Havde købt sandaler både til mig selv og min mand, desværre havde vi valgt forkert, jeg aflev mine, men min mand havde desværre gået udenfor i sine ca 500 m, så der var ingen vej tilbage, en dyr spads... Se mer

Företaget har svarat
Har ofte brug for vejledning / mening , ved valg af sko . Er tilmed ‘svagt seerne !
Företaget har svarat
Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. M... Se mer
Företaget har svarat
Sød og rar betjening, god oplevelse.
Skrivet av företaget

Havnearkaderne 13, 4220, Korsør, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Er altid glad for at komme ned til jer, og handle.
I er altid søde, og hjælpsomme. Tak for det.

Svar från Skoringen - Korsør
Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. Mange tak.
Venlig hilsen
Jytte Kiellberg

Svar från Skoringen - Korsør
Stort udvalg og altid sødt og imødekommende personale.

Svar från Skoringen - Korsør
Jeg er rigtig glad for at komme i Skoringen Korsør. Det er mit førstevalg, når jeg skal finde sko til min datter på 4 år. De har altid et fint udvalg - og hvis ikke størrelsen lige er hjemme, så bestiller de gerne tingene hjem, hvilket var tilfældet under sidste besøg. Ekspedienten sagde de vil komme fredag, og fredag modtog jeg en sms om, at skoene var kommet hjem. Personalet er søde og imødekommende - og gode til børn. Butikken fremstår altid pæn og overskuelig og de har et fint område med bærnesko, hvor min datter nyder at lege med den store skofus bamse. Vi kommer helt sikkert igen.

Svar från Skoringen - Korsør
Venlig kompetent betjening. Altid en fornøjelse at handle der

Svar från Skoringen - Korsør
Der er en fantastisk service og personalet er meget hjælpsomme

En klasse for sig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pigerne i Skoringen Korsør er meget serviceminded. De er utrolig hjælpsomme og giver en god vejledning. De er behjælpelige med at skaffe varen hjem, hvis den ikke lige er i forretningen 👍 Samtidig er de altid i godt humør😄

Svar från Skoringen - Korsør
Jeg fik en rigtig fin oplevelse med ombytningen af støvler, der var begyndt at skalle af🤗

Svar från Skoringen - Korsør
Man får altid en god og venlig behandling. Vente tiden er kort og personalet er opmærksom samt meget vejledende.

Svar från Skoringen - Korsør
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.