När man köper en vacker kvalitetsprodukt vars design och tillverkningssätt har anor från 1600-talet är det en mycket tilltalande upplevelse. Att det överhuvudtaget finns ett företag med så hög ambitio... Se mer
Lite rörig hemsida, men otroligt bra varor/smycken den här gången/. Snabb och smidig leverans - jättesnygg presentinslagning. Mottagaren blev mycket överraskad, och nöjd. Det var ju det viktigaste!... Se mer
Skultuna Messingsbruk är ett av Sveriges populäraste turistmål med Flagship store, Bistro Bruket, Outletbutik och Museum. På samma ställe sedan år 1607!
Bruksgatan 8, 72631, Skultuna, Sverige
- 021-78301
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabb tid till leverans.
Snabb tid till leverans.
Enkla o bra foton till beställning
Naturligtvis extra plus för fina presentask

Såååå jättenöjd!
Ljusstaken är så himla enkel men så jättefin! Smidig att beställa, bra pris och snabb leverans!!

Svar från Skultuna 1607 - Flagship Store
Alltid super nöjd med Skultunas fina…
Alltid super nöjd med Skultunas fina smycken och så fint inslagna paket!

Unité Chain Necklace - Gold Plated
Lätt att beställa, snabb leverans. Är väldigt nöjd med min beställning.

Leveransen helt okej
Leveransen helt okej
Innehållet vet jag inte ännu Julklapp 🎁Men hoppas hen blir glad 😀

Svar från Skultuna 1607 - Flagship Store
Älskar föremålen från Skultuna samt…
Älskar föremålen från Skultuna samt själva bruket, så mysigt att strosa runt i och förundras över alla vackra saker och omgivningen :) Har själv köpt några mässing föremål som jag är så nöjd över, tidlösa och vackra :)

Skultuna x Moomin
Jag har beställt från Skultuna många gånger. Det har alltid varit snabba leveranser. Varan har uppfyllt mina förväntningar.

Bra hanterad reklamation
Jag gjorde en reklamation på en feltillverkad skruv på en ljusstake. Skultuna erkände direkt felet, bad om ursäkt och skickade en ersättningsdel. Föredömligt och trevligt bemötande. Det ger verkligen en bra kundrelation.

Fint armband
Fint armband. Bra service och snabb leverans . Fin och lyxig känsla med kartong och påse.
Jag fick bästa hjälpen
Jag fick bästa hjälpen! Så trevligt bemötande och smidig hjälp. Mitt dilemma löstes och jag är så nöjd!
Enkelt och smidigt att köpa en fin…
Enkelt och smidigt att köpa en fin present att ge bort på nätet. Tyvärr önskar mottagaren byta och jag hoppas det går bra att göra det i butiken på Grev Turegatan i Stockholm?

Maja Boström, Therese Karlsson
De personer jag hade kontakt med var väldigt hjälpsamma, trevliga o snabba.
Kunde inte vara bättre 👍

Svar från Skultuna 1607 - Flagship Store
Jag är mycket nöjd och har dessutom…
Jag är mycket nöjd och har dessutom fått många komplimanger för det.

Svar från Skultuna 1607 - Flagship Store
Köpte ett muminhus i doppresent
Köpte ett muminhus i doppresent. Kom i en underbar svart låda och med presentpåse blev det så fint! Perfekt service, underbart hus och nöjd bebis..

Manschettknappar
Otroligt snabb leverans. Och motsvarade helt mina förväntningar Som vid tidigare köp. Trots att jag denna gång även beställt med gravyr.

Jättefint och maffigt armband
Jättefint och maffigt armband, så nöjd!