Jeg gÄr hos Shala ved Bremerholmen hver anden uge, hvor jeg fÄr afrensning (med peeling, serum og mask) diamantbehandling og lift. Jeg ELSKER det. Og min hud elsker det. Jeg fÄr altid kompliment... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jeg har nu igennem mange Ă„r kommet i Ăsterbroafdelingen on and off. Jeg har ogsĂ„ shoppet ansigtsbehandlingstilbud mange andre steder. Men jeg har altid vĂŠret tilfreds med behandlingerne her og har pr... Se mer
Jeg har prÞvet ansigtsbehandlinger mange steder gennem Ärene. Grunden til, at jeg nu pÄ 2 Är, er fast kunde hos SHALA ( der ogsÄ er ejerens navn (0:)), Bremerholm 18.st, 1069 Kbh. K, er den, at bÄ... Se mer
Aldrig har jeg gjort noget bedre for mig selv. Mads er rigtig dygtig til at skrĂŠddersy den helt rigtige behandling og de produkter jeg kĂžber giver virkelig et godt resultat! Aldrig har jeg haft pĂŠn... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
frisoer, kosmetolog, kosmetik, haar, ansigsbehandling, massage
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jeg gĂ„r hos Shala ved Bremerholmen hverâŠ
Jeg ELSKER det. Og min hud elsker det. Jeg fÄr altid komplimenter fra alle, som siger, at min hud er fast og ren at se pÄ. Havde nogle pigmenter i ansigtet, som nu er vÊk. Shala er sÄ imÞdekommende, professionel og dygtig. Jeg kan kun anbefale behandlingerne hos hende.
Hver gang mit klippekort udlĂžber, kĂžber jeg et nyt. Jeg kan nemlig ikke undvĂŠre mine behandlinger hos Shala. Det kan min hud heller ikke.
Lana
Jeg fik en ansigtsbehandling- detâŠ
Jeg fik en ansigtsbehandling- det skulle vÊre en Madonna behandling men modtog en masse andet og meget lidt af det jeg reelt havde kÞbt. EfterfÞlgende er jeg slÄet totalt ud i hovedet. Hvorefter jeg kontakter og orienterer Mads om der hvor han siger at det umuligt er behandlingen og at de har rene produkter, da jeg mÞder personligt op, fortÊller han at det er udrensning og jeg er top ti efter 1-2 dage. Behandlingen var i lÞrdags 5 dage siden, jeg er stadig slÄet helt ud og mine Þjne er meget irriteret. Min lÊge fortÊller at det er en allergisk reaktion. Yderst utilfredsstillende!
Fantastiske behandlinger!
Mads er super dygtig! Han har flair for god kunde-ekspertise og har nogle rigtig fine priser. Jeg er altid tilfreds med resultatet af behandlingerne, og nyder de rolige og hyggelige omgivelser...
Fantastisk yderst professionel service af Mads
Fantastisk service fÄet idag af Mads. Yderst professionel, betanksom og rolig kosmetolog. Forladt klinikken super afslappet og velplejet. Vil gerne vende tilbage.
super behandling
Endnu engang en super behandling af Mads og et godt resultat, samt gode fif angÄende min hud, produkter og behandlinger. Kan klart anbefale Shala... Jeg kommer igen i nÊste mÄned :)
Igen en skĂžn behandling!
Igen en skĂžn ansigtsbehandling hos Mads pĂ„ Ăsterbro.
Super lĂŠkre behandlinger, altid gode tilbud og en erfaren behandler.
Jeg kan kun anbefale et smut forbi!
Meget nĂŠnsom og erfaren behandler
Meget nÊnsom og erfaren behandler, velduftende, dejlige, luksusprodukter. Kosmetologen tÞr anbefale og frarÄde behandlinger afhÊnge af hudtype og giver tilpassede og fleksible behandlingstilbud. Og sÄ er han ogsÄ frisÞr. GlÊder mig til nÊste gang!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og i dejlige omgivelser.... vil meget gerne komme igen. Stor viden. :)
Jeg har lige vĂŠret pĂ„ Salon Shala ogâŠ
Jeg har lige vÊret pÄ Salon Shala og syntes at det var en rigtig god oplevelse.
Jeg var ny til alt det med cremer og hvad der er bedst for huden, det er jeg ikke mere fordi at Mads grundigt har forklaret mig, hvilken hudtype jeg har og hvad der er bedst for den, samt fik jeg en forklaring pÄ de 5 lag man har i huden.
