væreste ekspedienter
De har de væreste ekspedienter, har besøgt dem flere gang og fik rigtig dårlig oplevelse HVER GANG ved kassen.
Seien Sie bei uns zu Gast und genießen Sie ein neues Shoppingerlebnis im Norden Deutschlands! Über 60.000 qm, nur 900m von der A7, Abfahrt Flensburg/Handewitt: Einkaufszentrum, Burger King, Etap Hotel, Beate Uhse, team Tankstelle, me Café, Stop & Go Auto Sofort Service, Steak'n more, Hein Gericke, Fisherman's Partner, Spielstation, Soundbox. uvm.
Uacceptabel opførsel fra ekspedient - Undgå denne butik!**
Vi besøgte for nylig Skandinavien Center ved grænsen for at handle, og det var en forfærdelig oplevelse. Mine børn gik ned til slikafdelingen for at finde noget slik, og et par poser faldt ned fra hylderne. En ekspedient ved navn R. Nielsen begyndte straks at skælde mine børn ud og sagde, at de skulle lade være med at røre ved slikket, hvis de ikke havde tænkt sig at købe det.
Da min søn stod med en pakke slik i hånden, sagde ekspedienten, at han skulle huske at betale for det, fordi "du er i Tyskland." Da vi gik hen og konfronterede R. Nielsen og spurgte, hvad der var sket, virkede han meget aggressiv overfor min datter, hvilket fik hende til at græde. Han kom også meget tæt på mig på en truende måde. Da jeg bad ham om at holde afstand og tale stille og roligt til børnene, fordi de blev bange for ham, fik jeg blot at vide, at jeg var kommet til hans butik, og hvis jeg var utilfreds, kunne jeg bare forlade butikken, hvilket vi så gjorde.
Jeg finder denne opførsel fuldstændig uacceptabel. Mine børn skal kunne handle og kigge på varer uden at blive skældt ud eller føle sig mistænkeliggjort. Ekspedientens bemærkning og opførsel var ikke kun uhøflig, men også upassende og direkte racediskriminerende.
Jeg håber, ledelsen i Skandinavien Center tager denne sag seriøst og sikrer, at sådan en opførsel ikke gentager sig. En professionel og venlig betjening er vigtig for alle kunder, især for familier med børn.
Undgå denne butik, hvis du vil undgå lignende oplevelser.
Der er mange andre gode butikker ved grænsen handel der i stedet for
Seriøst en fed oplevelse! Havde min far med til Tyskland og fik er curry wurst. Far elsker jo det tyskekøkken. Han fik bare et bruntvandfald af maden. Det jo en classic madforgiftning. Grænsehandelen lod far fuldkommen udradere deres toilet som man kun kan takke dem for efter deres landsmænd havde forgiftet ham. De oprigtige søde de tyskere.
FAKE MARKETING - 2 gange har vi kørt efter de tilbud de annoncere, hvor de ikke har nogle af dem.
De fortæller at de kommer næste uge. Det gør de så heller ikke. Deres andre tilbud er dyrere end i andre forretninger. SNYD...find et andet sted at handle...
Bestilte på click&collect. Alt var "umiddelbart tilgængeligt".
Fik en ordrebekræftelse på mail. Kørte derned og henvendte mig i informationen. Jeg kunne høre der var noget uenighed mellem dem, og får så at vide, at Pepsi Max i 1,5 l flasker er udsolgt.
Det skal nævnes, at jeg fik tilbudsmail med Max få dage før.
Ved udlevering var den bestilte rødvin så hvid. Jeg bad om ombytning, som de gerne ville. 24 min senere gik jeg over og spurgte om de snart kom. Hn ventede på accept fra informationen. Og havde fundet vinen. Men det var rosé. Så jeg bad igen om rødvin. Yderligere 27 min senere kom han så med rødvin.
Det der skulle have været nemt og hurtigt, blev bare møjirriterende og besværligt.
Superdårlig stil at sælge produkter to gange (eller flere?). Bestilt, skulle det bare pakkes og udleveres
Som mange nok ved, skal man udfylde en eksporterklæring, når man køber dåse øl/vand.
