14 dage inden, alt kunne lade sig gøre, piger havde den fedeste tur for livet og så sagde de det var en sød chauffør 😀 tak for oplevelsen 👌 kan varmt anbefale

4 maj 2022

28.08.21

28.08.21
Fantastisk tur med limosine til konfirmationen, kan kun anbefale at bruge dem, stor tak herfra.

29 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk oplevelse med Slagelse …

En fantastisk oplevelse med Slagelse limousine service.
Vi er yderst tilfredse og kan kun give Jesper og hans virksomhed den allerbedste anbefaling med. Jesper er rigtig god til at sætte kunden i centrum, servicemined, venlig, imødekommende og tålmodig og hele vejen med smil på læben og vi personligt havde den dejligste tur 01-07-17 i forbindelse med vores bryllup.

2 juli 2017
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.