Havde brug for at få flyttet lidt indbo og nogle cykler fra Spanien til Danmark. Silkeborg Flytteforretning klarede opgaven til ug fra først til sidst. God kommunikation, fair pris og overholdelse a... Se mer
Företaget har svarat
De vores flyttelæs kom forlangte direktøren jeg kørte ud og betalte inden de læssede af. Den slags afpresning er ikke i orden. Vi havde jo betroet dem vores indbo, så må det også gælde den anden vej... Se mer
Företaget har svarat
Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med privat flytninger, såvel store som små. Skal I flytte til fra den ene ende af landet, til udlandet eller bare rundt om hjørnet, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig ned pakning og udpakning. Levering af flyttekasser, pakkevejledninger m.m. tilbyder vi naturligvis også. Vi giver altid et overblik over jeres muligheder for privat flytning og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning.
Stagehøj Tværvej 8-12, 8600, Silkeborg, Danmark
God kommunikation, fair pris og overholdelse af aftaler. Perfekt 👍

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Min Søster flyttede fra Silkeborg til Djurs. Min kone og jeg var til stede og mødte de 2 (fantastiske) unge Flyttemænd som udførte flytningen. De er virkelig et par gode ambassadører for Silkeborg Flytteforretning, med et venligt og på alle måder behageligt nærvær i processen, hvilket gjorde et stort positivt indtryk på både min Søster, min kone og jeg.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
3 veloplagte flyttemænd hjalp os idag med at flytte vores indbo. God og venlig service og effektivt arbejde.
Kan varmt anbefale Silkeborg Flytteforretning. Vi har brugt dem før, og vi har begge gange været meget godt tilfreds.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg skulle have hjælp til flytning af Pengeskab, Klaver, og et skab på 200kg.
Der kom 2 meget unge mennesker og var en smule skeptisk for hvordan det skulle gå.
Men hold fast de havde styr på både, Ergonomien, Påpasselighed og super kundeservice.
Sikke en god oplevelse
5 ud af 5 uden tvivl.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg vil ikke anbefale Silkeborg flytteforretning.
For det første måtte jeg vente 3 måneder på at de kunne levere alt min inventar, samt tøj fra Danmark til Spanien - selvom de reklamere med andet!
Jeg bliver kontaktet efter de 3 måneder og får at vide at 2 flyttemænd kan komme og hente tingene med det samme. Efter kort tid ringer han igen og siger, at han kun har en flyttemand der kan hjælpe og hvis ikke jeg kan finde en hjælpende hånd, vil der gå længere tid før mine ting kan blive transporteret. Heldigvis tilbyder min datter at hjælpe, da hun er i min lejlighed og er hjemme.
Da min datter går ned og tager i mod flyttemanden, fortæller han at han ikke vil hjælpe med at bære noget da han har en diskusprolaps og han ikke har fået noget af vide om at han skal bære. Derfor må min datter alene, bære alle 20 flyttekasser ned, samt møbler, fra 2. Sal og helt ud til lastbilen. Dog hjælper flyttemanden med at bære en tung kommode ned, på en møbeltransporter. Dette informerer jeg firmaet om, men får at vide at det er der ikke noget at gøre ved.
Da mine ting endelig kommer, modtager jeg min kommode med et kæmpe tryk på overfladen, flyttemændende i Spanien beklager meget.
Da jeg igen ringer til firmaet og fortæller at min kommode til 15.000,- er ødelagt, og det eneste han tilbyder mig, er 2000,- i rabat.
Han fortæller derudover at jeg selv skulle have tegnet en forsikring, selvom det fremstår på deres hjemmeside at de er forsikret, hvis noget skulle ske under flytning.
Meget kedelig oplevelse at få!

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Professionelle og venlige medarbejdere, ingen skader, ingen ridser og meget opmærksomme på at lytte til behov.Punktlige i afhentning og levering.
Kan Kun anbefeles.
Emanuela

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Fantastisk service hele vejen igennem Europa. Ikke en ridse, skramme eller andet på et helt indbo efter 35 år i Spanien. Fleksibelt firma og personale. Ikke bange for en lille sjov bemærkning. Betalte en lille smule ekstra for en måneds opbevaring, hvor vi fik lov til at hente vores gods løbende. (Næsten hver dag 😊).

