Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse. Varen stod klar præcis som aftalt, så afhentningen gik hurtigt og helt uden problemer. Hele forløbet var nemt, effektivt og præget af god servic... Se mer
Plats
Byt platsNordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Se mer
Företaget har svarat
det var bestemt ikke personen i silvan jeg spurgte til råds, men deres hjemmeside der får 5 stjerner. Personen var meget uhøflig og ikke meget bevendt
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Nordvej 1, 4200, Slagelse, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig og præcis behandling af ordren
Hurtig og præcis behandling af ordren. God hjælp ved afhentning af postordrevare samtidig.
God service
Jeg fik god hjælp af en medarbejder i Silvan for nyligt, som både var flink, overskudsagtig og effektiv. Super god service af Jens.
Alt virkede perfekt fra bestilling af…
Alt virkede perfekt fra bestilling af varerne til afhentning i butikken , hvor jeg møbler betjent af professionel og yderst behagelig medarbejder- så jeg er yderst tilfreds som kunde
det var bestemt ikke personen i silvan…
Varen var klar som aftalt – endnu en rigtig god oplevelse
Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse. Varen stod klar præcis som aftalt, så afhentningen gik hurtigt og helt uden problemer. Hele forløbet var nemt, effektivt og præget af god service.
Det, der især gør forskellen, er den venlige og imødekommende betjening. Man bliver mødt med et smil, og det skaber en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Topkarakter og mine varmeste anbefalinger.
Selv om det var varmt som bare pokker
Selv om det var varmt som bare pokker, køen lang, så var humør og service i top i slagelse.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Super services af medarbejderen
Super services af medarbejderen, der stod for min ordre.

Jeg brugte Click og Collect
Jeg brugte Click og Collect, og det fungere rigtig fint. Personalet var hurtige til at udlevere varerne. Så TAK Silvan

Svar från SILVAN - Slagelse
Silvan lagerstyring på nettet virker ikke
Silvan lagerstyring på nettet virker ikke, men jeg fik pengene tilbage dagen efter

Svar från SILVAN - Slagelse
Personalet er altid smilende og…
Personalet er altid smilende og hjælpsomme og tager deres brædder retur, hvis de er meget vind-skæve når man har hentet dem i Klik og Kollekt.

Svar från SILVAN - Slagelse
Virkelig en hjælpsom ung mand ( Jens )…
Virkelig en hjælpsom ung mand ( Jens )
Vi havde købt 22 pakker fliser og en masse tilbehør til projektet.. 3 fulde vogne med fuld læs på .
Han hjalp os helt ud til bilen med den ene vogn ..
Takker 1000 gange for en kanon service

Flink og hjælpsom medarbejder
Flink og hjælpsom medarbejder. Materiellet var 100% i orden

Svar från SILVAN - Slagelse
Fantastisk service i Silvan Slagelse!
Silvan Slagelse fortjener en 5-stjernet anmeldelse af deres service, og vil især nævne Jens og Emma, som hjalp mig med at finde den helt optimale løsning af en værktøjskasse til min mand. Det var ikke en nem opgave, men de gav ikke op, før vi havde fundet den helt rigtige løsning, ud fra de kriterier jeg havde.
Ydermere, pakkede Jens gaverne ind, selvom kunderne stod i kø til både kasse og postservice, da jeg som han selv nævnte “havde hænderne fulde”, med mit barn på 2,5 år på armen.
Tusind tak til jer!
PS, min mand blev meget positivt overrasket, det var lige hvad han havde manglet.

Svar från SILVAN - Slagelse
Super god og meget venlig hjælp både…
Super god og meget venlig hjælp både til at løfte mine varer og så serviceminded. Tusind tak til Jens . Du har reddet min dag 🙏🏼💚

Hurtig ekspedition
For det første fik jeg at vide at min pakke var klar til afhentning, få minutter efter jeg bestilte den. I butikken fik jeg lidt hjælp til at få udleveret pakken. jeg havde nemlig ikke prøvet klik og hent før.

Svar från SILVAN - Slagelse
Click og collect fungerer perfekt
Jeg bestilte stolper og brædder til afhentning via click og collect. Der gik ca 15 min så fik jeg besked både via sms og en personlig opringning. Helt perfekt.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.