SharkGaming Omdömen

7 881
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 264 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenterna uppskattar verkligen de mycket snabba leveranserna, den genomgående höga kvaliteten på produkterna och den professionella servicen. Många framhåller dessutom att beställningsprocessen är oerhört smidig, samt att det är enkelt att anpassa sina produkter efter specifika önskemål. Personer som har handlat här beskriver en trygg köpupplevelse med noggrant förpackade varor och tydlig information på hemsidan. Vissa recensenter var inte nöjda med leveranserna och de externa speditörer som anlitades för frakten av paketen. Några kunder upplevde även irriterande problem med att datorerna uppförde sig buggigt eller hade tekniska fel vid ankomst, vilket ibland krävde insatser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter känner stor uppskattning för produkten och menar att datorn fungerar utmärkt och levererar på... Se mer

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänsten, där konsumenter ofta berömmer den snabba... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med service och uttrycker att de är otroligt nöjda med både... Se mer

Quality

Kunder uttrycker stor belåtenhet med kvaliteten på produkterna och framhåller att datorerna har en fantastisk... Se mer

Order

Kunder delar positiva åsikter om order och upplever processen som enkel och smidig att följa hela vägen.... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Snabba, professionella och mycket prisvärda. Köpte en speldator till sonen som uppförde sig lite buggigt för att vara en splitterny dator. Skrev till dem och konstaterade att det måste vara ett hårdva... Se mer

Jag är otroligt nöjd med min nya gaming-PC från Shark Gaming. Byggkvaliteten känns riktigt premium och prestandan är på en helt annan nivå än vad jag haft tidigare. Den hanterar moderna AAA-titlar uta... Se mer

Beställde en dator till grabben och först så fick vi en bekräftelse på beställningen och sen blev det tyst. Beror med säkerhet på lediga dagar kring jul och nyår. När allt kom igång igen så gick det v... Se mer

Köpte en dator till stora grabben och har varit supernöjda! Beställning, pris, leverans, hur det va packat, hemsidan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Så när det nu va dags för minstingen att köpa dator va det ett enkelt... Se mer

1. Datorbutik
  2. Datoraffär
  3. Spelföretag

Om SharkGaming

We build gaming PCs with the best components on the market to ensure you the ultimate gaming experience.

At SharkGaming, you can easily get in touch with a true specialist who has expert knowledge in custom-built computers and the latest computer hardware, always ready to guide you in assembling your ideal machine.

You can contact us via chat, email, or phone, or book an online meeting with one of our computer experts at a time that suits your schedule.

We have been providing powerful gaming PCs to professional gamers and hobby gamers for over 15 years, and have served more than 50,000 satisfied customers.

All of our staff are gamers themselves, which is why we take the quality of your gaming experience seriously and pride ourselves on offering you the industry's best technologies and service.

In addition to great offers on gaming PCs and gaming laptops, you can also find computer components, gaming accessories, and streaming equipment on our website.

\_____)\_____
/--v____ __`<
        '

Vi bygger gaming pc'er med markedets bedste komponenter for at sikre dig den ultimative spiloplevelse.

Her kan du altid komme i kontakt med en ægte specialist, som har ekspertviden inden for custom-byggede computere og kan vejlede dig til sammensætningen af din ideelle maskine.

Du kan komme i kontakt med os via både chat, email og telefon, eller booke et online møde med en af vores computerhajer i et tidsrum, der passer dig.

Vi har leveret kraftfulde gaming pc'er til professionelle gamers og hobby-gamere i over 15 år, og har serviceret over 50.000 tilfredse kunder.

Alle vores ansatte gamer selv, derfor tager vi kvaliteten af din spiloplevelse alvorligt, og gør en dyd ud af at tilbyde dig branchens bedste teknologier og service.

Udover gode tilbud på gamer pc'er og bærbare computere, kan du også finde computerkomponenter, gamingtilbehør og streaming-udstyr på vores hjemmeside.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

8 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(7 881)

774 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super snabb leverans!

Super snabb leverans!! Allt var färdiginstalerat och väl förpackat inför transport enkelt att starta och fungerar helt som den ska rekomenderar starkt

19 december 2025

Hej Bugz!

Tack så mycket för din fantastiska recension!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både leveransen, installationen och hur smidigt allt fungerade från start.
Stort tack också för din starka rekommendation – det uppskattar vi verkligen!

Supernöjd

Supernöjd, snabb leverans. Grym dator.

17 december 2025

Hej Rickard!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är supernöjd med både leveransen och din nya dator.
Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse hos SharkGaming.