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Aftalte flytning 31/5-2022 fra Jylland til Fyn.
2 fantatisk søde og hårdtarbejdende folk kom og udførte jobbet til UG+.
Afleverede som aftalt til vores nye bolig.
Regningen kom som aftalt på beløbet.
Alt i Alt, en kæmpe fornøjelse at bruge Silkeborg Flytteforretning.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Har altid været tilfreds, og god service. Både i Danmark og Spanien.
Kunne ikke finde på at bruge andre, så kan anbefales

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Vi købte et vinkøleskab som var lidt større og en del tungere end beregnet. Ringede til Tina fra Silkeborg Flytteforretning, hvor vi aftalte at hun skulle sende 2 mand op den efterfølgende dag.
De kom som aftalt, var høflige og med et snuptag løftede de vinkøleskabet stille og roligt op på sin plads på 1. sal. uden at skramme eller noget. Hurtigt, nemt og billigt. TAK FOR RIGTIG GOD SERVICE!!

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Et akustisk klaver - tungt som kun et klaver kan være - flyttet fra en landejendom på den jyske hede til en etageejendom i Ørestaden i København, og derpå bragt op på 6. sal, uden at modtage så meget som bare en skramme i lakken undervejs. - Det lyder som ønsketænkning! Ikke desto mindre er det, hvad Silkeborg Flytteforretning gennemførte d. 30-8 2021. Og så stemte instrumentet tilmed, da det anbragt på sin nye placering i Ørestaden fik tonerne slået an.
Det er løsningsorienteret, målrettet og kompetent flyttearbejde. - Det er tillidsvækkende, og det er anbefalelsesværdigt.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg var lidt bekymret for vores flytning oplevlse, men det gik som planlagt. Flyttemænde kom som planlagt,
de var meget dygtige til at pakke hele huset ned på få timer. De flyttede os fra Århus til Luxembourg og vi var super tilfredse. Udover det, en god pris.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg må desværre stærkt fraråde andre at bruge Silkeborg Flytteforretning pga. skjulte gebyrer og dårlig kundeservice.
Vi brugte Silkeborg Flytteforretning, da vi skulle flytte til udlandet i en periode. Vi havde så nogle ting opmagasineret på deres lager (2 bokse), og da vi for nylig flyttede hjem igen skulle vi have lidt mere opmagasineret i 14 dage, inden vi kunne overtage nøglerne til vores nye hjem. Vi aftalte telefonisk med Silkeborg Flytteforretning, at vi kunne tjekke om de nye ting kunne være i de to gamle bokse og hvis ikke så kunne vi bare åbne en ny boks. Det viste sig, at tingene ikke kunne være i de gamle bokse, og vi åbnede derfor en ny boks i 14 dage under antagelse om, at det var til samme pris, som de gamle bokse, da de ikke havde sagt andet.
Vi hentede som aftalt tingene 14 dage efter, og kort tid efter modtog vi så en faktura på den nye boks. Vi havde forventet, at den ville koste 125 kr. for de 14 dage, da vi betalte 250 kr. pr måned pr. boks for de andre bokse, men på fakturaen kunne vi se, at Silkeborg Flytteforretning nu tog 1000 kr. ekstra i forskellige gebyrer.
Jeg skrev til dem om problemet og spurgte, hvor man kunne se deres gebyrer. Jeg blev straks svaret (i samme nedladende og aggressive tone, som man kan se andre steder i kommentarfeltet), at gebyrerne ikke fremgår nogen steder. Jeg påpegede, at de ikke bare må påtegne skjulte gebyrer, som ikke er nævnt i den oprindelige aftale, men får at vide, at jeg skal ”stoppe mig selv,” og at de 1000 kr. åbenbart dækker over, at kasserne skulle findes frem til mig (fragtes over gårdspladsen) en ekstra gang. De påstår, at vores aftale kun indebar, at tingene kunne blive fremfundet én gang, selvom det ikke står nogen steder. Jeg sender ordlyden af vores oprindelige aftale, hvor der intet står om, at det kun kunne findes frem én gang, og jeg gør dem opmærksom på, at de burde have nævnt gebyrerne for os, så vi kunne have fundet en bedre løsning, men de er ligeglade og fastholder deres urimelige og ulovlige krav.
Hvis jeg var dig, ville jeg tænke mig om en ekstra gang, inden jeg brugte Silkeborg Flytteforretning. Du risikerer at skulle betale gebyrer, som du ikke har nogen jordisk chance for at kende til, og hvis du siger dem imod, bliver de ret ubehagelige.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg har nu to gange valgt Silkeborg Flytteforretning til at hjælpe med en flytning, - med 14 års mellemrum. Den første var til fem stjerner og ligeså med den seneste her fra dec. 2020.
Dagen før og en halv time før, havde jeg modtaget et opkald fra indehaveren, der lige skulle høre, om alt nu var som aftalt/ om jeg var klar.
Tre veloplagte, erfarne og servicemindede mænd mødte op som aftalt, og knap var håndbremsen trukket, før de havde fordelt sig, skabt overblik, tjekket med mig- var igang i et imponerende tempo, der efterlod mig helt tryg og afslappet. Jeg kunne forføje mig til min nye adresse og kort efter ankom flyttefolkene, der igen straks gik igang efter mine anvisninger og helt ned i detaljen. Endda med overskud til lidt ekstra service, da en lampe undervejs havde fået en skrue løs. Det blev fixet.
Jeg kan kun igen give Silkeborg Flytteforretning og dens dygtige team den allerbedste anbefaling! 👏🏻✔️😁

