Jeg har fået udført fliserens og efterfølgende imprægnering, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Fliserne ser næsten ud som nye igen! Derudover var servicen i top hele vejen igennem – god... Se mer
Det här tycker kunderna
Hurtig og effektiv omgang fliserens. Kan varmt anbefales. Fornuftig pris. Og utrolig god kommunikation fra start til slut.
Skovhøj Algeservice, var igang med at udføre en opgave hos vores nabo. Vi spurgte om de kunne behandle vores terrasse. Med et smil, løste de opgaven samme dag. Resultatet er blevet rigtigt godt og... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er et algefirma baseret i Galten, der ud over at betjene vores lokale område, også dækker resten af Østjylland. Hos os forstår vi, at hver opgave er unik, da vores kunder har forskellige behov og ønsker. Vores dedikerede algespecialister har omfattende erfaring med at arbejde på forskellige typer udendørsarealer, lige fra små parcelhuse til større villaer og alle former for erhvervsejendomme. Vi er specialiseret i alle former for algebehandling og anvender de mest effektive teknikker, som branchen har at tilbyde. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at realisere dine udendørsdrømme. VORES SERVICES ALGEBEHANDLING. TAGRENS. FLISERENS. FACADERENS. TRÆTERASSERENS. TAGRENDERENS. IMPRÆGNERING. TAG MALING. OG MEGET MERE!
Kontaktuppgifter
Storringvej 7, 8464, Galten, Danmark
- kontakt@skas.dk
- www.skas.dk
Algeservice - Skovhøj Algeservice
Har netop haft Skovhøj algeservice til at give gårdhaven en omgang. Hold da op hvor blev mine fliser flotte igen. Ser ud som nye. God dialog og servicen er helt i top. Alt blev udført som aftalt. Kan kun anbefale firmaet 👍😃👍
Professionel algebekæmpelse 👍
Havde den 2/4 besøg af Skovhøj algeservice, da mine fliser var grønne af alger og havde flisepest ligesom jeg skulle have algebehandlet mit tag. Han ankom først på formiddagen og gik straks i gang. Det arbejde der blev udført, virkede til at være meget professionelt og det var effektivt. Da kl. var ca 1400, var han færdig og fliserne fremstod nu som næsten nye og var renset af, algebehandlet og imprægneret. Et flot stykke arbejde som jeg var meget tilfreds med. Firmaet kan kun anbefales 👍👍
Så har vi fået ordnet vores fliser
Så har vi fået ordnet vores fliser
Os sikke et flot resultat
Vi er yderst tilfreds med det
Det er første gang vi prøver det
Og det er ikke sidste gang
Veludført arbejde
Overholdt aftalen til punkt og prikke og leverede en god service. 🌟🌟🌟🌟🌟
Tak for flot arbejde
Tak for flot arbejde! Kan klart anbefale Skovhøj. Blev mødt med venlighed og det der var aftalt blev overholdt, både tidspunkt og pris😊
Super flot resultat til en rimelig…
Super flot resultat til en rimelig pris.
Rigtig god kommunikation lige fra start til slut og hurtig opfølgning 👌
Rigtig god service
Super service, lige fra første kontakt, hvor vi aftalte opgavens omfang og pris, og helt frem til modtagelse af faktura.
⭐Venlig og imødekommende dialog før, undervejs og efter jobbet var klaret
⭐Pålidelig service af høj kvalitet
⭐God og ærlig rådgivning
⭐Kom som aftalt og løste opgaven, trods udfordringer undervejs
⭐God kommunikation hele vejen
Jeg kan varmt anbefale Skovhøj Algerservice, hvis du skal have dine havefliser til at shine 👍
Fra start til slut god dialog med…
Fra start til slut god dialog med indehaveren af Skovhøj Alge service. Udført på aftalt dag og tidspunkt. Efterlod et flot resultat..effektive og venlige medarbejdere. Meget tilfreds kunde og vil gerne anbefale Skovhøj Algeservice med 5 store stjerner☺️
Veludført arbejde👏👏
Flot og veludført arbejde.
Super flot og hurtigt arbejde. Præcist og effektivt. Giver mine bedste anbefalinger herfra…👍
Fantastisk resultat
Skovhøj Algeservice har i dag renset alle vores fliser. Det er virkelig meget flot arbejde og jeg vil til enhver tid anbefale firmaet.
Hurtig ekspedition og fleksibilitet. Klarede lige naboens indkørsel i samme ombæring.
Flot arbejde
Vi har fået renset vores indkørsel der ikke var særlig pæn, men efter behandling er den blevet flot, vi er meget glade for arbejdet der er lavet, så kan klart anbefale
dette firma
Mvh Henriksen
Super arbejde og service
Super arbejde og service. Flot resultat. Kan anbefales herfra!
Mega flot resultat! og super god service!
Vi har i dag fået rengjort vores fliser. Jeg troede faktisk ikke det ville blive SÅ pænt!
Super god service, også selvom vi havde regnet helt forkert på antal m2. :)
Jeg vil klart anbefale Skovhøj Algeservice til alle!
Meget venlig personale
Meget venlig personale. Og terrassen er simpelthen blevet då flot. Stor anbefaling.
Super flot resultat
Super flot resultat, det er som at få nye fliser😃👍 og til aftalt tid og pris 👍
Når din terrasse trænger til en kærlighed hånd
Skovhøj Algeservice får vores aller-varmeste anbefalinger 🌟 Vi har fået renset vores fliser i dag. Ikke nok med at fliserne står som nye efter en tur under maskinen, så er servicen også bare helt i top og yderst troværdig - både i telefonen og når opgaven løses. Så trænger du til en hjælpende hånd, så tøv ikke med at tage kontakt til Skovhøj Algeservice 🙏🏻
Virkeligt flot udført arbejde
Virkeligt flot stykke arbejde udført af Skovhøj Algeservice. Fliserne ser ud som den dag de blev lagt, og der er ikke et hjørne de ikke har renset. God service, kommunikation og pris. Jeg er meget imponeret, og kan varmt anbefale firmaet.
Rigtig flot arbejde!!!!
Rigtig flot arbejde og super venlig service. Vil klart anbefale dette firma
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.