Skultuna 1607 Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 223 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med produkternas höga kvalitet, stilrena design och att de uppfyller förväntningarna. Företaget får ofta beröm för sin snabba och effektiva service, inklusive leveranser som sker inom utsatt tid. Många uppskattar även den fina och lyxiga presentförpackningen som ger en extra känsla av omsorg. Dock har vissa kunder upplevt att produkterna inte alltid motsvarar bilder eller beskrivningar, med avvikelser i storlek, färg eller stabilitet. Det har även förekommit enstaka rapporter om att produkter tappat guldfärg eller att gravyr varit svår att se. Vissa personer har också haft problem med leveranser, där paket försvunnit, returnerats eller blivit försenade.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av produkterna, där många uppskattar den fina kvaliteten och tidlösa... Se mer

Quality

Konsumenter tycker att kvaliteten är positiv och många är nöjda med produkternas gedigna, stilfulla och... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar positiva upplevelser med leveransservice, där många lyfter fram snabba leveranser, även... Se mer

Order

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med orderprocessen, som beskrivs som enkel och snabb. Många... Se mer

Service

Användare beskriver positiva interaktioner med service, och många konsumenter upplever den som snabb,... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte armbandet som present till min man och vi tyckte båda att det var väldigt fint och stilrent. Tyvärr lossnade spännet ganska lätt och armbandet tappades bort kort därefter, vilket såklart var t... Se mer

Nästan helt nöjd med mina örhängen! Snygga! Jag önskar egentligen att delen som man drar genom örat ”kroken” vore lite längre. (Det finns gummistopp som stoppar örhänget att glida ur - Men ändå…).... Se mer

Älskar föremålen från Skultuna samt själva bruket, så mysigt att strosa runt i och förundras över alla vackra saker och omgivningen :) Har själv köpt några mässing föremål som jag är så nöjd över, tid... Se mer

Alltid trevligt köpa varor fr Er! Kvalitet o elegans. Det senaste armbandet ”stod det bara Camilla på”, köpte till min kära dotter. Hon blev så glad, exakt den typ av armband hon vill ha! Tack!

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Heminredningsbutik
  3. Smyckestillverkare
  4. Smyckesbutik

Welcome to SKULTUNA 1607's official webshop. We always offer the complete and latest product range. - Free shipping - Free gift wrapping - Fast delivery Worldwide

Utmärkt

Snyggt inpackat
Nöjda mottagare

6 juni 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade kvaliteten och packningen. 😊

Easy to buy and delivery on time!

22 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Thank you for your review! We’re delighted to hear that the purchasing process was smooth and that your order arrived on time. Warm welcome back! 😊

Gedigen vacker kvalitet

Köpte adventsstaken i födelsedagspresent åt min sambo. Den var gedigen, stilfull och vacker. Glänsande. Hon blev så glad att det kom en tår i min ögonvrå. I hennes också. Kvalitet!

8 juni 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din fina recension! Det gläder oss att adventsstaken blev en så uppskattad present och att den skapade ett så fint ögonblick. Tack för att du delar med dig! ✨

Lite små ochvtog lite lång tid med…

Lite små ochvtog lite lång tid med leverans

7 juni 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din recension. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med din upplevelse.

Vi vill dock informera om att vår normala leveranstid är 1–3 arbetsdagar, och din beställning levererades inom 3 arbetsdagar, vilket ligger inom vår angivna leveranstid.

Vi tar samtidigt till oss din feedback kring storleken och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

En snabb leverans

Snabb leverans och produkten var lika den som va i annonsen

26 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Supersnabb leverans!

Supersnabb leverans!
Vacker vara som motsvarar förväntningarna.

27 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. ✨

Flaggan i topp!

Snabb leverans av en mycket fin produkt. Allt i en elegant presentförpackning - helnöjd!

1 juni 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Mycket trevlig och hjälpsam personal

Mycket trevlig och hjälpsam personal! Jag var sent ute att köpa en present som jag dessutom ville ha graverad vilket i vanliga fall brukar ta lite extra tid, men det löste dom ändå. Kan verkligen rekommendera denna butik som dessutom är fantastisk fin med mycket som man kan tänka sig att köpa.

3 juni 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack snälla för de fina orden! Det gläder oss att höra att vi kunde hjälpa till med både presenten och graveringen. Varmt välkommen tillbaka! ✨😊

Snabb leverans och snygga

Snygga

22 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Köpte ett presentkort

Köpte ett presentkort. Det visade sig att jag inte kunde skriva ut det på gr. av att länken var blockad av min arbetsgivare ABB. Jag vill då att ni skulle skicka det som en fil istället vilket ni sa att ni inte kunde eftersom det är en värdehandling. Det hela är konstigt eftersom det gått hos andra leverantörer. Jag hamnade i en massa extra arbete för att fixa detta.

18 maj 2026

Hej Sven,

Tack för din feedback. Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.

Vi försökte hjälpa till utifrån de möjligheter vi hade. Eftersom presentkortet är en värdehandling finns det vissa begränsningar kring hur det kan distribueras.

Tyvärr fick återkoppling efter vår senaste kontakt, vilket gjorde att vi inte kunde hjälpa dig vidare med ärendet.

Vi hoppas att det löste sig för dig till slut, och du är självklart välkommen att kontakta oss igen om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fin dag!

Nästan helt nöjd med mina örhängen

Nästan helt nöjd med mina örhängen! Snygga!
(Det finns gummistopp som stoppar örhänget att glida ur - Men ändå…).
Jag har andra örhängen som har längre ”krok” och de är mycket bättre ser också snyggt ut.
Ni måste testa!

27 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din feedback! ✨ Vad roligt att du gillar örhängena. Vi tar med oss din synpunkt om en längre krok vidare till vårt designteam.

Det gick väldigt snabbt att få…

Det gick väldigt snabbt att få produkterna och de var precis så snygga och fint förpackade som jag hade hoppats.

24 maj 2026

Svar från Skultuna 1607

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd både med produkterna och leveransen. ✨