SharkGaming Omdömen

7 880
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 276 recensioner, så hade recensenterna en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenterna framhäver ofta att produkterna håller en mycket hög kvalitet, att byggkvaliteten känns riktigt premium och att det är mycket enkelt att konfigurera komponenterna efter egna behov. Vidare uppskattar kunderna att hemsidan är lätt att använda, att beställningsprocessen fungerar smidigt och att leveranserna sker inom utsatt tid. Vissa personer var missnöjda med leveranssättet och upplevde att frakten drog ut på tiden på grund av speditörerna. Några köpare noterade också att det ibland uppstod mindre tekniska problem med utrustningen eller att produkterna behövde skickas tillbaka för reparation.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkt, och många lyfter fram att datorerna är snyggt... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar positiva upplevelser med leveranstjänsten, där konsumenter ofta berömmer den snabba... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och uttrycker att de är otroligt nöjda med både servicen och... Se mer

Quality

Kunder uttrycker generellt stor uppskattning för kvaliteten och beskriver datorerna som välbyggda, robusta... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med order och framhåller att det är enkelt och smidigt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Snabba, professionella och mycket prisvärda. Köpte en speldator till sonen som uppförde sig lite buggigt för att vara en splitterny dator. Skrev till dem och konstaterade att det måste vara ett hårdva... Se mer

Jag är otroligt nöjd med min nya gaming-PC från Shark Gaming. Byggkvaliteten känns riktigt premium och prestandan är på en helt annan nivå än vad jag haft tidigare. Den hanterar moderna AAA-titlar uta... Se mer

Bra dator! Stor uppgradering från min gamla. Men det var en grej jag inte gillade. I deras egna Chassin så har det ett speciellt sätt att ändra RGBn på. Det är ett bra sätt men de berättar inte att ma... Se mer

Beställde en dator till grabben och först så fick vi en bekräftelse på beställningen och sen blev det tyst. Beror med säkerhet på lediga dagar kring jul och nyår. När allt kom igång igen så gick det v... Se mer

1. Datorbutik
  2. Datoraffär
  3. Spelföretag

Om SharkGaming

We build gaming PCs with the best components on the market to ensure you the ultimate gaming experience.

At SharkGaming, you can easily get in touch with a true specialist who has expert knowledge in custom-built computers and the latest computer hardware, always ready to guide you in assembling your ideal machine.

You can contact us via chat, email, or phone, or book an online meeting with one of our computer experts at a time that suits your schedule.

We have been providing powerful gaming PCs to professional gamers and hobby gamers for over 15 years, and have served more than 50,000 satisfied customers.

All of our staff are gamers themselves, which is why we take the quality of your gaming experience seriously and pride ourselves on offering you the industry's best technologies and service.

In addition to great offers on gaming PCs and gaming laptops, you can also find computer components, gaming accessories, and streaming equipment on our website.

\_____)\_____
/--v____ __`<
        '

Vi bygger gaming pc'er med markedets bedste komponenter for at sikre dig den ultimative spiloplevelse.

Her kan du altid komme i kontakt med en ægte specialist, som har ekspertviden inden for custom-byggede computere og kan vejlede dig til sammensætningen af din ideelle maskine.

Du kan komme i kontakt med os via både chat, email og telefon, eller booke et online møde med en af vores computerhajer i et tidsrum, der passer dig.

Vi har leveret kraftfulde gaming pc'er til professionelle gamers og hobby-gamere i over 15 år, og har serviceret over 50.000 tilfredse kunder.

Alle vores ansatte gamer selv, derfor tager vi kvaliteten af din spiloplevelse alvorligt, og gør en dyd ud af at tilbyde dig branchens bedste teknologier og service.

Udover gode tilbud på gamer pc'er og bærbare computere, kan du også finde computerkomponenter, gamingtilbehør og streaming-udstyr på vores hjemmeside.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

8 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen

Era produkter är riktigt bra

Era produkter är riktigt bra

28 april 2026

Hej Elias!

Stort tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du tycker våra produkter är riktigt bra. Det betyder mycket för oss att kvaliteten märks.

Sharkgaming

Smått krånglig upplevelse men nöjd trotts allt.

SharkGaming höll vad dom lovade mig och levererade exakt vad jag beställde.
Har aldrig haft en dålig upplevelse förut men jag fick en dator som ej ville starta. Det tog lite tid extra pga leveranser fram och tillbaka men efter SharkGaming testat och verifierat att datorn ej fungerar så fick jag pengarna tillbaka väldigt snabbt.
Emil på kundtjänst hjälpte mig med att ställa allt till rätta och jag har nu fått en ny fungerande dator som jag är nöjd med.

