Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse, lidt forvirring med betaling men det virkede som det skulle😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Afgav min bestilling torsdag aften og modtog det lørdag. Herudover bliver der returneret over 20kr, da forsendelsen blev billigere end først beregnet - dét er god service! Kan absolut anbefales.... Se mer

Företagsinformation

1. Maskeradkläder
  2. Sexshop

Skrivet av företaget

Salg af kostumer, lingeri, tøj og accessories.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt var godt dog lidt forvirrende

Pakken ankom hurtigt og alt var fint. Produktet var ordenligt, men passede mig desværre ikke, så jeg sendte det retur. Returneringen var fint og jeg fik alle mine penge tilbage betalt. Betaling på hjemmesiden var dog lidt forvirrende, men altså det fungerede som det skulle.

20 november 2023

Hurtig leverig

Hurtig leverig
Jeg bestilte onsdag aften da jeg skulle bruge noget til halloween. Den samme corset top kunne findes på shein, men der kunne jeg ikke nå at få den hjem fra (kan ikke vide med 100% sikkerhed at de er ens, men det ligner den samme)
Størrelserne er slet ikke som normale størrelser, skulle nok have gået op i en XL frem for L (er normalt en medium). Men det går, da man skal binde den bagpå, men tjek målene når du bestiller.
Skrev om den kunne leveres inden lørdag, og fik svar 10 min efter jeg bestille hvilket er mega god service, så ros for det.
Fik pakken fredag morgen, så ingen klager herfra på den front ☺️

27 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig dårlig service,eller må hellere…

Utrolig dårlig service,eller må hellere sige mangel på samme...Hold jer langt væk hvis man har en reklamation på en vare ignorere de det...Jeg har nu forsøgt at skrive 3 mail til dem uden svar og har returneret varen for ellers ville den overskride de 14 dages returret. MEN de har nægtet at modtage pakken så den ligger i Føtex og har gjort det siden d.18 Feb..Ingen I mit netværk bliver anbefalet Silverqueen og hvor end jeg kan komme til det, advarer jeg andre om IKKE at handle der da de ikke overholder købeloven på nogen som helst måde. Trist man skal give 1 stjerne for de fortjener absolut ikke den ene...

26 februari 2022

Hej Diana.
Jeg er rigtig ked af denne anmeldelse.
Der er ikke modtaget nogen mail fra dig af.
Er du ikke sød at skrive til silverqinfo@gmail.com.
Vil naturligvis gerne hjælpe samt få hentet pakken.
Bare svært når man ikke har været i kontakt, desværre.
Mvh Jeanne Klavins

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dårlig størrelses informationer på siden

Varernes kvalitet passer med prisen, men de ombytter ikke, men vil ha, du skal returnere, og bestille nyt, så 3 gange porto, hvis det ikke passer, så det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man får forkert størrelse, specielt da deres måleskema på nogen produkter ikke passer..
Det er prøvet, men ikke et sted jeg handler igen.

4 oktober 2021

Svar från Silverqueen

Er ked af, at du ikke har været tilfreds.
Hvis hele ordren returneres, så modtager man også det fulde beløb ved købet retur, men dette sker ikke, hvis det kun er delvis af ens bestilling, som modtages retur.

Super god side

Jeg bestilte mit sidsteskoledags-kostume med 2 andre piger, på siden, og der var intet i vejen. Hurtig levering, priserne lå ikke i den dyre ende, intet i vejen med kostumerne og kvaliteten var god. Derudover var der også virkelig god kundeservice, da vi havde spørgsmål var de der med det samme og besvarede vores mail's. Alt var lige som det skulle være, og intet at klage over overhoved.

23 april 2019

God service

Var ude og prøve en kjole, som jeg tog med hjem, men alligevel fortrød købet af. Super fin service og imødekommenhed både i forhold til at måtte prøve kjolen først, men også i forhold til at tag kjolen tilbage, fik pengene tilbage fra kjolen samme dag, den blev afleveret.

6 augusti 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kina varer, dårlig kvalitet og manglende dele

Jeg købte et kostume som var i en passende størrelse og hurtigt levering, kvaliteten var dog meget ringe, og det var tydeligt, at det var en billig kinavarer. Kjolen er slet ikke af den lækre kvalitet, der bliver beskrevet og vist på billedet. Underdellen var af et tyndt, tyndt og ubehageligt lag tyld og MEGET kort i forhold til billedet.

