Siemens Home Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Ett kylskåp som läckte vatten och förstörde ett nyinstallerat kök avfärdades som "mitt fel" trots att jag följt alla instruktioner för nyttjande av maskinen. Företaget skickade en tekniker som inte gj... Se mer

Vilka klåpare! Ingen serviceanda. Skulle skicka kaffemaskin på årlig service men UPS som dom anlitar klarar inte av att leverera emballaget hem som det ska göra enligt avtal. När jag ringer till Sie... Se mer

Under all kritik!!! Bokade tid för service på ny tvättmaskin 8:e jan fick tid 19:e, fick meddelande på morgonen, tekniker sjuk. Fick ny tid 30:e jan. Kollar med kundtjänst, då jag inte hört något. Vi... Se mer

Att kontakta dem via deras app och sen bli runtskickad till alla möjliga och därefter behöva upprepa samma information om och om igen bara för att de på siemens support vill att jag göra deras jobb.... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Världens sämsta företag

Världens sämsta företag. Beställde en lucka 2/8, lovad leverans 31/8. Stön lång leverans, men får gå. Mitten av september hörde av mig igen, ny leverans datum. Så har det hållit på. Nu är det november och får en massa olika konstiga besked hela tiden. Alldrig mera Siemens!!

18 november 2020

I sommras gick vår micro sönder i ena…

I sommras gick vår micro sönder i ena gångjärnet. Garantin hade nyligen gått ut.

Ringer support som relativt snabbt (1,5 v) skickade en tekniker.
Han konstaterade felet och beställde reservdelar. Hela luckan skulle bytas. Första prisförlaget hamnade på drygt 4000 kr. Lika mycket som en ny micro???

Jag kollar upp själv vad felet egentligen var och hittar priser på reservdelar vilket hade gjort hela kalaset mycket billigare om jag bytt själv. Självklart fick jag ingen information om detta när jag beställde servicetekniker.

Ny tekniker kom. Han bytte några delar. Dess värre var jag inte hemma utan min ovetandes hustru tog emot besöket. Teknikern frågade om han skulle byta hela dörren eller bara de delar som var trasiga. Hon svarade att vi vill ha ny dörr med tanke på det hutlösa priset.
När jag kom hem från jobbet ser jag snabbt att hela luckan inte är bytt. Det är den gamla kåpan med vårt gamla damm på.

Jag testar micron och upptäcker att det saknas ett imskydd på dörren. Det var droppen så jag ringde igen och förklarade situtionen. Supporten sa att hon skulle skriva mitt klagomål i ärendet.

Jag fick till slut en ny tid för tekniker. Det dröjde alltså från felets debut nästan 2 månader innan micron blev lagad på rätt sätt.

3 besök av olika tekniker med mycket varierande kunskap.

Vid varje besök av tekniker fick vi en ny offert på pris.
Som tur var täcktes en del av kostnaden på hemförsäkringen.
Efter några veckor med några dagars mellanrum dök det dessutom upp 2-3 påminnelser på obetalda fakturor. Då var man ju inte jätteglad eftersom att jag fick kontakta deras reklamation igen.. Jag har skrivit väldigt långa mail till dem. Det verkar som att ekonomiavdelningen toppstyrs via en person. Det är alltid samma avsändare.
Fakturorna löste sig till slut.

I Tyskland har man väldigt mycket hierarki i sina förtag. Detta är garanterat något som påverkar servicen tänker jag. Total toppstyrning tror jag inte passar i Sverige. Jag har fått flera mail från Siemens med kundenkäter. Jag har fyllt i alla jag fått. Men jag tror åsikterna som jag delgivit inte kommer så långt upp på den skyhöga hierarkitrappan. De hamnade nog i ett svart hål.

Aldrig mer Siemens tyvärr!

8 november 2020

Tvättmaskinen havererade totalt efter…

Tvättmaskinen havererade totalt efter 1,9 år. Garantin löste det, i stort sett allt inne i maskinen byttes ut.

Efter 1,5 år ytterligare havererar maskinen igen. Denna gång utanför garantin. Efter en vecka kommer teknikern, men han har fått fel information om maskinen och därför har han med sig fel delar. Ny tid efter ytterligare två veckor.

Mailar med reklamationsavdelningen, men de slutar snart att svara. Ringer kundservice, men de verkar totalt maktlösa.