Hvad I måske ikke ved er, at denne eksportformular ligger i er stak på en bord, hvor folk så udfylder navn, adresse, nationalitet, pas nummer eller kørekort nummer, samt dato og underskrift - alt sammen persondata, der skal passes rigtig godt på.
Og så til problemet ... denne formular har reklamer på bagsiden, og tryksværten herfra, virker som karbonpapir, hvilke laver en nydelig kopi på det underliggende stykke papir.
Jeg samlede flere løse formularer sammen, hvor der tydeligt kunne læses alle disse data, og så er det jo nemt for en kriminel at udnytte ens data.
jeg afleverede formularerne i receptionen, og viste dem problemet, men personalet forstod tydeligvis ikke problemstillingen - så pas på jeres data.
Jeg var den 18/4 udsat for en meget dårlig oplevelse hos Scandinavian Park. Jeg havde forudbestilt en masse varer til afhentning. Den går jeg ind i informationen og betaler, for at herefter gå tilbage til vare udleveringen for at vise kvittering og få udleveret varerne. Da lagermedarbejderen kommer med mine varer, kan jeg se han har pakket Coca Cola og ikke Coca Cola life som jeg har bestilt og betalt for. Han undskylder, og meddeler han ville bytte dem med det samme. Der gå herefter meget lang tid, og han vender tilbage og fortæller at Coca Cola life desværre er udsolgt. For at gøre det hele nemmere, siger jeg ok så byt dem bare til Coca Cola zero. Det kan han desværre ikke da der er en prisforskel!! Jeg bliver dernæst bedt om at gå tilbage til informationen og betale 10 EUR i forskel. Som kompensation får jeg tilbudt en slave hvidvin - Jeg hader hvidvin. Jeg syntes ikke det er mit problem at de sælger en vare som de ikke har, spiller ping pong med mig så jeg kan rende i rutefart mellem vare udlevering og information, og samtidig lader mig betale for forskellen - det er sku dårlig stil! Samlet tog det der skulle have været et hurtigt ind og ud 45 minutter, og gav følelsen af en enormt dårlig kundeservice!
Handlede i butikken 9/12-2018, og opdagede på vej hjemover, at der ved en fejl var betalt for 14 kasse øl for meget. Kontaktede Heidi i informationen via mail, vedhæftet scan af kassebon, og et par billeder. Lyn hurtigt svar. Heidi fik arrangeret at IT afdeling kigge video fra tidspunkt på kassebon, hvor det kunne konstatere at der var scannet for mange kasser ind. For meget betalt returneres til konto. Det må siges at være rigtig god service, da vi skulle have kontrollet bon inden vi forlod butikken. En sådan behandling gør at man føler sig værdsat som kunde, og meget gerne vil anbefale butikken til andre.
Grænsehandel er jo som udgagnspunkt en vidunderlig ting - Det imødekommer en efterspørgsel jeg har haft i mange år, nemlig at kunne købe mine favoritter som var det engros.
Man kan jo lave regnestykket: En skumbanan (vægt 10 gram) koster i min Strøg Kiosk 5 kr. stk. Ved engros kan jeg købe 600 gram for ca. 35 kroner. Det betyder at jeg kan tilføje to rammer sprite og en Congobajer "gratis".
Når jeg virkelig skal folde mig ud, så er det en flaske dessertvin og en kasse skumbananer som rosinen i pølsenden når far laver tre-retters til drengene.
Det var derfor jeg tænkte på netop den konstellation, da jeg skulle sørge for snack til vores årlige Bakketur med forudgående picnic i dyrehaven. Jeg sørgede derfor at bestille dobbelt-op i min ugentlige leverance af vare-nr. 51910 (Skumbananer fra Carletti)
Som regel: Fantastisk leveringsservice!
Men lige netop denne gang skulle det gå helt galt. Jeg får som sædvanligt en SMS om at min levering er ankommet. På dette tidspunkt, var jeg undtagelsesvis ikke hjemme til at tage imod forsendelsen - Jeg var i Rema1000 i Hvidovrecenteret for at hente Gifflar Kanel (en anden favorit). Jeg var dog sikker på at det ikke var et problem. Men det skulle dog være en løgn. Forsendelsen var ikke at finde på måtten ved døren. Jeg ledte og ledte og som en anden Horatio Cane, så fandt jeg frem til at jeres chauffør havde placeret MINE skumbananer i vores FÆLLES cykelkælder! Ikke nok med det, så var indpakningen i sådan en stand, at man kunne mistænke den bulgarske DHL-chauffør for at smage på varene. Jeg kender dog min Skumbanan og kunne efter en hurtig optælling og brug af køkkenvægten gøre status: 600 gram + 600 gram = Min bestilling var indtagt.