Sløjfen var meget skuffende lille, og korsettet som til sigende SKULLE FØLGE MED (bortset fra til de sidste på lagret) det er noget pjat! Man skal da have korsettet med, når man betaler fuld pris for et korset, du MÅSKE får med. Du ved ikke engang om du får den betalte vare...

Og så betaler du ligeså meget som dem, der får et korset med. Men så står du selv der og har betalt fuld pris for noget andre får, men du selv er snydt for? Og når det også er på billedet som en del af det. Men hvordan kan man vide om det "er de sidste på lager"??? det kan de jo sige til alle, og gør det sikkert også!

8 september 2016

Svar från Silverqueen

Rigtig trist at modtage denne anmeldelse.
Tror også du har misforstået, hvad der står ved varen.
Hvor der beskreves at korsettet medfølger ikke til de sidste på lageret.
Dette blev skrevet for at man vidste, at dette under korset altså ikke medfølger.
Vil formulere det anderledes, så dette ikke sker igen, og nogen føler sig snydt.
Du skal være velkommen til at skrive til SilverQueens kundeservice en anden gang.
Så er det lettere at hjælpe, hvis der skulle være opstået nogle problemer.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

ok varer men

God service og min varer kom meget hurtigt. Der er et lille minus og det er en sort kjole jeg havde bestilt. Det er en str. M men føles som en str. L også skulle den værre kropsyet,det er den slet ikke. (mine hofter sidder jo ikke oppe ved maven.) så en lille skuffelse i følge jeres billed den er vist på, så den er ubrugelig.

5 augusti 2016

Svar från Silverqueen

Er ked af, at du ikke er blevet tilfreds.
Gør mit bedste for at beskrve alle varer godt, samt ved tøjet at tage mål, så man kan sammenligne med sine egne,

Virkelig god kommunikation

De er rigtig venlige og skrive med, jeg bestilte en varer som jeg modtog defekt, om den har været det lige fra starten eller om det er posten som ikke har behandlet den pænt vides ikke. Jeg skrev og sendte billeder af varen lige med det samme. De svarede mig 2 minutter efter jeg sendte mailen og de fortalte mig at der bliver sendt en ny varer med det samme! Virkelig god virksomhed. De får i hvert falde 4 stjerner herfra😊😊.

18 maj 2016

Feedt!

Hurtig levering, præcise og mange forskellige størrelser, høj kvalitet, stort udvalg, realistiske priser og overskuelig hjemmeside! 5 stjerner værd!
Jeg handler helt sikkert på Silverqueen igen snart! :)

5 mars 2015

5 stjerner !

Hurtig levering( dagen efter bestilte), rigtig flot tøj til helt acceptable priser.
Sød ejer, god kundeservice.!!
Jeg vil helt sikkert handle her igen :)

26 februari 2015

Perfekt!

Det var en rigtig rar oplevelse og handle hos Silverqueen! Jeg skulle nå og have den inden nytår, og den nåede lige og komme på posthuset til tiden, så jeg kunne nå og få den. Skrev endda bekymret til ejeren, da jeg virkelig gerne ville have den til tiden. De var rigtig søde, og svarede hurtigt! Super service. Har allerede anbefalet siden til andre. Rigtig godt sted og handle! (:

30 december 2014

Super Service -

Jeg købte tre sæt til min kæreste, og var helt sikker på at jeg havde styr på hendes størrelse, men ak, da hun skulle prøve sættene var det ene for småt, det blev byttet uden problemer, og da det skulle bruges til nogle fotos, kunne jeg endda køre forbi og få det byttet.

Næste gang, om ikke så længe, så ved jeg godt hvor jeg handler.

10 september 2014

Kanon service!

Har selv handlet der for første gang, og leveringen var hurtig, tøjet og sko jeg købte var tip top til billig god pris :-D Kanon sted med mange lækre ting,- gode priser så alle kan være med!
Dette var min første handel der,- men langt fra min sidste!!!

9 maj 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint udvalg og hurtig forsendelse

Eneste grund til, at jeg "nøjes" med 4 stjerner er, at jeg måtte skifte til Internet Explorer for at gennemføre min ordre - i Chrome forsvandt bestillingssiden simpelthen bag en kæmpe facebook annonce.

22 mars 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.