Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service
Plats
Byt platsGræsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Silvan bør få lavet et Adviserings-system, så man ikke nærmest daglig behøver tjekke om en udsolgt vare er dukket op igen. En mail om genkomst ville være en opdatering af serviceniveauet.
Juhu! Kæmpe lifesaver vi fik fat i hos Silvan Græsted i dag. Kan desværre ikke huske navnet på den søde medarbejder der hjalp os med at skaffe gulvmaskiner lidt akut lørdag d. 23/8, da vi var toppress... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg bestilte nogle varer online til afhentning
Silvan bør få lavet et…
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre.
Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som på lager, så har de den ikke.

Svar från SILVAN - Græsted
Vildt god kundeservice- Græsted…
Vildt god kundeservice- Græsted butikken er helt suveræn - havde bestilt click and collect og fik hjælp til at pakke bilen fordi min ryg er brækket- virkelig fantastisk service

Svar från SILVAN - Græsted
Altid god og venlig betjening
Altid søde, hjælpsomme ansatte, der samtidig har en viden om de produkter de sælger. Tak til Silvan i Græsted der altid er klar med et smil, lige meget om det er ved kassen eller på gulvet 😊 Mvh. Michael

Svar från SILVAN - Græsted
Brugte Click-og-collect som var nemt at…
Brugte Click-og-collect som var nemt at bruge. Varene var klar til afhentning efter 20 minutter.

Svar från SILVAN - Græsted
Fantastic service and really helpful…
Fantastic service and really helpful far more than one could ask for. I will come back!

Click og collect
Super smart med Click og collect.
Varer klar efter blot 30 min.
Og alt i orden.
Også let at betale forud.

Svar från SILVAN - Græsted
Den Flotte fyr ved kassen var meget…
Den Flotte fyr ved kassen var meget hjælpsom og frisk

Svar från SILVAN - Græsted
Vores gamle motorsav var gået i…
Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2 år gammel.
Så flot kundeservice af Robin. Tusinde tak for det

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.