Företaget har svarat
Har handlet der i mange år, har altid fået en god betjening. Så rigtig ked af butikken lukker.
Företaget har svarat
En god og smilende ekspedient Som var god til at råd give på en god måde, Hun hed karina
Hjælpsomhed👍 Godt grin og julehumør🎄😂❤️
Skrivet av företaget

Ahlgade 66, 4300, Holbæk, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårlig service.!! Havde købt et par støvler med en rabat på 30 % med tre dages bytteret og penge retur. Jeg prøvede støvlerne hjemme og måtte erkende at det ikke var den rette model for mine fødder. Gik retur med dem i den ene butik , men kunne ikke få pengene retur fordi der ikke var nogen kasse. Kassen befandt sig i den anden butik og jeg kunne komme igen dagen efter. Men kunne stadig ikke få pengene retur på grund af den manglende kasse. Jeg havde IKKE fået en kasse med, ej heller blevet spurgt om jeg ville ha kassen med. Tænker det er butikken som skal oplyse disse ting. Jeg kunne kun få et tilgodebevis. ØV

Svar från Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66
Jeg er meget glad for støvlerne fra Rieker, varme, lette og OK pris. Men de to medarbejdere jeg så, havde ikke tid til at betjene kunderne i butikken og var synligt pressede.

Imødekommende og venlig betjening
Hurtig og kvalificeret vejledning.

Svar från Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66
En god og smilende ekspedient
Som var god til at råd give på en god måde, Hun hed karina

Svar från Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66
Har været i skoringen i Holbæk sammen med min svigerdatter . Hun havde set at der var opslag om børnenes dag med tilbud om prisnedslag og hendes to børn havde brug sandaler og gummistøvler. Da hun har fundet dem hun skulle have spørger hun om de kan byttes hvis det bliver nødvendigt. Så får hun at vide at hun så skal tage alle 5 par med selv om det kun er det ene par det drejer sig om ???? Og i samme sætning bliver der spurgt om hun er medlem da tilbudet kun gælder for medlemmer og man desuden skal melde sig ind dagen før man handler . Alt denne fuldstændig mangel på almindelig service og desuden en ansat der virkede som om hun ikke havde lært noget om kundekontakt , vil afholde mig og min familie fra at handle der en anden gang

Svar från Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66
Fik en helt igennem perfekt service😍Prøvede to str. da jeg var i tvivl. Ekspedienten hentede et anden par i samme str. som passede perfekt🙏 Hun gjorde ALT for at hjælpe🙏

Svar från Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.