Sharkgaming

Bästa affär för att köpa PC i hela…

Bästa affär för att köpa PC i hela världen

10 december 2025

Hej Jameel!

Tack så mycket för din fantastiska recension!
Vi är oerhört glada och tacksamma över att höra att du ser oss som den bästa butiken i världen för att köpa PC.
Ditt förtroende betyder verkligen mycket för oss!

Snabbt skickat inga problem

Snabbt skickat inga problem

18 februari 2025

Hej Czm!

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt utan problem.
Vi uppskattar verkligen att du valde SharkGaming.

SHARKGAMING 0/10

Köpte en premium dator från sharkgaming och psu var värd 700kr och bara billiga komponenter som inte håller så jag fick komponenter som var mindre värda än det jag betalade för. Och engång när jag köpte en dator från dom fick jag ett trasig gpu och supporten pratade dålig engelska och ingen där kunde svenska fast dom marknadsför sina produkter på svenska i sina sociala medier. Lite otydlig reklam på vilket språk dom egentligen pratar på. Veckor lång leverans. Svårt att reuturnera hade tur bara att dom fattade vad jag menade. 0/10

13 mars 2025

Hej

Vi känner tyvärr inte igen den bild du ger i din recension och vill därför kommentera några av påståendena.

Samtliga datorer vi säljer levereras med komponenter som motsvarar den konfiguration som kunden har beställt och betalat för. De nätaggregat vi använder uppfyller de specificerade kraven för respektive system och är valda utifrån stabilitet, kompatibilitet och tillförlitlighet, inte enbart utifrån pris.
Påståendet om att du skulle ha fått komponenter av lägre värde än vad du betalat för stämmer därför inte.

Vad gäller ett tidigare ärende med ett defekt grafikkort hanteras alla sådana fall enligt gällande reklamationsrutiner. Elektroniska komponenter kan i sällsynta fall vara defekta vid leverans, vilket naturligtvis åtgärdas genom support och garanti.

Vår kundsupport sker primärt på engelska och danska. Vi marknadsför oss i flera länder, men detta innebär inte att support erbjuds på alla lokala språk. Detta framgår av våra villkor och är inte att betrakta som vilseledande marknadsföring.

Leveranstider varierar beroende på konfiguration, lagerstatus och perioder med hög belastning. Aktuella leveranstider framgår alltid i samband med beställning.

Vi beklagar om du har upplevt processen som besvärlig, men vi upplever att vi har hanterat våra ärenden korrekt och enligt gällande villkor.

Med vänliga hälsningar
SharkGaming

Använd aldrig sharkgaming uruselt företag…

De gav mig fel nätaggregat på en dator jag köpt för 48 000kr. Behövde köpa en kartong av dem för 700kr för jag inte hade kvar original kartong. de tog emot datorn 10 november och blev klara 8 december. De gick inte ens med på att ersätta mig för kartongen trots att det var dem som gjort fel från början genom att inte skicka datorn med delarna jag betalat för.

Svar på er.

Enligt konsumentköplagen har man 3 år på sig att reklamera en vara. och att varan inte stämmer överens med orderbekräftelsen gör er skyldiga att fixa den för företag får inte ge sämre villkor än konsumentköplagen gör. Konsumentköplagen säger även att inga kostnader ska tillfalla konsument vid ett reklamations ärende så det är ni som ska stå för frakt inklusive kartong inte jag. Jag skulle även kunna begära kompensation för kostnaden av att jag var tvungen att köra över en timme för att ni bara använder fedex men tycker personligen det är lite löjligt att gå så långt.

19 december 2025

Kära Albin

Tack för din återkoppling.
Vi anser tyvärr inte att din recension ger en rättvisande bild av ärendet, och vill därför förtydliga omständigheterna:

Du köpte en dator av oss den 31/10-22, vilket innebär att du har haft datorn i cirka 3 år innan du uppmärksammade oss på att du ansåg att nätaggregatet inte var korrekt.
Fel och brister ska anmälas inom 6 månader – i särskilda fall kan detta förlängas till 1 år, men inte efter 3 år.
Vi hänvisar därför återigen till våra köpvillkor – punkt 5. Reklamation och garanti.

Trots detta valde vi ändå att hjälpa dig. Vi erbjöd oss att byta nätaggregatet utan kostnad, trots att du själv behövde stå för kostnaden av en ny transportkartong, och trots att vi inte var skyldiga att erbjuda reparationen.

