Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mark er useriøst, tager ikke sine sager alvorligt, holder aldrig sin lofter, vender aldrig tilbage når han lover. Informerer aldrig sine klienter ordentligt. Jeg forstår ikke hvorfor han har noget fl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SAPU har været en uvurderlig hjælp i vores konflikt med tidligere lejer, der først ikke ville betale husleje, afleverer nøgler og senere, da vi endelig fik boligen tilbage, fandt et totalt ødelagt hu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SAPU - og ejeren Mark, er fantastisk! Intet mindre! SAPU er en GAVE til private udlejere! Lejere har LLO - og både lejeloven og huslejenævnet tilgodeser lejere, og det betyder at helt almindelige... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun udtale mig positivt om sapu.dk - vi har fået udarbejdet både lejekontrakt og tilføjelse til lejekontrakt. Alt er forløbet som ønsket og til tiden. Ydermere har vi også fået lidt gode råd under... Se mer

Företagsinformation

1. Juridiska tjänster
  2. Lägenhetsuthyrning
  3. Fastighetskonsult
  4. Hyresförmedling

Skrivet av företaget

SAPU rådgiver privat personer og selskaber om udlejning af fast ejendom. Endvidere varetager vi formidling og administration af lejemål. Kontakt os idag på 25758382 for en uforpligtende samtale.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke pengene værd

Brugte SAPU (Mark) i forbindelse med en sag mod lejer hvor Mark henviste til representation hos hans juridiske rådgiver. Denne proces var behæftet med utrolig mange fejl. For det første glemte hun at indsende alle de bilag jeg havde samlet sammen til rette tid og dermed blev de ikke taget med i betragtning i sagens videre forløb.
Efter at have tabt sagen og talt med andre advokater, blev det gjort klart for mig at SAPUs advokat kunne have afgjort sagen til min fordel fra starten uden nogen hindring ved at henvise til en bestemmelse som selv jeg havde gjort hende opmærksom på. Sagen blev dyr for mig og jeg var efterfølgende heldig at finde frem til meget bedre representation, der fik afgjort min sag i løbet af få måneder. Det blev derudover gjort klart for mig at de fejl SAPUs advokat havde begået med god ret kunne have blevet taget i betragtning hos advokatsamfundet. Efter tilbud om at søge erstatning valgte jeg dog at lade være med at gå efter SAPUs advokat.
Så mit råd er, hold jer væk fra SAPU. Ja, de er gode til at svare tilbage og Mark har læst en del op på reglerne på google. Men det samme kan I, og så betal i stedet en kvalificeret jurist hvis der skal udarbejdes dokumenter, det er langt billigere i sidste ende.

12 mars 2021
Logotyp för SAPU.dk

Svar från SAPU.dk

Hej Simon
Du fremsætter nogle påstande, som jeg umiddelbart har vanskeligt ved at genkende.
Må jeg kontakte vores partner, Advokat Henriette Reinholdt, som har ført din sag, og få dommen fra Københavns Byret udleveret?
Således kan jeg gennemgå sagen, hvorefter jeg bedre vil kunne svare på din anmeldelse og de påstande du fremsætter.

Indtil du har accepteret at vi har lejlighed til gennemgå sagen og dermed din påstand bliver denne anmeldelse rapporteret til Trustpilot.

Mark Jensen

SAPU

Fantastisk service og rådgivning

Kan kun anbefalde at du rækker ud til SAPU, hvis du leder efter experthjælp når du udlejer din bolig. De kender lejeloven indfra og ud, og kan rådgive på det rent taktisk niveau samt navigere en evt. sag med din lejer. Fantastisk service og rådgivning.

17 februari 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Grundig rådgivning

Vi fik rigtig god hjælp til at navigere rundt i den meget kringlede lejelov. Mark kom med grundige tilbagemeldinger på de spørgsmål vi havde. Kan helt klart anbefales.

28 juli 2020

Hej SAPU.dk

Hej SAPU.dk
Findes der halv månedsleje?

23 april 2020
Logotyp för SAPU.dk

Svar från SAPU.dk

Hej Young

Tak for anmeldelsen. Jeg er ikke sikker på om du er medlem hos os?
Men i udgangspunkt betales husleje månedsvis forud, der er dog ikke noget i vejen for at aftale at leje betales hver 14. dag. Det bør nok indgå som en særskilt aftale i §11 i lejekontrakten. Du er velkommen til at kontakte so på info@sapu.dk hvis du har yderligere spørgsmål.

