Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
The brand Skall studio is a Scandinavian fashion brand established in 2013 by the siblings Julie and Marie Skall. With strong roots from the Northern part of Denmark, the family name Skall reflects a very personal, unique and timeless fashion brand....
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.skallstudio.com
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid meget tilfreds med service og…
Altid meget tilfreds med service og kvalitet.

Tungt at returnere
Skall er en virksomhed, jeg har lyst til at handle hos, fordi de har klare værdier og ikke mindst laver virkelig smukt tøj. Desværre har jeg dog oplevet en afsindig tung arbejdsgang, når det kommer til returnering. Herunder en beskrivelse af min oplevelse, der nu har strukket sig over 1 måned!
4. oktober: Jeg modtager et par bukser bestilt via Skalls hjemmeside. Desværre er der fejl ved syningerne, hvorfor jeg kontakter kundeservice (mail).
7. oktober: Jeg får svar fra kunstservice (efter også at have kontaktet dem telefonisk). Jeg guides til at lave en ombytning via hjemmesiden.
13. oktober: Bukserne kommer frem til Skalls lager. Det får jeg dog ingen automatisk besked om.
22. oktober: Jeg modtager et nyt par bukser, som desværre viser sig at være det samme par bukser, som jeg har modtaget igen (i hvert er der præcis samme fejl ved syningerne). Jeg kontakter derfor kundeservice med det samme (mail).
27. oktober: Jeg ringer til kundeservice, fordi jeg ikke har fået svar på min mail. De beklager. Løsning: Jeg skal returnere bukserne, få mine penge retur for dernæst at købe et nyt par bukser. Jeg sender bukserne med fejlen retur. Igen.
4. november: Jeg har fortsat ikke fået mine penge retur, og jeg har intet hørt fra Skall.
Jeg kommer ikke til at bestille et nyt par bukser, før jeg får mine penge retur, og selv når de forhåbentligt snart er kommet retur, ved jeg faktisk ikke, om jeg orker at købe et nyt par ovenpå denne oplevelse. Desværre. :(
En skam at kunderservice og arbejdsgang omkring returnering ikke har samme høje standard som de produkter, der sælges.

Svar från Skall Studio
Skønne produkter og kundeservice i høj…
Skønne produkter og kundeservice i høj klasse. De varmeste anbefalinger til Caroline Vejgaard Sørensen, som hjalp mig 🌸

Svar från Skall Studio
Jeg tog en tur ind til Skall i Indre…
Jeg tog en tur ind til Skall i Indre København for at købe en nederdel og en skjorte – en butik, hvor jeg tidligere har brugt mange penge og altid har været rigtig glad for at handle. Min mor og jeg går ind, men ingen af medarbejderne hilser eller anerkender os.
Jeg prøver nederdelen og går hen til det store spejl for at se den ordentligt – stadig uden nogen form for opmærksomhed. Min mor står og venter på hjælp, men ingen kigger engang i vores retning.
Til sidst beslutter vi os for at gå uden at købe noget. Først idet vi er på vej ud, bliver vi mødt af en ung pige, som endelig anerkender os. Vi fortæller, hvordan vi slet ikke er blevet taget imod. Vi var derinde i omkring 10 min. Man følte sig slet ikke velkommen, eller vigtig i deres øjne. I en tøjbutik hvor tøjet er 60% billigere, vil du få større anerkendelse ...
Ærligt talt en virkelig skuffende oplevelse.
Ekstraordinær DÅRLIG kundeservice
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice, gad på ingen måde at hjælpe.

Svar från Skall Studio
Fantastisk kundeservice og hurtig levering
Fantastisk kundeservice og hurtig levering. Jeg bestilte en kjole med en fejl og kontaktede kundeservice. Jeg blev besvaret hurtigt og vi nåede frem til en løsning. Kan kun anbefale hjemmesiden.

God kundeservice og kvalitet
Jeg skrev til deres kundeservice og fik et hurtigt svar samt god vejledning.
Derudover er kvaliteten på deres tøj virkelig skøn og kvaliteten er god :-)
Kæmpe anbefaling herfra.
Dårlig kvalitet! Og ingen respekt for kundens penge. Skall er ligeglade med at de yder…
Skall er ligeglade med at de yder virkelig dårlig kundeservice.
Jeg kontaktede skall da jeg slut november købte deres Gaby jakke. Det er en jakke til næsten 5000kr. Og da jeg tager den i brug i februar og har den på for tredje gang opdager jeg at der er en syning som er gået op ( dette skyldes at de har syet den for tæt på stoffets slutning) meget uprofessionelt når man snakker om så dyr en jakke. Skall vil ikke hjælpe mig udover at de tilbyder at sy det, men så man kan se det. Det synes jeg er helt uacceptabelt når man giver så mange penge for en jakke, at man efter tredje gang skal leve med at få den “lappet” fordi at de har lavet en mandagsmodel. De vil ikke hjælpe mig yderligere, da den virksomhed (deres tidligere forhandler) er lukket. Hvor jeg har købt min jakke. Men de kan se min kvittering og ville alligevel skulle have håndteret reklamationen om den så var gået igennem forhandleren eller ej. Magen til dårlig kundeservice, skal man lede længe efter. Især når de brander sig på at være et “kvalitets mærke” og tager så mange penge for en jakke man dårligt kan have på uden at den går op i syninger.
Jeg kommer aldrig til at anbefale nogen at købe eller handle fra skall igen. Magen til frækhed og ligeglad hed med at andre bruger så mange penge på at købe noget kvalitet… jeg kunne forstå at de ville foreslå at lappe et hul som jeg selv havde lavet eller havde skam brugt den efter et år eller to. Men efter at man nærmest lige har købt jakken og brugt den tre gange. Det er for dårligt. Jeg har selv stået i butik i næsten 10 år. Og har aldrig haft med en leverandør at gøre som er så lidt villige til at gøre bod på at levere et dårligt produkt.
Verdens flotteste tøj!
Verdens flotteste tøj!
Er meget tilfreds med de køb jeg har lavet hos jer. Tak
Jeg elsker tøjet…Men
Jeg elsker tøjet og universet og kundeservice er i top. Men jeg synes online retur er langsom. For det første skal man selv printe returlabel, som jeg ellers synes de fleste vedlægger nu om stunder. Og så tager det virkelig lang tid at få penge tilbage. Det er snart 2 uger siden retur, og pengene er fortsat ikke kommet til min konto. Øv
Intet at sætte en finger på
Bestilte en frakke online jeg afhentede inde i deres showroom/butik. Intet at sætte en finger på.
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening. Meget meget lækker webshop og uhørt god og personlig betjening og rådgivning. Man føler virkelig at man ikke bare en et nummer i rækken. Jeg vender helt sikkert tilbage :)
Mit første køb af mange ved Skall Studio
Mindre end 24 timer efter at have gennemført mit køb på Skall Studios Webshop, har jeg i dag modtaget den fineste Olive dress. Kjolen er blød, lækker og falder så smukt. It’s a keeper! Dette er første gang, jeg har handlet ved Skall Studio, men det bliver stensikkert ikke den sidste.
Super service og hurtig returnering
Super service og hurtig returnering på webshoppen! Skalls tøj er i høj kvalitet og smukt design.
Helt tilfreds
Super dejligt tøj, fed webside og hurtig levering.
Fin hjemmeside og rigtig god service
Fin hjemmeside og rigtig god service. Lækre varer af topkvalitet. Vender tilbage igen. De er nemme at komme i dialog med.
Lækreste tøj
Lækreste tøj, god service og fineste indpakning.... fantastisk service!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.