Hotel Scheelsminde Omdömen 98

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde aftalt boller og kage til mindesammenkomst i forbindelse med vores fars begravelse. Der var et lille stykke gulerodskage til alle - og det var det. Efterfølgende skrev vi en mail til stedet,... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Restaurang

Skrivet av företaget

Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool- og jacuzzi.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hotellet er en rigid principrytter

Jeg skulle overnatte hos Scheelsminde den 22.-24. februar, men influenza lagde mig ned. Derfor kontaktede jeg hotellet den 20. februar med ønsket om at ændre opholdet til uge 10.

Det viser sig, at jeg har købt opholdet uden mulighed for ændring eller refusion og købt det over en booking portal. Derfor blev portalen også involveret i mit ønske. De vendte tilbage kort efter med besked om at Scheelsminde ønskede at fastholde principperne og ikke ville imødekomme mit ønske.

Det er hotellet selvfølgelig i sin gode ret til. Men det risikerer at give backfire at gå i så små sko.

Jeg havde planlagt at booke værelse hos Scheelsminde 12 overnatninger i foråret 2026 og gøre brug af jeres restaurant, da jeg er på forretninger i Aalborg.

Det gør jeg selvfølgelig ikke nu. Jeg vælger et hotel der er imødekommende, fleksibelt og servicemindet og ikke gør brug af principper og rigide forretningsmetoder.

Anne-Marie Borgkvist

20 februari 2026

Fantastisk personale

Jeg har lige overnattet fra fredag til søndag. Kan ikke mindes hvornår jeg sidst har været mødt af så fantastisk personale på et hotel. Lørdag aften var vejene glatte, og der var faldet rigtig meget sne. Restauranten var lukket. Vi forsøgte henover 3 timer ca. at få bragt mad ud. Til sidst spurgte vi, om vi kunne købe Scheelsminde Snack? Kokkene var på vej hjem, men de tilbød både at servere snacks OG lave en tallerken med salat og laks, der smagte himmelsk! Og vi fik efterfølgende serveret drinks. Så tak til al personalet lørdagaften d. 3/1-26. I gjorde vores aften helt fantastisk!!! En aften der potentielt kunne være endt som en top nederen aften. Tak.
Jeg boede på enkeltmandsværelse, og det var super rent. Tak

3 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse på…

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse på restauranten, hvor vi blev mødt af uprofessionel og decideret uhøflig service. Modtagelsen var først sjusket og efterfølgende afmålt og kold. Vi havde to børn med og spurgte ind til hvilke muligheder der var for børnevenlige retter hvortil der blev svaret i en nedladende tone. Resten af måltidet var tjeneren uopmærksom og vi måtte hele tiden selv anstrenge os for at få et minimum af service. Maden var udmærket men måltidet bliver spoleret fuldstændig af manglende pli og professionalisme fra tjenerens side. Jeg begriber faktisk ikke hvordan man kan tage imod en familie, der betaler 1500kr+ for at besøge restauranten, på denne måde.

19 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende gensyn med Restaurant…

Skuffende gensyn med Restaurant Bühlmann
Min kæreste og jeg havde inviteret mine forældre ud at spise på Restaurant Bühlmann i går aftes. Vi havde alle fire spist der for otte år siden og haft en virkelig god oplevelse dengang – derfor glædede vi os til at komme tilbage. Desværre blev det ikke helt den samme oplevelse denne gang.
Den primære årsag var en gennemgående oplevelse af manglende opmærksomhed fra tjenernes side. Vi havde bestilt seks serveringer med tilhørende vinmenu, men vinene blev ofte hældt op længe før maden kom. Det betød, at vi flere gange havde drukket halvdelen eller det hele, inden maden blev serveret – uden at der blev fyldt op, hvilket ellers må være forventeligt ved en vinmenu. Vi måtte derfor selv efterspørge vin flere gange – det samme gjaldt brød og smør.
Min mor ønskede hvidvin i stedet for rødvin til hovedretten, men blev helt glemt og måtte spørge efter det to gange. Vi fik desuden taget vores tallerkener efter forretten, inden min far var færdig med at spise, hvor han måtte bede dem om at vente med hans tallerken - endnu en uheldig situation. Præsentationerne af både mad og vin virkede også noget halvhjertet, og man sad ikke tilbage med en fornemmelse af, at personalet ønskede at gøre noget ekstra for at skabe en særlig oplevelse.
Maden var udmærket, men levede desværre heller ikke op til forventningerne og var ikke pengene værd. Alt i alt var det mange små ting, der tilsammen gjorde, at vi gik derfra lidt skuffede – og formentlig ikke vender tilbage