Mark Jensen
SAPU

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi Var havnet i en kedelig sag med en…

Vi Var havnet i en kedelig sag med en lejer der ikke ville flytte, og vi har fået uvurderlig hjælp af Mark.
Prisen for at være medlem af SAPU.DK er yderst rimelig, og sammenlignet med at betale en advokat fuld pris, så er det en " no brainer"

26 februari 2020

Anbefaler på det varmeste SAPU

Anbefaler på det varmeste SAPU. Når man er privat udlejer, er det et rigtigt godt sted at få hjælp, og det er ikke en dyr abonnementspris. Hjælp til lejekontrakt og rådgivning ift kontraktlige forhold sker altid hurtigt og så man forstår det 👌.

3 februari 2020

Opsigelse af lejer

Jeg havde behov for hjælp i forbindelse med korrekt udfærdigelse af opsigelsesbrev til en lejer - det fik jeg hurtigt og effektivt af SAPU.
Anbefaler dem på det varmeste.

Per Aagaard

4 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lynhurtig hjælp til at finde en lejer

Vi havde 5 måneder tilbage af et uopsigeligt lejemål, da vi bad SAPU/Mark om bistand til at finde en ny lejer. Lejeren blev fundet på få dage, og vi blev frigjort fra vores lejemål. Lynhurtig assistance til en meget rimelig pris sparede os mange penge i dobbelt husleje.

23 november 2019

100% tilfreds med SAPU

SAPU har hjulpet os flere gange med deres ekspertise i forbindelse med udfærdigelse af lejekontrakter. Alle blanketter er let tilgængelige på hjemmesiden. SAPU svarer hurtigt på ens henvendelse pr. mail. Alt i alt er vi super tilfredse.

6 november 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og hurtig eksekvering

Den varmeste anbefaling af SAPU og Mark.

Vi har brugt SAPU’s hjælp til udlejning af en af vores lejligheder. Vi har tidligere anvendt anden formidler og havde også påbegyndt hos en anden formidler, men da denne formidler ikke havde haft synderlig succes med at finde en kvalificeret lejer i næsten 4 mdr. prøvede vi SAPU, idet en af mine kones kollegaer havde anvendt SAPU med stor succes ifbm en udstationering.

Det lykkes Mark og SAPU at finde nogle kvalificerede lejere på ca. en halv måned og få styret både syn, kontrakt og overdragelse igennem på ganske få dage, så lejer, kunne komme hurtigt ind, og vi fik en lejer hurtigt på plads uden at lejligheden skulle stå tom i en måned mere, samtidig med at vi var på ferie.

Det hele klappede og Mark var hurtig til at svare og få fikset ting, selv på skæve tidspunkter.

Som en anden, og ikke ubetydelig ting, vil jeg nævne at formidlingsomkostninger mv. er væsentlig under hvad nogle af de andre formidlingsbureauer tager.

Så pris og kvalitet går i den grad hånd i hånd

Vi kommer helt klart til at bruge SAPU igen når lejligheden skal udlejes næste gang eller hvis vores anden lejlighed skal udlejes.

28 september 2019

fantastik hjælp af Sapu og Mark

Vi har haft en fantastik hjælp af Mark som er meget kompetent, og særdeles dygtig kommunikator og behagelig at tale med.
Vi blev opfordret til at melde os ind i Sapu dette har vi ikke fortrudt,de har kørt en sag for os angående en lejer, sagen sluttede til vores fordel, dette havde vi ikke klaret selv, lejeloven er i hvert fald ikke på udlejernes side.
Stort ros og tusind tak for din hjælp Mark.
vi kan kun anbefale at man melder sig ind i SAPU de har kompetencerne, pengene er godt givet ud.

Kate og Hans

15 augusti 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SAPU er absolut en uvurderlig hjælp i…

SAPU er absolut en uvurderlig hjælp i processen med at håndtere privat udlejning.
Man får klart og tydeligt svar på spørgsmål og de er grundige i deres sagsbehandling.
Lejeloven er umulig at navigere i som privat udlejer (vi prøvede) men med SAPU i ryggen føler man sig virkelig godt sikret.
Kan varmt anbefales herfra.

10 augusti 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.