7 april 2026

Hej Andreas!

Stort tack för din ärliga och fina recension 🙏

Det betyder mycket att höra att vi levde upp till det vi lovade och levererade exakt det du beställde. Samtidigt är vi självklart ledsna att du först fick en dator som inte ville starta – det ska ju bara fungera.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod under processen med tester och leveranser fram och tillbaka. Skönt att vi snabbt kunde lösa det med återbetalning och att du nu har en ny, fungerande dator som du är nöjd med.

Vi ser också till att föra vidare de fina orden till Emil – det är alltid kul att höra när vår kundtjänst gör skillnad.

Tack för ditt förtroende 💙

Hej Marcus!

Stort tack för din recension!

Härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och priset. Det är precis den kombinationen vi vill leverera varje gång.

Sharkgaming

Tredje gången jag köper custom PC hos…

Tredje gången jag köper custom PC hos sharkgaming, förra gången var jag inte riktigt nöjd men efter att ha provat andra ställen är dom nog bäst ändå så blev hos dom igen för senaste upgrade.

8 april 2026

Hej Mika!

Stort tack för din ärliga och fina recension!

Det betyder verkligen mycket för oss att du har valt att komma tillbaka till oss för din tredje custom PC. Vi uppskattar särskilt din ärlighet kring din tidigare upplevelse, och det gläder oss att höra att du efter att ha provat andra alternativ ändå upplever oss som det bästa valet för din senaste uppgradering.

Vi arbetar hele tiden på at forbedre os, så din feedback er meget værdifuld for os. Det er derfor ekstra motiverende at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger denne gang.

Tusind tak for din tillid og for at du valgte os igen. Vi håber, at du får masser af glæde af din nye PC.

Toppen på alla sätt

Snabb leverans och tryggt köp

27 mars 2026

Hej Lena!

Stort tack för din fina recension 🙌

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde både snabb leverans och ett tryggt köp. Det är precis den känsla vi vill ge våra kunder genom hela processen.

Sharkgaming

HELT FANTASTSIKT SÅ NÖJD MED MIN NYA…

HELT FANTASTSIKT SÅ NÖJD MED MIN NYA DATOR OCH STREAMING SETUP!

20 mars 2026

Hej Tomas!

Stort tack för din fantastiska recension! 🙌✨

Det är verkligen härligt att höra att du är så nöjd med både din nya dator och ditt streaming setup. Vi älskar att vara med och skapa de bästa förutsättningarna för både gaming och streaming, så det betyder mycket för oss att du är så glad över ditt köp.

Vi önskar dig massor av roliga och framgångsrika streaming- och gamingstunder framöver! 🎮🎥

Sharkgaming

Dålig som bara den hemsida

Köp inte här om du vill ha en bra dator dom kan ingenting om hur man bygger en dator på rätt sätt

2 april 2026

Hej Dante

Vi måste säga att vi ställer oss frågande till din bedömning och vill gärna förstå vad den konkret grundar sig på. Hos SharkGaming har vi byggt datorer i över 15 år och arbetar utifrån fasta kvalitetsrutiner som säkerställer att alla system är korrekt monterade och noggrant testade innan leverans.

Vi vill därför gärna veta vad din upplevelse baseras på. Har du upplevt specifika problem med din dator, eller är det något konkret i uppsättningen eller funktionaliteten som inte lever upp till dina förväntningar?

Om det är något som inte fungerar som det ska, vill vi gärna få möjlighet att undersöka det närmare och hjälpa dig.

Med vänliga hälsningar

Fem av fem 😀

Fem av fem 😀 👍🏻

24 mars 2026

Hej Michael!

Stort tack för din fantastiska recension! 😄

Fem av fem – det gör oss verkligen glada att höra. Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med din upplevelse hos SharkGaming.

Tack för att du tog dig tid att dela ditt omdöme. Vi hoppas att du får många härliga stunder med ditt köp framöver.

Enkelt smidigt

Enkelt smidigt, enkelt att följa hela processen från beställning till leverans. Otroligt smidig uppstart av datorn.

23 mars 2026

Hej Annika!

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde hela processen som enkel och smidig – från beställning till leverans. Vi lägger stor vikt vid att gøre det nemt at følge sin ordre hele vejen, så det er dejligt at høre, at det blev bemærket.

Härligt också att uppstarten av datorn var otroligt smidig. Vi vill att du ska kunna komma igång snabbt och utan besvär.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi hoppas att du får många fantastiska stunder med din nya dator!

