Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Se mer
Plats
Byt platsGraham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
Det här tycker kunderna
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Se mer
Företaget har svarat
Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Se mer
Företaget har svarat
Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug.... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från SILVAN - Skejby
Mega god service i malerafdelingen i…
Mega god service i malerafdelingen i Silvan ved Skejby. Tak for den fine imødekommenhed og service.

Svar från SILVAN - Skejby
Fin butik og fantastisk hjælp til valg…
Fin butik og fantastisk hjælp til valg af byggematerialer.

Super hurtig service
Super hurtig service, meget venlige personale ( click and collect)

Serviceminded
Jeg havde brug for en bestemt hylde og medarbejderen gjorde en utrolig indsats for at hjælpe mig. Han gennemgik flere muligheder, åbnede kasser og undersøgte alt, hvad der kunne bringe mig tættere på en løsning. Da systemet drillede, gav han ikke op – i stedet ringede han til en kollega og fik arrangeret, at hylden kunne blive sendt til Aarhus allerede dagen efter.
Hele vejen igennem var han smilende, imødekommende og virkelig løsningsorienteret.
Kæmpe ros for en serviceoplevelse ud over det sædvanlige!

God og seriøs opførlgning
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse med Silvan - i dette tilfælde på Grafham Bells Vej i Århus - og gav derfor en negativ anmeldelse.
Virksomheden har taget min anmeldelse særdeles seriøst og kontaktet mig. Vi havde en god og konstruktiv dialog, og der er blevet fulgt godt op på min oplevelse. Det efterlader kun et meget positivt indtryk af Silvan på Graham Bells Vej.

Svar från SILVAN - Skejby
SUPER god rådgivning ift køb af jule…
SUPER god rådgivning ift køb af jule lyskæder. Altid god service i jeres butik. Det er værd at køre efter 👍😊

Svar från SILVAN - Skejby
Besværlig og dyr click and collect
Produktet blev købt online til afhentning i butikken. Det kostede et ekstra pakke gebyr på 19 kr. Da jeg ville afhente produktet er proceduren temmelig besværlig, når man ikke har prøvet det før. Der var ikke travlt i butikken men alligevel var der ikke hjælp at hente fra personalet. Næste gang går jeg selv ind i butikken, finder produktet og betaler ved kassen - det er billigere og nemmere. Men først vil jeg prøve at finde en anden leverandør.

Få hjælp af Nicolai
Nicolai der hjalp med at finde de rigtige produkter har en god viden, hjælpsom og venlig.

Svar från SILVAN - Skejby
Virkelig god og professionel hjælp
Virkelig god og professionel hjælp, meget venlig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Thomas og Lærke - Dream team
Thomas og Lærke - Dream team. Vi var så forvirret og de hjalp begge to. Ærligt virkelig søde og meget hjælpsomme. Rigtig god oplevelse

Super betjening af Mia
Super betjening af Mia, i forbindelse med ombytning af defekt vare på garanti.
På en skala fra 1-10 får hun 10 ☺️

Svar från SILVAN - Skejby
Kæmpe god og engageret betjening i…
Kæmpe god og engageret betjening i Skejby silvan . Tak for det

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.