4 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Stor skuffelse at bo på Scheelsminde.

For mange år siden boede og spiste vi på hotellet, da var alt i orden. Nu boede jeg på Scheelsminde tirsdag den 19. august, hvilket var en skuffelse.

Så vidt jeg fandt ud af var restauranten lukket. På værelsen var der alt for lidt lys, her sparer man rigtigt. Det samme gælder bruseren, der kommer så lidt vand ud af bruseren at man tror det er løgn.

Skabsplads er der overhovedet ikke noget af. Hvis min kone og jeg ville holde en uges ferie på værelset, ved jeg ikke hvor vi skulle opbevare alt vores tøj.

Det er absolut sidste gang jeg kommer på Scheelsminde.

19 augusti 2025

Bryllups lokation

Vi havde det mest fantastiske bryllup, alt gik super godt, maden var fantastisk, virkelig gode drinks og vin, og lækkert værelse til overnatning selvom det kun var få timer vi var der, tak for hangover kit også!
Super god planlægning og hjælp hele vejen igennem med spørgsmål, ønsker og hvad vi ellers har kontaktet dig med.

En særlig stor ros til Philip, som var en helt fantastisk tjener, stort overskud og alt kunne bare klares, og med det største smil, intet var besværligt ifølge ham. Vores gæster har udtrykt stor begejstring for ham også, særligt de par single kvinder som var med, vi beklager at han måtte lægge øre til lidt nysgerrige spørgsmål om alder og civilstatus, det tog han nu også meget pænt.

Mange kærlige og taknemmelige hilsner
Natascha og Jakob Skov

23 augusti 2025

looks great but isnt

Beautiful hotel. Very chique.
But. The prices are very expensive.
2 cappuccino for 15.50 euro.
The breakfast was a disappointment
Very expensive for what you receive.
No bacon and friet eggs
Just tiny bread and rotten melon.
Personal was not friendly. Accept the older lady in the restaurant that helped us with the coffee and the table.

The pillows are very tiny!
And hand soap? in the shower.
Put showergel yhere

19 augusti 2025

En slem skuffelse…

Vi bookede en overnatning med 6 retters middag, som blev rost til skyerne på deres egen hjemmeside. Virkeligheden viste sig at være noget helt andet, og opholdet levede slet ikke op til, hvad der blev lovet. Vi kan slet ikke anbefale Scheelsminde, hverken restauranten eller værelse.

12 maj 2025
Logotyp för Hotel Scheelsminde

Svar från Hotel Scheelsminde

Kære Tove

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at jeres ophold hos os ikke levede op til forventningerne, og at både middagen og overnatningen skuffede.

Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og en mindeværdig oplevelse for vores gæster, og derfor tager vi din feedback meget seriøst. Hvis du har mulighed for det, vil vi sætte stor pris på, at du kontakter os direkte på scheelsminde@scheelsminde.dk. Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse og få fulgt ordentligt op på det.

Anne, Hotel Scheelsminde

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mega søde og meget servicemindede…

Mega søde og meget servicemindede ansatte. Tjek ind og ud var let og ukompliceret. Og stedet var charmerende og hyggeligt.

22 februari 2025
Logotyp för Hotel Scheelsminde

Svar från Hotel Scheelsminde

Kære Kirsten

Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både ind- og udtjekning samt vores personale har gjort et positivt indtryk på dig.