Sharkgaming

Snabb leverans, detaljerade uppdateringar om beställningen tills varan skickats i väg.

Snabba och hjälpsamma svar från support.

19 mars 2026

Hej Tw!

Stort tack för din fina recension 🙌

Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade de detaljerade uppdateringarna under beställningsprocessen, den snabba leveransen och den hjälpsamma supporten. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder väl informerade och ge bästa möjliga service.

dator

Var ganska nöjd och kommer alltid köpa ifrån er

9 mars 2026

Hej Fernando!

Stort tack för din fina recension 🙌

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och att du vill fortsätta handla hos oss framöver. Det betyder mycket för oss, och vi uppskattar ditt förtroende.

Den låter lite högt

Den låter lite högt när man spelar spel

17 mars 2026

Hej Elton!

Stort tack för din feedback 🙌

Vi är glada att höra att allt fungerar, men vi förstår att det kan vara lite störande om datorn låter högt under spel. Det är helt normalt att fläktarna arbetar mer intensivt vid hög belastning, särskilt i krävande spel, men ljudnivån ska naturligtvis fortfarande vara behaglig.

Du är mycket välkommen att kontakta vår support, så kan vi hjälpa dig med tips kring inställningar och optimering, så att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Sharkgaming

Datorn är bra, men inte FedEx

Datorn är mycket bra. Det var inte själva datorn som var problemet, utan det var FedEx. Jag kunde inte ändra leveranstiden till kvällen. Jag, som de mesta, jobbar på dagen och kan inte bara sitta hemma för att vänta på ett paket.

4 mars 2026

Hej David!

Stort tack för din recension 🙌

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med datorn. Samtidigt beklagar vi verkligen besväret du upplevde med leveransen via FedEx. Vi förstår helt och hållet hur frustrerande det är när leveranstiden inte kan anpassas, särskilt när man arbetar dagtid.

Din feedback är mycket värdefull för oss, och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra leveransupplevelsen tillsammans med våra fraktpartners.

Bra och snabbt.

Bra service. Och bra produkt.

3 mars 2026

Hej Jens!

Stort tack för din recension 🙌

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och produkten. Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse.

En nöjd kund

Inga konstigheter. Bra hemsida. Nöjd kund.

6 juni 2025

Hej Mälin!

Stort tack för din recension 🙌

Härligt att höra att allt fungerade utan konstigheter och att du är nöjd med både hemsidan och din upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela det.

Suverän shop för gamingköp

Bra sida för att välja delar som passar.
Se vad för spel som datorn passar till och bra och snabb leverans!

10 mars 2026

Hej Lukas!

Stort tack för din recension 🙌

Det gläder oss att höra att du uppskattar möjligheten att välja delar som passar och att kunna se vilka spel datorn klarar av. Vi vill göra det så enkelt och tydligt som möjligt att hitta rätt konfiguration.

Härligt också att leveransen var bra och snabb.

Tack för att du delar din upplevelse!

Snabb service

26 februari 2026

Hej Fredrik!

Stort tack för din recension 🙌

Härligt att höra att du upplevde snabb service. Det är precis det vi strävar efter varje dag.

Sharkgaming

Bra paket i olika prisklasser med…

Bra paket i olika prisklasser med tydliga specifikationer. Enkelt att beställa. Är glad att ha hittat en helt ok speldator för under 9000 kr.

5 mars 2026

Hej Johan!

Stort tack för din fina recension 🙌

Det gläder oss att höra att du uppskattar våra paket i olika prisklasser och de tydliga specifikationerna. Vi vill göra det enkelt att hitta rätt dator, oavsett budget.

Härligt att du hittade en riktigt bra speldator under 9000 kr. Vi hoppas att du får många roliga timmar med den 🎮

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Känns som en riktigt bra speldator.

27 februari 2026

Hej Anders!

Stort tack för din recension 🙌

Härligt att höra att leveransen var snabb och bra, och att datorn känns som en riktigt bra speldator. Det är precis den känslan vi vill att man ska ha.

Vi önskar dig många grymma gamingtimmar framöver 🎮
Sharkgaming

Snabb leverans bra att man kan välja…

Snabb leverans bra att man kan välja delar själv och se hur spel fungerar med valda delar

4 mars 2026

Hej Tim!

Stort tack för din fina recension 🙌

Det gläder oss att höra att du uppskattar den snabba leveransen och möjligheten att själv välja delar och se hur olika spel presterar med den valda konfigurationen. Vi vill göra det så tryggt och transparent som möjligt att bygga sin egen dator.

Tack för att du delar din upplevelse.