Vad gör man utan tvättmaskin i tre veckor? När den potentiella lösningen är att en tekniker mot skyhög avgift lyckas blåsa liv i vad som ändå är en skräpmaskin? Jo, man köper nytt. Dock inte Siemens, hoppas hitta en tillverkare vars produkter lever längre än tre år.

20 oktober 2020

Min diskmaskin gick sönder 22 september…

Min diskmaskin gick sönder 22 september och jag skulle få reparatör hem några dagar senare från Simens Home. Får sms att reparatören är sjuk när det är dags för besöket och jag får ny tid. När det är dags igen så får jag bara ett mejl där det står att reparatören är sjuk, får ny tid. Får igen mejl om att reparatören är sjuk när det är dags igen och får ny tid. Ringer den dagen det är dags igen( 6 oktober) och få hem reparatören och vill höra att det är säkert att reparatören kommer. Nej du har ingen bokad tid säger telefonisten och meddelar att det är i nästa vecka. Jo säger jag, jag har på min mejl att jag har bokad tid i dag. Nej säger telefonisten, ok så jag ljuger alltså fast jag har det på min mejl???? Där tappar jag mitt tålamod och ber om att få tala med en chef. Nej chefen är på lunch fast kl 14.00. Ber att chefen att ringer mig. Telefonisten lovar men jag har inte blivit uppringt ännu. Tack och lov finns det flera företag som reparerar diskmaskiner och jag fick fantastik hjälp med min diskmaskin, tog en dag för dom att komma. Jag ringer Simens home för att avboka besök nr ? av reparatör. Där ser telefonisten som jag pratar med att jag skulle ha fått besök den 6 oktober.
Att folk är sjuka i dessa Cornona tider förstår jag men jag har tagit ledigt från mitt jobb alla gångerna Simens har bokat tid med mig och att ändra tid utan att kontakta mig 6 oktober och sedan när jag ringer hävda att tiden inte finns gör att jag ger Simen home tummen ner. Simens home har dålig organisation och Simens produkter vågar jag inte köpa igen.

8 oktober 2020

Absolut sämsta företaget jag haft kontakt med

Bokar tid för service den 20:e augusti reservdel tar cirka en månad. Sedan ringer teknikern 30 minuter innan besök och säger att han måste avboka för att reservdelen saknas. Har alltså stannat hemma helt i onödan. Det ska iallafall ombokas omgående.

Det ombokas FEL så när jag får kallelsen efter en vecka står det att nästa besök är om två månader. När jag försöker kontakta dom via telefon har dom tekniska fel och kan inte framkopplas på två dagar.

Dom ursäktar sig och bokar om till den 22:a september. Den 21:a september skickas det ut ett sms som beklagade att dom saknar delen och att dom bokar om till den 1:a oktober. Alltså jag är rasande vid det här skedet. Jag ska betala 2700kr för en "service".

Det slutar inte där. Om ni kan föreställa er skickas det ut ett sms den 30:e september som säger att dom tyvärr måste boka om till den 12:e oktober. När jag sedan ringer och är så oerhört less på det här och undrar vad det är som händer får jag absolut inga svar utan bemöts av en totalt ointressant person i växeln.

Fortsättning. Den 12 oktober skulle jag ha haft servicen igen. Fick även denna morgon ett sms om att det inte skulle bli av. Nu fick jag en tid i december. Less på det här ringde jag upp deras kundtjänst som sa att ingen där visste något och dom kunde inte heller referera mig till någon som visste mer. När jag bad om att få prata med en teamleader, var jag trött men inte arg eller otrevlig. Istället lägger hon på. Helt ofattbart.

Jag ringde upp igen och bad om att få prata med någon som ansvarar för kundtjänsten och fick som svar att en chef skulle ringa upp mig. Detta har inte heller hänt. Hade jag kunnat ge minus skulle jag ha gett det.

30 september 2020

Siemens Eq 6 plus s.300

Vår kaffemaskin hämtades den 18/12-19 för service då maskinen indikerade att den behövde avkalkas trots upprepade avkslkningar. (maskinen köpt 21/4-19)
Hörde ingenting, mailade i början av januari och fick till svar att verkstaden skulle höra av sig. Inget hände så mailade igen utan svar.