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Nå Silkeborg flytteforretning forsætter sin på stand har nu begæret konen på tvangs auktion selv om peter svendsen i klagnævnet har indrømmet at ha indgået den aftale stol ikke på dette firma uden skriftlig aftale lyd optagelse fra fogedretten ka sendes til interserede med hele historien er forøvrigt sendt til trustpilot
Urigtig næ det er fakta og ja jeg er gift med Brian og tro os vi bliver ved med den behandling vi har fået af jer
Og trustpilot i kan få oplysningerne ang den dag han blev væk og dagen efter for naboerne andmeldte os for at holde ulovligt parkeret ud for egen grund og dagen efter måtte vi få fjernet ham så midtogvestjyllands politi hvis i ikke tror på han brændte os af og den besked han gav mig er også korrekt
Dette er ikke et firma der holder ord
Manden glemmer sine aftaler ang opbevaring af containere fik af vide at den pris vi betalte for afhentning også dækkede levering vi var 3 min mand Brian Hansen min søn Nichlas og jeg selv og ja at vi betalte bagud for opbevaring fakturere siger bare det modsatte
Jeg anbefaler ikke dette firma og overhovedet ikke som et jysk da jeg er vant til at vi jyder holder sine aftaler
Plus møder ikke op på aftalte dag så man ka stå og spilde en dag på at vente Den dag da jeg ringede fik jeg forøvrigt en sviner om han skulle smide alt hvad han havde i hænderne selv om han havde lovet at komme
Stol ikke på dette firma få jeres aftaler på skrift
Men de vil ikke kommunikere over mail for så ville der jo ikke være problemer med at få fat
Nu plapre de løs igen men fakta er at over for forbrugerklage styrelsen indrømmede peter at ha indgået den aftale og fakta er at Min mand har stået for alle betalinger og har snakket med ham i forbruger klagenævnet og der nægtede vi at gå med til forlig der efter sender i det til fogedretten på en løgn
Men Brian møder op i fogedretten i morgen

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Flyttet fra Malaga til DK. Alt forløb som aftalt, rimelig pris.
God service både i Danmark og Spanien.
Jimmie Lønsmann

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Bomstærke, hyggelige og humoristiske flyttemænd, der knoklede med mine ting, der var tungere end forudset. Alt leveret til tiden og fornuftigt tidsforbrug.

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Jeg har ingen problemer haft med Silkeborg Flytteforretning.
Det hele har kørt som smurt, jeg vil helt klart anbefale dem til alle jeg kender når de engang skal flytte.
Det er også helt sikkert at når jeg selv skal flytte igen, så kommer jeg tilbage til jer!

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Dybt skufffende og dårlig opførsel fra den chauffør, der mandag aften mente, at mine møbler kunne blive stillet på et lager i Herlev, hvis jeg ikke med det samme kunne bevise, at der var sat 18000 ind på hans konto. Et beløb, der var overført fuldstændig korrekt, men manden anede ikke, at der var noget der hed bankdage i weekends etc. De havde sat sidste betaling på en regning modtaget om torsdagen til om lørdagen og normal procedure er førstkommende bankdag altså om mandagen. De kom med møblerne 14 dage før fra Spanien end aftalt, og det er jo normalt dejligt, men ikke hvis man skal svines til på groveste vis. Og da jeg skriftligt bad om en undskyldning fra sælger i Spanien, fik jeg i stedet en umådelig ubehagelig mail fra en anden i firmaet, som retfærdiggjorde alle deres handlinger, og det nok bare var mig, der var noget galt med! Helt uhørt at føle sig truet og nedgjort!
Håber, I lærer noget af jeres mand i Spanien, her var der helt anderledes god og konstruktiv dialog, tak for det Mads!

Svar från Silkeborg Flytteforretning
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.