Tusind tak for rigtig fin, og venlig betjening ved mit besøg i Skoringen i Lyngby Storcenter.

Företaget har svarat
God og hjælpsom betjening. Skulle bytte et par sko købt på web- shoppen. Fik hjælp med den rette størrelse og forskellen på skoene. Endte med at købe yderligere et par sko/ sandaler i butikken.
Företaget har svarat
Jeg fik mine penge tilbage, da jeg returnerede skoene - og så vil det fremover være en god ide for mig, at undlade at købe sko andre steder end i en butik.
Företaget har svarat
Fin butik, rimelig service, dog nogen ventetid da der er rigtig mange mennesker og vi alle jo skal prøve sko... ;-)
Skrivet av företaget

Lyngby Storcenter 37, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Skoringen - Lyngby
Min datter skulle returnere et par støvler som jeg (mor) havde købt, da de var for store og I ikke havde dem i nr. mindre.
Kvitteringen ligger online på min profil.
Det endte med at blive en meget usmidig oplevelse fra medarbejderens side.
Han påstod at bonnen skulle være med.
Hvis ikke man kan returnere/bytte med henvisning til at bonnen ligger online hos jer - hvad er det system så til ??
Efter 3. forsøg accepterede medarbejderen endelig den online bon.
Min datter er færdig med at komme hos Jer.
Jeg skulle måske også overveje hvor jeg skal handle.

Svar från Skoringen - Lyngby
Venlig sælger, der gav en kompetent og effektiv betjening.

Svar från Skoringen - Lyngby
Blev ignoreret af begge medarbejdere i al den tid, jeg gik rundt og prøvede sko. Købte et par sko til 850 kr., der ved hjemkomst viste sig at have stor forskel i farven, hvilket ikke kunne ses i butikkens lys!! Surt.

God information.
Ved udlevering af købte vare, var ekspedienten meget service orienteret og utrolig sød. God oplevelse.

Svar från Skoringen - Lyngby
God service, de sendte et link til mig i butikken så jeg kunne finde skoen online, hurtig levering, gratis forsendelse

Svar från Skoringen - Lyngby
Jeg skulle have læst de mange reviews om Skoringen i Lyngby storcenter, før jeg handlede her. Ejeren af denne butik er tydeligvis en krejler af værste skuffe.
Jeg var forbi med min syv-årige datter for at finde hende nogle sko og sandaler. I butikken var ejeren selv, samt to ungearbejdere.
På tilbudshylden finder vi efter nogen tids søgen to par sko og to par sandaler min datter kan lide. Af skoene er det dyreste par sat ned fra 750 til 400 dkk. De findes på hylden i to farver og den kvindelige butiksejer ser til fra bag disken, imens min datter forklarer mig hvorfor det kun kan være de lyserøde vi forlader butikken med.
Da vi er blevet enige om hvilke sko og sandaler vi skal have går vi op til disken, hvorfra ejeren nu går og forsvinder ud i baglokalet. Vi bliver i stedet hjulpet af den ene af de to unge ansatte og hun gør straks det hele klar til os. Til sidst skal der betales og hun lader til ikke at have bemærket at det er originalprisen hun præsenterer os med - ikke tilbudsprisen. Jeg udpeger dette, men får nu, lettere nervøst, forklaret at den lyserøde sko ikke er på tilbud alligevel.
Jeg stiller mig lidt uforstående overfor dette da hun står med en sko i hånden der tydeligt har gule tilbudsmærkater på, og spørger hvordan det kan være? Det skal siges at tilbudshylden stadig bugner med selv samme model, blot i den anden farve, men det var jo kun den lyserøde der kunne bruges. Pigen bag disken forklarer nu at “hendes chef” har fortalt hende at den ikke er på tilbud alligevel.
Jeg spørger nu om vi så ikke må tale med hendes chef. Hun går, tydeligt nervøst, ud for at hente butiksejeren, men kommer i stedet tilbage med beskeden; “hun har ikke tid nu”.
Jeg siger at vi gerne venter, men pigen bliver igen sendt tilbage denne gang med beskeden om at hun ikke får tid igen i dag.
De 350 kroner er én ting. Så åbenlyst at bruge folks børn imod dem er en anden. Men det der fik mig til at væmmes mest var hvordan hun brugte helt unge ny-i-job piger som skjold i en salgstaktik der ville få selv en jysk hestehandler til at skamme sig.
Skamløst.

Svar från Skoringen - Lyngby
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.