24/1-20 ringer jag verkstaden och får veta att de slarvat bort vår maskin?!?!
Ingen fara, vi skickar en helt ny fick jag veta. Den kommer senast fredag 31/1 - 20. Ingen maskin i sikte den 31/1-20

Ringde upp verkstaden igen och pratade med chefen som skulle återkomma under dagen, ingen återkoppling så klart....
Idag 4/2-20 har jag pratat med reklamationsavdelningen som skulle undersöka och återkomma....
Börjar bli riktigt trött på detta och tvivlar på att få någon kaffemaskin alls.
All denna tid jag lagt ner på att skriva, sitta i telefonkö osv.
Denna hanteringen är KATASTROF Siemens!!!

4 februari 2020

Sämsta service jag varit med om

Sämsta service jag varit med om! Under all kritik! Folk i omärkta bilar talar knappt svenska, som hämtar kaffemaskinerna till verkstad, verkstad i någon håla i strängnäs, får hem kaffemaskin med samma fel ett flertal ggr. Utan maskin i månader, samtal efter samtal, inget händer. Samma procedur, om o om igen! Nu 6mån efter samma med min utbytes maskin!!!! Aldrig varit med om värre!

30 januari 2020

"Därför man har mikro" Aldrig mer!

Bra svar från er kundservice, spis som är 40 dagar gammal som gått sönder. Ingen tekniker på 2v. Och när jag frågar hur jag ska laga mat till min familj så får jag som svar av herr Emil "därför man har mikrovågsugn". Härlig service!!!!

11 november 2019

Sämsta service jag varit med om!

Siemens home service måste vara den sämsta supportfunktion jag träffat på. Efter ett byte av en packning, så började vår diskmaskin att läcka. Vi beställde tekniker för att åtgärda detta, han kom, delar fattades han skulle beställa. Ny tekniker kom en vecka senare, men hittade inte något fel. Maskinen fortsätter att läcka, ny beställning av tekniker. Tid avtalad, ingen tekniker dyker upp. Ny tid avtalas, ingen tekniker dyker upp. En tredje tid avtalas, ingen tekniker.
Vad är detta för företag?

10 juli 2019

Köpte ett kylskåp där gångjärnen går…

Köpte ett kylskåp där gångjärnen går sönder hela tiden på. Har fått beställa gångjärn flera gånger och kostnaden för detta är 650kr/par. Har nu bytt gångjärn 5ggr och trots uppenbart fabrikationsfel (som dom själva tidigare själva bekräftat över telefon) finns ingen som helst goodwill hos det här företaget. Kan verkligen inte rekommendera någon att handla här. Samma reservdelar finns till mindre än halva priset hos amazon.de med bättre köpvillkor, trevligare kundtjänst mm.

Sammanfattningsvis 0 poäng av 10

17 april 2019

Har en inbyggd kaffemaskin från Siemens…

Har en inbyggd kaffemaskin från Siemens som har gått sönder. Väntade på servicetekniker i tio dagar och när han äntligen kom tog han ta med sig maskinen för att se över närmare. Fick uppgift om att det skulle ta två till tre veckor innan jag skulle få tillbaka den, men att jag skulle få ett kostnadsförslag innan dess.
Ringde efter två veckor eftersom jag inte hört nåt ifrån dem och först nu skulle de skicka den till verkstaden. Har ingen aning om varför den inte blivit skickad till verkstan på två veckor, verkar inte vara nån ordning alls.
Nu har det gått ytterligare tio dagar och jag har ringt ytterligare några gånger utan att få veta vad som händer med den. I förra veckan lovade någon att kolla upp, men ingen har ringt.Har faktiskt aldrig råkat ut för nåt liknande, såå dålig service.

4 mars 2019

Uselt SIEMENS!

Avråder er från att köpa en diskmaskin från BSH Home Appliances (SIEMENS) då maskinen tyvärr inte har någon torkförmåga alls och all disk måste handtorkas och inget av råden från deras servicetekniker hjälpte, måste dock säga att jag fick väldigt trevligt bemötande från deras servicetekniker annat var det från deras reklamationsavdelning som var oerhört otrevliga och försökte bortförklara problemen med allt som serviceteknikern redan hade rått mig att göra vilket ej hjälpte som jag även påpekade för reklamationsavdelningen men fick ingen respons alls förutom ett nonchalant svar.

12 juni 2013
Visa omdömen på alla språk. (115 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis