Min søn kastede voldsomt op et par timer efter 3-4 skefulde grød - som jeg kan se, at andre også har oplevet. Måtte have fat i lægen, fordi han blev så rød i hovedet. Er virkelig ked af, at jeg blev... Se mer
Företaget har svarat
Synes nu egentlig grøden virker okay.. men min piges mave kan simpelthen ikke klare det. Synes konsistensen bliver ret lækker - kan ikke genkende “tapetklister” herhjemme, dog ender det i mega forsto... Se mer
Företaget har svarat
Her skal jeg ikke gå på kompromis. Jeg kan få økologi, simple produkter der stadig er lynhurtige at tilberede og det er en gave i overgangen fra mælk til fast føde. Med barn nr. 1 var det meget dyrt,... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har kun oplevet fantastisk og hurtig service ved Woodland Wonders. Jeg købte en babynest og babysengetøj og der fulgte flere pakker figenstænger med i pakken, som mine store børn har nydt godt a... Se mer
Woodland Wonders Organic er dedikeret til at tilbyde økologiske convenience-kvalitetsprodukter til både babyer og småbørn. Det perfekte valg til forældre, der værdsætter rene, økologiske og nærende fødevarer. Vores produkter er fyldt med smag og struktur, hvilket gør dem til et fremragende valg for at støtte børns udvikling. Samtidig er de designet til at være enkle og tidsbesparende at anvende, så travle forældre kan tilberede sunde måltider på nemmeste vis. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af fødevarer, der er nøje udvalgt for deres naturlige ingredienser og ernæringsmæssige værdi. Vi tror på at tilbyde det bedste fra naturen til din lille, så hvert måltid er en oplevelse fyldt med farve, smag og næring. Udover vores fødevareprodukter tilbyder Woodland Wonders også et udvalg af tilbehør til babyer, som legetøj, sengetøj og plejeprodukter. Vores legetøj er designet til at stimulere dit barns sanser og fremme læring gennem leg, mens vores sengetøj sikrer en tryg og komfortabel søvn. Vores plejeprodukter er skabt med omtanke for dit barns sarte hud, ved hjælp af blide og naturlige ingredienser. Hos Woodland Wonders Organic stræber vi efter at gøre forældreskabet lidt lettere ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der understøtter sundhed og trivsel for de mindste medlemmer af familien. 👶🏼🥄🌿
Over Hadstenvej 82, 8370, Hadsten, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har købt en pose Berry Nice grødpulver i Bilka og uanset hvordan jeg forsøger at blande den - herunder den foreskrevne på posen, så bliver det en omgang tapetklister og er melet.
Øv øv..

Svar från Woodland Wonders Organic
Too expensive for the bad taste it has. My baby didn’t wanna eat it. Tried three four times and LO refuses to eat. He eats grod from other brands though so it has something to do with the taste. 🙁

Svar från Woodland Wonders Organic
Der reklameres med dag til dag levering på deres hjemmeside, men det kan man bestemt ikke regne med.
Til trods for at jeg bestilte varerne om tirsdagen og troede det var tids nok til at modtage varerne inden lørdag, var de først hos mig om søndagen..
Jeg kontakter virksomheden om torsdagen for at sikre at jeg får varerne tidsnok. Her får jeg besked om at en del af mine varer er forsinket, og derfor forventes at være senest hos mig lørdag morgen. Dette kunne være rart at virksomheden selv gjorde opmærksom på, fremfor at man som kunde skal løse mysteriet.
Jeg er meget skuffet og forventer ikke at bestille derfra eller anbefale det til andre.

Svar från Woodland Wonders Organic
Vores søn er vild med frugtmos og grød fra Woodland Wonders.
Jeg smager på alt hvad han spiser, og må sige at det smager helt fint.
Dog er grøntsagsmosene slet ikke et hit. Han kan virkelig ikke lide dem (selv efter flere dage med smagsprøver) og jeg kan godt forstå ham efter selv at have smagt dem. Det er virkelig ærgerligt, da de jo ikke er så billige.
Vi vil nok fremadrettet kun holde os til frugtmos og grød, hvis vi skulle beslutte os for at købe hos jer igen.

Svar från Woodland Wonders Organic
Rigtig gode produkter til børn lavet af naturlige materialer og bæredygtigt

Svar från Woodland Wonders Organic
Super hurtig levering af lækker grød og mos som min lille søn er meget glad for og frugtstænger som den store elsker.

Svar från Woodland Wonders Organic
Allerbedste anbefalinger herfra ⭐️ meget fine vare ⭐️ efter bestilling gik er ikke lang tid før jeg kunne hente mine fine vare ⭐️⭐️⭐️

Svar från Woodland Wonders Organic
Meget tilfreds! Lillemanden elsker produkterne og moren elsker hvor dejlig nemt det er, når det skal være nemt🩵
Hurtigt levering og god service.
Kan man ønske en grød blanding med grøntsager ? 😅

Svar från Woodland Wonders Organic
Gode priser og hurtigt levering samt lækre varer. Handler stort set kun sengetøj her🍀

Svar från Woodland Wonders Organic
Rigtig lækre grødblandinger! De er blevet must i vores husholdning. De har altid gode tilbud og de får ordren hurtigt afsted! 🤩👍🏻.

Svar från Woodland Wonders Organic
Hurtig levering, nem hjemmeside at navigere i, og min datter på 7 måneder elsker alle deres varianter af grød og mos. Toddlers choice og Berry nice er især favoritterne, men alle varianter spises med glæde herhjemme. Vi har dog ikke prøvet frugtstænger endnu.

Svar från Woodland Wonders Organic
Super god side , hurtig levering og gode produkter til baby og barn . Min søn elsker deres grød og mos på glas og frugt stænger

Svar från Woodland Wonders Organic
Hurtig levering og super fine poser grød og til en god pris! Det er nemt! Måske det er lidt klistret som mange skriver, men jeg synes kun det er godt, for min søn har været svær at få til at spise noget med ske, men han spiser dette, når han selv får lov at sidde med en ske og svine og så sidder det bedre fast på hans ske, når han svinger rundt med den😂 Vil helt sikkert bestille herfra igen🫶🏼

Svar från Woodland Wonders Organic
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.