SNE & SNÖ Skirejser Omdömen 1 003

4,9

1. Skidsemester
  2. Resebyrå

Om SNE & SNÖ Skirejser

Vi arrangerer skræddersyede skirejser, firmature, samt weekendski til Alperne. Vores mål er at bevare vores gæster i centrum og være mere end en almindelig skirejsearrangør. Vi sigter mod at kunne give dig en personlig og målrettet service, så du føler at din skirejse bliver den helt rigtige for dig!

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

1 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Fin vistelse med utmärkt service i Val Thorens 10-14 april!

Hade en kanon weekend på Lodge Mouflon. Snabb service, trevliga guider och mycket god mat. Det enda minuset var att rummet var så litet att vi fick ha resväskorna på balkongen men annars skulle vistelsen fått 5 stjärnor . Kan rekommendera Sne&Snö till andra resenärer som, liksom jag, inte hinner åka en hel vecka!

18 april 2013

Bra resmål

Intressant resmål, Bra mat, för små rum men eftersom det var en restresa var vi inställda på detta. Lite språkproblem, vi förstod guiderna men vice verse.......

23 januari 2013

Mycket bra

Mycket bra, fantastik snö och personale specielt Lisa hun var så snäll till att hjälpa mig.

Milie Koppelhus

23 april 2012

VIP i god mening

Hej efter en lång kväll i den sista bussen som anlände vid 24,00 vid hotellet tiden pgr av motorvägsdemonstranter, uppe bland bergen med vår chafför (maleren) som inte hade en lätt uppgift att ta oss från Italien till Frankrike, så kunde det varit skönt att man fick möjligheten att få en smörgås, den potatissoppa som serverades var tyvärr inte god, så ett alternativ att få en smörgås hade hjälpt.
Hotellet Plain Sud är ett väldigt lyhört hotell, och det hade hjälpt om ni hade smörjt alla dörrar som gnisslar och knarrar. Angånde koder till dörrarna, som man behövde, kunde ha informerats på ett sådant sätt att man hade det skrifligt innan man kom til hotellet.
i övrigt var all personal väldigt trevliga och hjälpsamma, jag hade en fantastisk upplevelse med bra väder men lite smala sängar Mvh Jane

14 mars 2012

Kanonställe för skiferie!

Montgenevre har verkligen allt man kan önska sig för god skidåkning.
Era guider var fantastiskt hjälpsamma med ett stort + till Nicholas som verkligen gjorde vår vistelse till en kanonvecka.

Lite minus på Internet access och hotellets rum som var både små och hade dåliga sängar.

27 februari 2012

God kvalitet

Gode guides, prima lokalitet.
Hotellet 4-stjernes men pudsigt old-school. Tung mad, fin service. Firmarejse og jeg kender ikke prisen. Hvis den er fin så er arrangementet til 5 stjerner

30 januari 2012

Fantastisk Julvecka i Montgenevre.

Vi har varit på många skidorter och rest med olika arrangörer, men denna vecka hör till en av de bästa. Helhetsintrycket av guiderna var bara positivt från hämtningen på flygplatsen till bemötande på hotellet och allmän omtanke om vårt välbefinnande. Mysigt hotell,( trots att vårt rum var litet),trevlig matsal, fantastiskt god mat och bra stämning. Härligt med alla barn trots att vi var två vuxna. Julafton i " grottan" var trevlig tillsammans med glada guider. Mycket bra skidåkning med stort utbud och många trevliga restauranger i backarna. Vi är mycket mycket nöjda och kommer tillbaka. Ann-Louise och Mats 60+

5 januari 2012
Visa omdömen på alla språk (1 003 omdömen)