Datorn mottogs den 10 november och färdigställdes den 8 december. Returförsändelsen skedde under julperioden, då PostNord har avsevärt högre belastning, och eventuella förseningar ligger utanför vår kontroll.

Att du behövde köpa en transportkartong beror på att originalförpackningen inte längre fanns kvar.
Detta är inte något vi kan hållas ansvariga för, och det finns därför inget underlag för ersättning.

Vi har varit tillmötesgående och agerat långt utöver våra skyldigheter i detta ärende.
Vi uppmanar dig därför att ta ovanstående i beaktande och att ompröva din recension.

Ha en bra dag.

Med vänliga hälsningar
SharkGaming

Bra !

Fick hem datorn, helt perfekt för min del! Råkade dock ta hämta i varuhus I DANMARK, Men dem markulerade så jag kunde beställa hem rätt till sverige

3 juni 2025

Hej Anna!

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med din dator och att allt blev rätt till slut.
Bra att det löste sig smidigt med beställningen och att du fick datorn direkt hem till Sverige.

Sharkgaming

Vi köpte nyligen en stationär dator…

Vi köpte nyligen en stationär dator från Sharkgaming i god tro om att den skulle motsvara vad man idag normalt förväntar sig av en modern dator. Tyvärr visade det sig först efter leverans att datorn saknar både Wi-Fi och Bluetooth, något som varken vi uppmärksammade vid köpet eller förstod skulle vara fallet.
I dagens samhälle är Wi-Fi och Bluetooth i princip standardfunktioner i datorer – särskilt för privat bruk och för barn/ungdomar. Det gäller både bärbara datorer och många färdigbyggda stationära datorer. För oss kändes det därför helt naturligt att utgå från att en ny dator, köpt 2020-talet från en etablerad återförsäljare, skulle ha dessa funktioner inbyggda eller åtminstone mycket tydligt uppmärksamma om de saknades.
Konsekvenser efter köpet
När datorn väl var på plats upptäckte vi att:
Den inte kunde ansluta till internet via Wi-Fi
Den inte kunde använda Bluetooth-enheter som hörlurar, handkontroller, tangentbord eller andra tillbehör
Detta ledde till att datorn inte gick att använda på avsett sätt utan extra inköp. För att överhuvudtaget få internet och Bluetooth att fungera har vi varit tvungna att:
Köpa externa USB-adaptrar för Wi-Fi och Bluetooth
Lägga betydande tid på felsökning, installation av drivrutiner och tester
Hantera instabilitet och tekniska problem som följd av billiga eller inkompatibla lösningar
Detta har inneburit ytterligare kostnader, merarbete och stress – något som vi inte hade räknat med när vi köpte en färdig dator.
Påverkan på barnet och upplevelsen
Datorn köptes i första hand för vårt barn. Förväntningarna var höga, men istället för glädje och enkel användning har situationen lett till:
Besvikelse och frustration
Att barnet blivit ledset när datorn inte fungerade som förväntat
Att vi som föräldrar känt oss nästan lurade, trots att det sannolikt inte varit avsikten
Det är särskilt tråkigt eftersom köpet gjordes för att skapa en positiv upplevelse, inte en teknisk kamp.

9 december 2025

Kära Ivar.

Vi är naturligtvis beklagade över att höra att datorn inte har motsvarat era förväntningar.
Det är aldrig den upplevelse vi önskar att våra kunder ska ha. Med det sagt är det viktigt för oss att förtydliga hur situationen faktiskt ser ut.

Vi informerar på samtliga av våra produkter om huruvida Wi-Fi ingår eller inte.
Det är därför tyvärr inte korrekt att utgå från att en stationär dator automatiskt har trådlöst internet.
Många stationära datorer, både hos oss och inom branschen generellt, levereras utan Wi-Fi som standard.

Den praktiska lösningen är just den ni själva nämner: en USB-Wi-Fi-adapter som kan köpas till. En sådan adapter kan även köpas hos oss och kräver ingen installation av drivrutiner, man sätter helt enkelt i den, och sedan fungerar den.

Vi vill dessutom uppmärksamma att vi inte har mottagit någon kontakt från er angående detta innan recensionen. Ni hade goda möjligheter att kontakta oss för att få vägledning om produkten eller en snabb lösning, och vi hjälper alltid gärna till.

Datorn fungerar som förväntat och levererar den prestanda den är byggd för. Det enda den inte har är trådlöst internet, vilket också framgår tydligt i produktbeskrivningen.

