SILVAN - Horsens Omdömen

TrustScore 4 av 5

Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK

Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Se mer

Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Se mer

Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Se mer

God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen"... Se mer

1. Byggvaruhus

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Frederik Winthers Vej 4, 8700, Horsens, Danmark

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

7 905 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

I sender en regning på noget jeg har…

I sender en regning på noget jeg har afbestilt

15 juni 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik du har lagt bestillingen hos, så der kan findes en løsning.

Silvan

Great service, always staff ready to help.

Great service, Kasper helped find exactly what I’m looking for also took the time to assist with cutting a wood plank which saved me lot of time. My previous visits were also great more choices with the products and staff ready to assist.

7 juni 2026

Svar från SILVAN - Horsens

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you received helpful service in the store and got the assistance you needed.

Kind regards
Silvan

God service og altid glade medarbejdere…

God service og altid glade medarbejdere i Silvan Horsens

13 maj 2026

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Emil gav os god hjælp

Emil gav os god hjælp, da vi skulle købe træbeskyttelse.
Det var rart at det var den samme person vi talte med, både i telefonen og i butikken 😀

14 maj 2026

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til dit køb af træbeskyttelse. Det er dejligt, at du oplevede en god og personlig service. Tak for din positive feedback🌞

God oplevelse i Silvan Horsens

Ombyttede en gas. Der blev ringet fra Silvan, at min vare var klar. Bare god service.

8 maj 2026

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Tak for din positive feedback!

Venlig betjening

Venlig betjening. Meget serviceorienteret medarbejder i Savværket.

Svar från SILVAN - Horsens

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Click and collect ordre

Click and collect ordre
Det var klar ganske hurtigt og der kunne svares på de spørgsmål der var, så alt var ok.

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Svar från SILVAN - Horsens

Mange tak for din positive feedback (:

Hurtig levering.

Leveres meget hurtigt.

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Tak for din positive feedback😊

God Service

Enkelt, Nemt - god service

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din feedback!

Silvan

Jeg hentede 4 orkide planter som tabte…

Jeg hentede 4 orkide planter som tabte deres blade og blomster da jeg fik dem hjem. Men blev så kontaktet af chefen for Silvan i Horsens og fik så 4 nye som ikke fejlede noget. Så rigtig god service.

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at det lykkedes at løse problemet med dine orkideer. Tak for din feedback og for at anerkende den gode service, du har modtaget.

Fin service fra Lukas

Silvan

Lukas fra maler afdelingen i Silvan i…

Lukas fra maler afdelingen i Silvan i Horsens er virkelig serviceminded, hjælpsom og tålmodig.

De varmeste anbefaling hvis nogen mangler hjælp og kyndig vejledning til køb af maling

25 april 2026

Svar från SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med den service og hjælp, du fik i malerafdelingen. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om den gode vejledning. Tak for besøget.