Vi sætter stor pris på dine søde ord om vores team og vores hotel. Vi håber at få fornøjelse af at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner
Anne, Hotel Scheelsminde

Tidlige håndværkere

Scheelsminde har i de seneste måneder været vores foretrukne overnatning i Aalborg, hvor vi kommer tit. Meget professionelt, sms adgang og perfekt morgenmad. I dag blev vi vækket før 7.30 af larmende håndværkere med kraftige bor, så hele værelset rystede. Boringen fortsatte indtil vi forlod værelset, super stressede. Vi havde ikke planer om at skulle tidligt afsted, og ville nyde at sove længe. Der var ingen advarsel om dette eller nedsat pris som man ser andre steder. Vi kommer ikke igen!

24 januari 2025

Gastro10

Vi besøgte hotellets restaurant og fik gastro10 med vinmenu. En overvældende god oplevelse både med hensyn til mad, vin og service.
Vi anbefaler varmt oplevelsen.

4 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hotellet er charmerende og frokost af høj kvalitet

Hotellet er charmerende og frokosten var en fantastisk oplevelse, bedste oste jeg har smagt i mit liv, og en mindre udvalg af høj kvalitet!
Rummet er fint med fine møbler men ikke noget wow. Lille bruser. Sauna område er noget forældet men helt fint
Gratis parkering og 7 min til centrum i bil
Servicen her af pigerne i disken og ved frokosten er 5 stjerner i sig selv! Tak

21 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Theis var et særtilfælde i forbindelse…

Theis var et særtilfælde i forbindelse med servicebranchen. Han reddede os midt på natten og leverede service i verdensklasse. Han er grunden til, at vi anbefaler stedet varmt. Dog skal det nok overraske positivt. Opholdet kan nemlig varmt anbefales.

12 oktober 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Måske Scheelsminde skal beslutte om de vil være hotel eller fest venue

Bestilt to værelser, et til vores børnebørn og deres forældre og et til os selv i.f.m. et arrangement i nærheden af Aalborg.

I.f.m. bestillingen bliver vi aldrig gjort opmærksom på, at stort set hele hotellet er optaget af et bryllup. Vi kan således ikke sidder på terrassen, ikke få mad i restaurant men faktisk slet ikke få mad fordi køkkenet er lukket for "gæster", vi kan heller ikke side i baren. Vi havde to mindre børn i selskabet og var faktisk udelukket for at gå andre steder hen, eller skifte hotel.

Vi henvises til "p-pladsen" og kan bestille mad via Wolt. Så tak til Tonys Pizzaria for at vi kunne få mad - ingen hjælp fra hotellet, ikke så meget som en serviet eller tallerken. Vi fik dog lov at købe vin!

Efter at have skrevet en klage til hotellet - er jeg egentlig blevet overbevist om, at hotellet er ret ligeglad med om gæster kommer igen. De synes åbenbart også det er helt i orden at tage fuld pris for et produkt og så kun levere noget af produktet.

Vi finder andre hoteller næste gang vi har brug for et i Aalborg - og det vil jeg da opfordre andre til at gøre.

De to stjerner får hotellet (i stedet for 1) fordi tjenerne var venlige til morgenmaden, og den i øvrigt var udmærket. Til morgenmaden kunne man i øvrigt hører flere gæster beklage sig over en forstyrret nattesøvn på grund af larmende bryllupsgæster......

7 september 2024

Skuffende oplevelse

Manglende rengøring i Oasen. Musikken virkede ikke. Der står en stor gulv-vask maskine midt i rummet. Manglende wellness stemning! Vi havde i øvrigt bestilt spa på værelset, som ikke virker. Jeg har været i kontakt med hotellet som ville vende tilbage. Knap 2 uger efter har jeg stadig ikke hørt noget. Restauranten havde lukket pga bryllup, hvilket vi først får af vide ved ankomst. Manglende information.

