Super Dæk Service - Viborg Syd Omdömen 268

4,8

Gl. Århusvej 241b, 8800 Viborg, Region Midtjylland, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle sætte træk på. Hurtige at svare på og finde tid, alt var klar til tiden, lånebil var stillet til rådighed og jeg var taget imod venligt og profesionelt. Ud over at sætte træk på, har de vasket... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig aftale - god vejledning på spørgsmål - reel pris Dette var mit første svar efter 30/6. MEN da vi 3 dage senere stod med en bil hvor aircondition ikke virkede grundet fejl i kompressor -samt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flinke folk og grundige mekanikere, der brugte den nødvendige tid til at gøre opgaven ordentligt. Endda uden at overfakturere mig for den 4 hjuls udmåling og justering, som jeg kom ind til.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service og gør mere end forventet. Kan få lånebil ved behov, nævner fejl jeg ikke selv var opmærksom på og vaskede bilen efter reparation.

Företagsinformation

1. Bilreparation
  2. Däckverkstad

Skrivet av företaget

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og vi arbejder hver dag for at være branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på person- og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Hos Super Dæk er du super godt dækket! Vi er nemlig meget mere end dæk. Vi hjælper med alt fra service til reparationer, så du kun behøver at køre ét sted hen, når din bil skal på værksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre års garanti på disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder på vejene, hjælper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgå dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sørger vi for at være hurtigt fremme, så du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornår. Vi gearer op med Bosch Car Service Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig.

Super Dæk Service - vi vil være branchens bedste

Skrivet av företaget

Vi holder Danmark køreklar!
Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi er ligeledes kvalitetskontrolleret af FDM kvalitetskontrol.

Kvalitet med garanti

3 års garanti på kvalitetsreservedele

3 års garanti på kvalitetsreservedele
Vi giver altid tre års garanti på vores kvalitetsreservedele, samt to års reklamationsret på det udførte arbejde.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk god service

17 mars 2026
Omdöme utan inbjudan

Kære Martin

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne levere en 5-stjernet oplevelse i en af vores afdelinger.
Vi vil bestræbe os på fortsat at give dig den bedst mulige service fremadrettet.

De bedste hilsner,
Ann Karna, Super Dæk Service.

Alt var som aftalt👍🏼

Stillede bilen og den var færdig til aftalt tid..
Blev mødt med venligt personel

23 maj 2024
Omdöme utan inbjudan

Kære Kenney

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse. Vi elsker at give vores kunder en god service og oplevelse i vores afdelinger.
Vi ønsker dig en forsat god dag.

De bedste hilsner,
Dzenana, Super Dæk Service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ved opkald om batteriproblem kom jeg…

Ved opkald om batteriproblem kom jeg hurtigt til og fik et nyt batteri
Fin betjening

8 januari 2024

Kære Bendt

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Vi vil være branchens bedste og derfor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse i en af vores afdelinger, samt er blevet mødt af et høfligt personale.
Vi ønsker dig en forsat god dag.

De bedste hilsner,
Anne-Mette, Super Dæk Service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selv om det var mellem jul og nytår

Selv om det var mellem jul og nytår, fik jeg hjælp til et akut problem. Altid venlig og god behandling

28 december 2023

Kære Karen

Travlhed

Der var ventetid på reparationen grundet travlhed og ventetid på del som skulle udskiftes.

11 december 2023

Kære Lone

Quick service!

7 december 2023

Hi Michael

Thank you for your kind words - we very much appreciate that.
Have a nice day !

Kind Regards
Dzenana, Super Dæk Service

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På grund af en pludselig opstået…

På grund af en pludselig opstået forhindring på den bookede tid fik jeg straks en ny tid dagen efter. Både start- og sluttidspunktet på den nye tid blev overholdt præcist.

12 december 2023

Hurtigt hjulskifte

Godt og hurtigt hjulskift

17 november 2023

Kære Mark

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse.
Vi er glade for, at du blev mødt af et glad personale og fik en hurtig betjening.
Vi ønsker oprigtigt at være branchens bedste og have branchens gladeste kunder. Vi ønsker dig en forsat god dag.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - til tiden

22 november 2023

Kære Benny

Der er styr på tingene

Der er styr på tingene. Gratis lånebil. Specificerede priser.

21 november 2023

Kære Peter

God service.

Vi fik lavet det vi havde bedt om til aftalte tid.

20 november 2023

Kære Jens

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot og fordi du har taget dig tiden til at anmelde os.
Vi elsker glade kunder og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores afdelinger.

Bevarer overblikket...

Trods total travlhed - god, hurtig og behagelig betjening
SDS Viborg Gl Århusvej...

13 november 2023

God og hurtig service

6 november 2023

Kære Kim

De gør det bare så godt

De gør det bare så godt, og det gælder alle

30 oktober 2023

Kære Jens Peter

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.