Selvom det var svært, så kunne jeg godt holde mine fingre fra flødekanonen overtrukket med mørkchokolade i to dage indtil det var tid til at skulle pakke tæppe og snacks til den årlige Bakketur.
Alt var godt, jeg var som sædvanlig den der nød bedst af varene og alle var glade.
Efter en tur i Tårngyset beyndte madkassen at rumstere, hvad var nu det? igen kom den indre CSI Miami op i mig. Synderen kunne jo kun være mine elskede Skumbananer - Da jeg netop kun havde fyldt benzin på motoren med lækkerierne fra den grønne kasse.
Min mistanke går på indpakningens stand ved leverance - Var det det ham bulgaren eller en tysk pakkemedarbejder som har glemt at vaske fingre efter toiletbesøg? Vi finder nok aldrig ud af det.
Som svar på titlen: Ja, så skider bjørnen i skoven - Eller rettere Bamsen skider lårtykke stråler i dyrehaven!
I får stadig 3 stjerner, da jeres produkt stadig ligger på en solid 2. plads imellem GIFFLAR kanel og Snekugler på ranglisten over delikatesser jeg ynder at nyde godt af.
Jeg er super tilfreds med Scandinavian Parks måde at håndtere kunder på. Jeg handlede en del cidere, som var på tilbud i deres avis. Vi ankom til kassen, og blev mødt af en meget flink medarbejder. Ved en af ciderne var der ikke plastik udenom kassen, så hun trykkede 24 gange cideren - det tænkte jeg ikke længe over, og vi kørte hjem uden at checke kvittering (husk altid lige at checke, ups). Jeg opdagede bagefter, at jeg havde betalt for hver enkelt cider og kom af med nogen af 178 kr, hvor den kun kostede 90 kr. Jeg skrev en venlig mail til kundeservice om deres fejl, og om der var mulighed for returnering af pengene - det var intet problem.
De fortjener fem stjerner for deres måde at håndtere kunder på fx også selvom deres lagermedarbejdere ikke snakker dansk eller engelsk, og jeg ikke snakker tysk, så var han mere end klar til at hjælpe. Samt deres ydmyghed overfor deres egen fejl, og derfor gerne vil hjælpe med refundering.
Super betjening!
Har en MEGET besynderlig oplevelse med Scandinavian park.
Handler i deres butik nær grænsen og noget går desværre galt i dankorttransaktionen, så butikken uheldigvis kommer til at hæve en for lavt beløb.
Vi modtager efterfølgende en yderst mærkværdigt brev om, at vi skal overføre det manglende beløb til en konto. Alt i alt ser brevet meget uprofessionelt og besynderlige ud i mine øjne, derfor tænker vi ikke nærmere over det.
Vi modtager yderligere et brev og min kæreste bliver desuden kontaktet, fordi de kræver det rasterende beløb overført. Der opstår desværre en misforståelse, hvor jeg tror at min kæreste har betalt beløbet.
Jeg (og flere af mine kollegaer) får lidt at et chok, da der en dag ringer en yderst ubehagelig mand til mit arbejdes tlf. Skal lige tilføjes at jeg arbejder i sundhedsvæsenet, på en afdeling, hvor "alm. mennesker" normalt ikke ringer, da tlf.linjerne skal være åbne, så læger og andre afdelinger skal kunne komme igennem. Det kan være "livsnødvendigt"!
Jeg bliver derfor RET harm over at denne mand tager sig den frækhed for det første at "stalke" mig på facebook, hvor han finder oplysninger om hvor jeg arbejder og efterfølgende ringer direkte til den afdeling hvor jeg arbejder, i stedet for at ringe til mit private nummer (eller min kærestes private nummer)! Det er efter min mening stalking og chikane og MEGET, MEGET uprofessionelt!!