14 september 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ærgelig oplevelse, skuffe morgen buffet og service

Havde booket en weekend på hotellet for min mand og jeg .

Meget upersonlig indtjekning på iPads i receptionen.
Ingen informationer omkring fx tilkøb , muligheden for roomservice mm.

Selve værelset var okay , dog meget mørkt og der var ingen bade håndklæder til os på værelset .

Vi havde ikke morgenmad med i opholdet så det betalte jeg ved siden af - og må bare sige 720kr for morgenmad for 2 personer i to dage er virkelig dyrt ifht den oplevelse vi fik .
Vi blev oplyst om at der var morgenmad indtil kl 10 - vi var der ovre begge dage omkring kl 9.
Trods dette var udvalgt på buffeten meget mangelfuld - de fleste fade var tømte og udvalget virkelig skuffende .
Når de kom med nye fade var der fx 8 ægge muffins på som inden de havde stillet fadet var væk igen , da mange stod i kø.

Restauranten kunne ikke rumme de mennesker der kom til morgenmaden og begge dage blev vi mødt af personale der ikke var særlig servicemindede .
Fx var der ingen der kom og spurgte om vi ville have noget kaffe / te eller lignende . - dette kan man ikke selv tage men skal serveres af personalet .
Søndag morgen da vi kom forlod det personale der “tjekkede os ind” til morgenmaden , os midt i at hun var ved at finde ud af hvor vi kunne side , da der kom nogen fra et selvskab og spurgte efter noget .

Vi overvejer meget om det er et sted vi kommer igen .
Dette er vores 2 gang på hotellet men med den oplevelse vi har fået denne gang er jeg ikke sikker på vi kommer tilbage . Desværre for hotellet ligger skønt .
Prisen og kvaliteten har ved dette ophold ikke hængt sammen overhovedet .

15 september 2024

Dejligt sted nød det!

Dejligt sted nød det!

Vi overnattede to nætter på dette dejlige stilfulde hotel i junior suite.

Der var utrolig god service - venligt årvågent personale der ovenikøbet kunne huske hvad man havde sagt til dem dagen før - stort plus det er ikke længere en selvfølge.

Morgenmaden var lækker, der var ikke hårdkogte æg. Men da vi spurgte efter det blev det straks lavet (og uden merbetaling) igen super service og årvågent personale :)
Der var lækket hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade og frisk presset appelsin juice mm :)

Vi havde fornøjelsen af at spise aftensmad i hotellet restaurant, den er et virkelig besøg værd.
Jeg fik fx den bedste østers kombination jeg nogensinde har fået og bedste hjemmelavet solbærsaft - kan ikke slås!

Og hotellet ligger bekvemt tæt på motorvejen (uden støjen når dig!) og tæt på Aalborg centrum.
Og parkering er lige ved hotellet.

Hotellet har en dejlig park som du nyder når du spiser der.

Et dejligt hotel som vi vil bruge når vi er i Aalborg - tak til Scheelsminde og de rigtige søde folk der :)

19 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Penge grådigt firma og de behandler…

Penge grådigt firma og de behandler deres housekeeping som slaver. Var tidligere ansat som stuepige, men var nødsaget til af sige op, pga den dårlige behandling. Fraråder ALLE At booke ophold gennem scheelsminde, man kan finde meget andre bedre steder hvor arbejdsforhold er i orden. De går kun op i profit og har oftest oplevet at de snakker nedværende til deres ansatte.

14 september 2023

Alt for dyre drikkevarer

Vi bestilte gastronomi 6, super fin mad men små portioner man ikke blev mæt af, desværre. Den ene af os valgte saftmenu til, som kostede os 530 kr. for 4 glas. (Vi vidste ikke prisen på forhånd, da vi aldrig fik et vinkort).
Dette gør vi aldrig kommer igen, saft skal simpelthen ikke være så dyrt. Ærgerligt det skulle ødelægge vores aften.

3 maj 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.