Jeg kĂžbte et tilbud for mĂŠnd, hvor man fik Hydramerie, Diamantslibning og lys behandling.
Denne behandling har vÊret fantastisk for min hud, den har fÄet sin glÞd tilbage og glÊder mig til om 2 dage at se hvor mange af mine smÄ ar der er forsvundet.
Hvis man Ăžnsker en flot hud med âŠ
Hvis man Þnsker en flot hud med ansigtspleje af fÞrste klasse. Kan klinikken pÄ Bremerholm varmt anbefales.
FuldsĂŠndigt fantastisk
FuldsĂŠndigt fantastisk - ualmindelig god og meget professionel behandling hos Mads i Nordre Frihavnsgade.
Efter et forlÞb hos Mads vil jeg give mine varmeste anbefalinger. Jeg har fÄet foretaget en serie lift behandlinger og resultatet er som en drÞm eller en skÞn fantasi - spÞrg hvornÄr jeg vÄgner, det er for godt til at vÊre sandt :o)
Mads er meget dygtig, seriÞs og besvarer alle mine spÞrgsmÄl seriÞst.
Oooog - sÄ er priserne endda overkommelige :o)
Tid til eyelash extensions - kritisering af hud
Jeg havde bestilt tid til eyelash extensions. Havde fÞr fÄet lavet det et yderst godt sted, sÄ vidste hvordan det skulle foregÄ. De kÞrte tilbud, sÄ tÊnkte det var gode penge at spare. Jeg gik efter 15 minutter, da jeg ikke fÞlte at han havde styr pÄ det han lavede. Han troede ikke pÄ at jeg havde fÄet lavet det fÞr, for sÄ burde jeg jo vide at det skulle laves som han gjorde. Samtidig formÄede at han kritisere min hud i samtlige 15 minutter. Jeg skulle have en ansigtsbehandling, jeg skulle til lÊgen osv. Jeg valgte at gÄ da jeg ikke gad at hÞre pÄ hans kristisering af min hud og da jeg fÞlte at det ville vÊre spild at tid at fÄ lavet vipper der. Spild af 400 kr.
Et rigtigt fint sted til en âŠ
Et rigtigt fint sted til en ansigtsbehandling. Jeg fĂžler mig i trygge hĂŠnder og nyder at slappe af, mens Mads sĂžrger for forskellige behandlinger som Madonna og diamantslibning. Jeg synes, jeg kan se en forskel - en mere stram hud i ansigtet.
Meget dĂ„rlig service og utrolig dĂ„rlig âŠ
Meget dÄrlig service og utrolig dÄrlig attitude.
Jeg kĂžbte klippekort som jeg fik brugt to klip af til at starte med. Manden pĂ„ Ăsterbro var sĂ„ bedrevidende og med sĂ„ dĂ„rlig attitude at jeg simpelthen fandt det ubehageligt at vĂŠre der. Han sagde at jeg skulle kĂžbe det ene og det andet af hans dyre produkter under behandlingen (som jeg i Ăžvrigt tror er gode nok) men da jeg ikke rigtig reagerede, insisterede han pĂ„ at jeg sĂ„ ikke fik noget ud af behandlingerne som jeg havde kĂžbt. (Han havde rĂ„det mig til at kĂžbe 6 klip til 2500kr som en kur, da det ville vĂŠre det eneste der gav resultat ifĂžlge ham) Det var ret skuffende at mine 6 behandlinger nu ik var eget vĂŠrd uden hans cremer. Jeg sagde at jeg ikke havde rĂ„d til alt det og at jeg var i tvivl om at produkter var det eneste der skulle til da jeg tror at min hud reagerer pĂ„ noget indefra. Hormonelle sving. Han pĂ„stod at han kunne ĂŠndre min hud til det perfekte og at han var ligesĂ„ kompetent som en hud lĂŠge til at fortĂŠlle mig hvad jeg trĂŠngte til.(Det tvivlede jeg selvfĂžlgelig pĂ„ men sagde det ikke hĂžjt) Det blev alligevel til en passiv aggressiv diskussion pga. jeg insisterede pĂ„ at jeg havde brug for noget mere alvorligt end ansigtsrens og creme, og derefter valgte jeg ikke at fĂžlge med pĂ„ yderligere kommenterer. (Jeg synes at ansigtsbehandlingen var udemĂŠrket. Men efter den negative samtale sjuskede han med alt. OgsĂ„ nĂŠste gang jeg kom.) Det tog mig lang tid at komme igen pga den dĂ„rlige oplevelse, og endnu lĂŠngere tid at komme fjerde gang. Nu er der gĂ„et 2 Ă„r og jeg overvejede at bruge de sidste to klip i den anden klinik inde i Kbh K, men de er desvĂŠrre udlĂžbet! De udlĂžber efter 2 Ă„r sĂ„ ved i det. 830 spildte kroner pga. de forrige dĂ„rlige oplevelser. Meget meget skuffende.