Manden jeg får i røret er meget ubehagelig og truer med inkasso hvis jeg ikke betaler, generelt en virkelig ubehagelig type!!. Jeg siger til ham at jeg ikke kan snakke i arbtiden og at jeg skal tale med kæresten om det når jeg har fri. Han truer igen med inkasso og til sidst må jeg simpelthen skrue bissen på og sige til ham i en bestemt tone at jeg IKKE kan snakke i ARBTIDEN og at jeg får styr på det når jeg har fri! Han skal være glad for at jeg ikke var hjemme den pågældende dag, for SÅ havde tonen haft en HELT anden lyd!! :( :(
Min kæreste overfører lynhurtigt det manglende beløb.........men efterfølgende kan jeg ikke lade være med at tænke på, om grunden til den meget aggressive måde at kontakte os på, simpelthen har været fordi de på forhånd har vidst, at de ikke har haft nogen sag ift. det manglende beløb? Hvorfor være så aggressiv ift. at komme i kontakt med os, hvorfor så ikke bare sende sagen til inkasso, hvis der er mulighed for det?!
Jeg har ikke tidligere oplevet et SÅ aggressivt firma, som både har sendt breve, taget privat telefonisk kontakt, kontaktet folks arbejde, stalket kunder på facebook og desuden skrevet private beskeder til en på facebook. Jeg er i CHOK over at man kan tage sig den frækhed og tvivler på om det overhovedet er lovligt......derfor overvejer jeg STÆRKT at tage kontakt til bla. forbrugerklagenævnet........
Lagde en bestilling ind til dem og læste derefter herinde om de blandede erfaringer med firmaet. Begyndte derfor at blive lidt bekymret for, om jeg fik min ordre til tiden mm.
Alt er gået super fint, samme dag som de modtager min ordre, begynder de at pakke min ordre. Og dagen efter er den klar til at fragtfirmaet kan hente ordre. Jeg har lige hentet pakken i den valgte pakkeshop og der var de varer som jeg havde bestilt og inden for den lovede tidsramme. 4 dage gik der fra jeg havde bestilt, til jeg modtog pakken fra Tyskland. Vil klart handle der igen.
I webshoppen har vi købt 2 flasker cognac, som var angivet til at være 1 liter per flaske, men vi har kun fået leveret 2 flasker á 0,7 liter.
På fakturaen er også anført, at flaskernes indhold er 1 liter per flaske.
Vi gjorde webshoppen opmærksom på problemet, straks vi modtog varen, men de vil ikke kompensere for den mangelfulde vare de har fremsendt.
Firmaet benytter sig også af, at kunden betaler for fragten direkte til fragtfirmaet, så hvis man ønsker at returnere en vare, så skal man selv betale for 2 gange fragt.
Vi rejste sagen overfor Paypal, men de læser ikke engang ens argumenter og beviser for, at der er leveret en mangelfuld vare og sagen blev lukket uden videre af PayPal, til trods for at vi har en faktura og screenshot af vareannoncen, hvor der er angivet at flasken indeholder 1 liter.
Så desværre er PayPal ingen garanti for køber overhovedet, da de er 100% på sælgers side, hvilket sikkert skyldes, at det er sælger de tjener pengene på.
Det var vores første og sidste køb i det firma, dels fordi man ikke kan regne med varebeskrivelserne på sitet og dels fordi man kan købe den samme vare billigere eller til samme pris i Danmark.
Tja... De fleste af deres varer er alligevel meget dyrere end inde i butikkerne i Harrislee... Når man så endeligt finder nogle varer passer priserne ved kassen ikke med det på skiltet... 4 ud af de 10 ting vi købte, var dyrere end på skiltet... Hende ved kassen var bedøvende ligeglad og pegede over på kundeservice. Derovre sagde hun, at det var fordi de havde glemt at pille de gamle tilbudsskilte ned... Først da jeg på tysk sagde til hende, at det jo ikke kunne være kundens problem, gik hun med til at spørge chefen om hun måtte refundere... 2 min senere kom svaret at hun måtte... Men nu skulle jeg så kunne betale øredifferencen i eurocents, så hendes kasse stemte. Det sagde jeg klart nej til... Så kunne hun pludseligt godt udbetale beløbet i kroner alligevel...
Så, det er sidste gang jeg har handlet der...
Har aldrig haft problemer med dem, og der er altid gode tilbud
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.