God service og kontakt ifht. materialer der kun var få af på lager - fik rådgivning til køb af alternative materialer. God og hurtig kontakt til kundeservice for svar på spørgsmål.
Plats
Byt platsIndustrivej 26, 4000 Roskilde, DK
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Flot klaret, Casper fra Silvan Roskilde. Serviceminded, behagelig og behandler kunder, som man bør behandle dem – og giver lige det ekstra. Jeg skulle bruge en vare, som ikke var på hylden. Caspe... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Industrivej 26, 4000, Roskilde, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God kundeservice
God og hurtig kontakt til kundeservice for svar på spørgsmål.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Klik og hent er den perfekte måde at…
Klik og hent er den perfekte måde at købe tilg som er tunge.

10/10 betjening
10/10 betjening fra Lauritz. Meget hjælpsom og flink gut : )

Svar från SILVAN - Roskilde
Jeg ringede ang. et spørgsmål vedr. klik og collect. Mens jeg talte med medarbejderen, havde hun allerede hentet varen og lagt til side, selvom jeg ikke havde gennemført klik og collect, da det var den sidste vare de havde af den slags. Virkelig god service

Svar från SILVAN - Roskilde
Blev betjent af en meget sød…
Blev betjent af en meget sød medarbejder ved navn Lauritz, hurtig hjælp og god rådgivning

Elektrisk pladevibrator…
Jeg lejede en elektrisk pladevibrator hvor håndtaget gik løs i den ene side hvilket gjorde det svært at manøvrere med maskinen. Derudover gik ophænget til transporthjulene i stykker . Gevindet der holdt skruen på plads var fuldstændig væk. Og der var ikke nogen ledningsholder på håndtaget. Alt i alt gjorde det det ret svært at bruge den for en førstegangsbruger. Da jeg gav besked om det i butikken var der ikke reel lydhørhed for de udfordringer det havde givet mig at bruge den let defekte manskine.

Click/collect
Click/collect, Silvan Roskilde. Ordren blev hurtigt pakket. Vi indtastede ordrernr. på standeren, i butikken. Blev hurtigt betjent. Varerne var pakket på en indkøbsvogn. Vi konstaterede med det samme at to af varerne, hvor der samlet var bestilt 5 stk, manglede. Vi henvendte os til en hjælpsom ung kvinde, der straks sagde det videre til en ung mand, da det var ham der havde pakket varerne. Så smådiskutterede de om hvorvidt der manglede to stk. eller ej. for derefter at glemme at vi stod og ventede. Efter 5 min. vendte den unge mand sig og spurgte om vi manglede varerne. Hvorfor skulle vi lyve om det, vi stod jo stadig i butikken, han kunne jo ved selvsyn konstatere at varerne manglede. Det svarede vi så ja til. Så gik han og vendte tilbage med de to manglende stk. som han bare smed ned i vognen, hvorpå han vendte ryggen til, og gik. Så stod man der og tænkte, at det nok havde været god kundeservice hvis han havde beklaget fejlen, og havde afleveret de manglende varer på en ordentlig måde. Vi er jo blot kunder, der havde forudbetalt vores varer og forventede at modtage det vi havde betalt for.

Svar från SILVAN - Roskilde
Brugte Click & collect fordi jeg troede…
Brugte Click & collect fordi jeg troede at ved at bestille forud var det nemt for Silvan og dermed kunne de give god service til mig… kunden
Ud over noget så simpelt som korrekt materiale…. Var svært og forkerte materialer modtaget
Kvaliteten af det træ jeg fik leveret, var så ringe med defekter og skader efter spændebånd og ringe med knaster at man skulle tro medarbejderen med vilje, nu er det Click & Collect så får kunden det ringeste jeg kan finde
Dertil var en af bestillingen til dyre leverings omkostninger en levering der skulle leveres ud fra en dato Silvan satte
Den venter vi så stadigt på og uden nogen form for info
Trist trist service og ringe kvalitet
Så en gang mere da det jo var flere ordrer

Defekt tæpperenser
Fik udleveret en tæpperenser med en defekt slange, så den ikke kunne levere rensevæske!
Ingen kompensation, da man skal komme tilbage med det samme, og det kunne vi ikke, da vi var kørt langt med den og havde andre opgaver samtidig!

Svar från SILVAN - Roskilde
Jeg betalte ekstra for hurtig levering
Jeg betalte ekstra for hurtig levering, men må alligevel afvente modtagelse uden forklaring

Måtte returnere nogle varer
Måtte returnere nogle varer, jeg havde købt via click og collect.
Det gik supernemt.

Svar från SILVAN - Roskilde
Nemt for bestilling til afhentning.
Nem forudbestilling og betaling ift. afhentning af 2. Person - varerne lå klar.

P bøder
Der var ikke noget i vejen med oplevelsen i butikken, men p forholdene og 2 uretmæssige p bøder gør, at vi normalt aldrig mere handler i Silvan

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.