Varen (en spånplade) var meget beskadiget med hjørner der manglede og med meget dybe mærker efter det bånd der har siddet rundt om pallen med tilsvarende plader. Det var tydeligvis den plade som hav... Se mer
Plats
Byt platsLyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby, DK
Det här tycker kunderna
Tak til silvan lyngby for masser af god service. Fik hjælp af en ældre kvinde, som virkelig vidste alt om søm og skruer, var en skøn oplevelse.
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur. Du skal være yderst opmærksom på, at salgsbilledet afviger en del fra virkeligheden. Jeg vil dog idrømme, at je... Se mer
Företaget har svarat
Fik den bedste hjælp af Camilla da jeg skulle have et nyt sæde til mit toilet. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på toiletterne, jeg tænkte jeg bare skulle ned og have et toiletsæde. Men Cam... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Lyngby Hovedgade 66, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kompetent og professionel betjening😊
Kompetent og professionel betjening😊

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service pigerne er virkelig søde og…
God service pigerne er virkelig søde og høflige, fik god hjælp og lidt sparing til mit håndværksproblem

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god vejledning til at købe…
Fik rigtig god vejledning til at købe ny skruemaskine. Super betjening

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fantastisk service og perfekt…
Fantastisk service og perfekt beliggenhed.
Som en der på ingen måde er håndværker, og har ti tommelfingere kommer jeg altid ned i silvan fordi det ligger centralt, og jeg får altid god service og vejledning til det jeg skal bruge.

Fremragende service i butikken 🙏🏼🤩

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Varen hurtig klar til afhentning…
Varen hurtig klar til afhentning hos jeres altid søde og hjælpsomme personale.

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Hej jeg var i silvan her forleden da…
Hej jeg var i silvan her forleden da jeg snublede og knækkede næse knoglen efter en ansat kom mig til undsætning og hjalp mig straks og tilkaldte hjælp
(Tak Josef)

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Modtog ikke alle mine varer og ville…
Modtog ikke alle mine varer og ville gerne have pengene tilbage.

Afhentning af forudbestilt vare
Hej, jeg blev bedt om at indtaste ordrenummeret på skærmen som var svær at spotte, men det virkede ikke, så måtte en tur tilbage i køen for at bede om at få udleveret varen.

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
De kender mig dernede som hende der…
De kender mig dernede som hende der altid kommer med alverdens problemer. De tager sig altid god tid til mine mange spørgsmål. Jeg er meget glad for at komme her.

Rigtig god vejledning om
Fik en rigtig god vejledning om dobbelt klæbe tape til mine ledninger som Camilla sagde jeg ikke skulle købe. Fik i stedet en plastikskinne som allerede havde tape på rigtig godt og den sidder godt nem at monterer 👍👍👍

Venlig betjening
Venlig betjening, da jeg havde brug for hjælp ved afhentning af pakke

Dårlig service…
Fik udleveret et forkert produkt ved click and collect, og fik derefter at vide at jeg selv skulle komme tilbage og bytte det, så jeg kunne få den korrekte vare. Jeg har ikke bil, så det er ikke super fedt at skulle bruge penge på ekstra transport når det er deres fejl.

Svar från SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god rådgivning omkring…
Fik rigtig god rådgivning omkring maling, og samtidigt fandt jeg nogle skruer og reb jeg har ledt efter andre steder.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.