Vi står naturligtvis fortsatt till ert förfogande om ni önskar hjälp eller rådgivning framöver.
Sharkgmaing

Kontakten med Shark Gaming var bra men paketleveransen var väldigt dålig

Sharkgaming får toppbetyg
Men än idag har jag fortfarande inte fått mitt paket. Leverans har utlovats vid två tillfällen utan att genomföras. Dessutom borde de inte erbjuda leverans via FedEx, då de är totalt värdelösa.

17 december 2025

Hej Roro!

Tack för din feedback.
Vi uppskattar verkligen att du ger oss toppbetyg, trots de problem du upplevt med leveransen.
Vi vill tydliggöra att din beställning skickades från oss enligt plan, men tyvärr har fördröjningen uppstått hos FedEx. Leveransprocessen ligger utanför vår kontroll, och vi beklagar verkligen de besvär detta orsakat dig.

Vi tar din feedback vidare internt!

Toppen service

Toppen service. Fick information om allt på mail och allt gick otroligt snabbt.

3 december 2025

Hej Kund!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att processen gick snabbt och smidigt.
Det gläder oss också att du uppskattade uppdateringarna via mail.

Sharkgaming

Jag tycker att servicen och frakten var…

Jag tycker att servicen och frakten var bra. Det är bra på att ge tips på vilken dator som eventuellt kan passa en personligen. Att man har valet att köpa klar eller att bygga ihop datorn själv.

8 december 2025

Hej Marie!

Tack så mycket för din utförliga och positiva recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen och frakten, samt att du uppskattar våra råd och möjligheten att välja mellan en färdigbyggd dator eller att anpassa den själv.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från rådgivning till leverans.

Väl värt

Enkelt, snabbt och uppfyller förväntningarna. Rekommenderas varmt!

28 november 2025

Hej Mamma i Kiruna!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att allt gick enkelt och snabbt, och att vi lyckades uppfylla dina förväntningar.
Stort tack också för din varma rekommendation, det uppskattas verkligen!

Bästa kundservicen som existerar

Super trevliga och kunniga, väldigt hjälpsamma och allt jag beställt har vart problemfritt 👍🏼

29 november 2025

Hej Liam!

Tack så mycket för din fantastiska recension!
Vi är väldigt glada att höra att du haft en problemfri upplevelse och att du uppskattar vår service.
Det betyder mycket för oss att du lyfter fram både bemötandet och kompetensen hos vårt team. 👍🏼

Braa

Jättebraaa

Hej Kamel

Tack så mycket för din recension!
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd!
Ditt stöd betyder mycket för oss.

Jättebra dator/PC bra kvalitet

Jättebra dator/PC bra kvalitet
Tack för er

12 december 2025

Hej Yousef!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med din dator och att du uppskattar kvaliteten.
Tack själv för att du valde SharkGaming!

Hej Glenn!

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och priset.
Ditt stöd betyder mycket för oss!

Hej Heike!

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen var snabb.
Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos SharkGaming.

Svarar snabbt på mail

Hej Håkon!

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår snabba återkoppling via mail.
Vi strävar alltid efter att ge snabb och pålitlig service.

Otroligt snabb leverans

Beställde en söndag och fick paketet dagen efter. Kundsupporten var väldigt serviceinriktad och välkomnande. Kommer beställa härifrån flera gånger.

Hej Jonny!

Tack så mycket för din fantastiska recension!
Vi är väldigt glada att höra att du fick din beställning så snabbt och att du är nöjd med vår kundsupport.
Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Sharkgaming

Riktigt dålig jag har beställt en varan…

Riktigt dålig jag har beställt en varan och det har gått en vecka och mitt paket har inte äns uppdaterat via post nord! Och inte kommit än men det står på deras hemsida att leveranstider är på 1-3 dagar!

3 december 2025

Hej Maricris.

Det här problemet ligger uteslutande hos PostNord. Vi har skickat ditt paket inom den utlovade tidsramen på till och med 1 dag, och därmed fullgjort vår del av avtalet till fullo. Förseningarna beror på PostNords egna kapacitetsutmaningar i samband med Black Friday och julperioden, något vi tyvärr varken kan påverka eller påskynda.

Vi har redan varit i dialog med PostNord, och deras besked är tydligt: det finns inget annat att göra än att invänta deras leverans. Vi anser därför att det inte är sakligt att rikta kritiken mot oss när vi har uppfyllt alla våra förpliktelser.

Det är beklagligt att PostNord varken uppdaterar spårningen eller levererar inom sina egna utlovade 1–3 dagar, och vi kan tyvärr endast beklaga detta å deras vägnar.