Blev placeret pÄ briksen
Blev placeret pÄ briksen, fik renset ansigt i 2 minutter og derefter lagt maske pÄ. LÄ sÄ i 25 minutter hvor jeg kunne hÞre hende tale i telefon og blot vente. SÄ fik jeg masken af og skrubbet lidt. Lagt creme pÄ og sÄ var de 45 min gÄet. Ikke 600 kr vÊrd :/
Fantastiske ansigtsbehandlinger
Jeg har vÊret kunde hos Mads pÄ Ndr. Frihavnsgade i ca. 1 Är og fÄr jÊvnligt ansigtsbehandlinger, og jeg er meget tilfreds med den professionelle vejledning og gode service - og jeg er meget glad for de lÊkre Guinot-produkter.
Meget dÄrlig service og ringe kvalitet.
Fik en gave til eyelash extention, sĂ„ grim og dĂ„rlig kvalitet, alle samlinger kunne ses og lignede klumpede macara, og hĂ„rene sad bare og strittede i alle retninger. FĂžrste gang jeg fik det lavet, det tog under en halv time og var grĂŠdefĂŠrdige over resultatet. ForhĂžrte mig til at fĂ„ det lavet om eller fjernet, fik at vide jeg kunne klippe dem kortere eller betale 250 kr for at fĂ„ dem fjernet. Er sĂ„ vred og utilfteds. GĂ„ aldrig til Shala pĂ„ Ăsterbro
Professionel og erfaren
Har igennem fire Ă„r fĂ„et behandlinger hos Shala, Ăsterbro og har vĂŠret yderst tilfreds med alle mine behandlinger. Har fĂ„et professionel behandling, vejledning og har mĂŠrket markant forbedring af min hud. Shala fĂ„r hermed mine anbefalinger
Stjernebehandling hos Mads i Shala
Jeg har nu snart opbrugt mit klippekort, som jeg kĂžbte efter en behandling, som jeg var til pga et sweetdeal. Jeg har fĂ„et de sĂ„kaldte "Madonna-behandlinger" og derefter lift-behandlinger og kan varmt anbefale dem. Synes jeg kan se min hud er blevet pĂŠnere og rynkerne er blevet mindre. Det er altid en professionel behandling man fĂ„r af Mads, samtidig med der rĂ„dgives undervejs, hvilke plejeprodukter, der ville vĂŠre godt for ens hud - uden at man fĂžler tvang til at kĂžbe. SkĂžnt at ligge og slappe af, mens man ryger ned af memory-lane til musikken fra 80-erne. Meget atypisk for sĂ„dan en klinik, men faktisk rigtig fornĂžjeligt. Jeg kan pĂ„ alle mĂ„der anbefale Shala pĂ„ Ăsterbro.
Her vil jeg ikke komme igen
Jeg har idag vĂŠret til ansigtbehandling i klinikken pĂ„ Ăsterbro og det var ikke en sĂŠrlig rar oplevelse. Jeg er en voksen kvinde som har vĂŠret til en del ansigtsbehandlinger i mit liv.
De fleste steder bliver der lavet en hudanalyse inden man gÄr i gang med behandlingen og det blev der ikke her.
DernÊst sÄ fik jeg at vide inden behandlinge overhovedet var startet at det var en forkert behandling jeg havde bestilt og at jeg i stedet burde fÄ en Madonna behandling nÊste gang jeg kom.
Herefter fik jeg sÄ den "forkerte" behandling hvor jeg af flere omgange fik pÄfÞrt diverse masker, peeling mm i 10 min hver gang pÄ en meget hÄrdhÊndet mÄde uden empati .
Behandlingen blev udfÞrt af en mand og det er der som sÄdan intet galt med dog virkede han totalt uinteresseret i sit arbejde. Alt ialt en dÄrlig oplevelse og jeg kommer bestemt ikke igen.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.