Jeg ville købe et par garbor sandaler, hvor ma kunne tage indlægget ud, de havde ikke mit sko nummer, men ringede rundt til de forskellige steder. De fandt et par i Fredericia og Odense. Jeg skulle... Se mer

Företaget har svarat
Når vi er i sommerhus skal, vi altid forbi skoringen. Der er mange dejlige sko. Gode tilbud og en fantastisk betjening.
Företaget har svarat
Ville give 6 stjerner hvis muligt! Utrolig sødt og hjælpsomt personale, der tager sig tid til kunderne og er også rigtig søde mod børn. Køber stort set altid børnesko hos Skoringen Asnæs.
Företaget har svarat
Altid super service, hjælpsomme og dygtige medarbejdere. Havde købt sko til min mand. Skoene passede ikke men med god hjælp fra den ansatte fandt han nogle der var perfekt. Vi har droppet Fr. sund og... Se mer
Skrivet av företaget

Asnæs Centret 14, 4550, Asnæs, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid glade og fagligt dygtige sælgere i butikken

Svar från Skoringen - Asnæs
Hyggelig butik i Asnæs. Altid venligt, imødekommende personale. Støtter gerne lokalt.

Svar från Skoringen - Asnæs
Jeg skulle tilfældig vis til Frederikcia ugen efter, og de blev lagt til side til mig, virkelig God behandling, fra begge sko butikker. 👍

Svar från Skoringen - Asnæs
Det er bare rart, når en ekspedient er nærværende og lytter til det man siger og der er god service og det oplevede vi til fulde

Svar från Skoringen - Asnæs
Altid dejligt at komme hos jer, god service og skønne medarbejder 👍❤️

Svar från Skoringen - Asnæs
Venlig betjening og god service.
Ikke det helt store udvalg i den ønskede størrelse, men vi fik et par støvlet og et par sutsko med hjem 😉

Svar från Skoringen - Asnæs
Altid super kompetent betjening.
Vil altid støtte lokalområdet.

Svar från Skoringen - Asnæs
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.