Super god oplevelse! Mark var en stor hjælp i en sag med min andelsforening 😊 Effektiv og sagen blev løst indenfor aftalt budget 👏
Det här tycker kunderna
Mark er useriøst, tager ikke sine sager alvorligt, holder aldrig sin lofter, vender aldrig tilbage når han lover. Informerer aldrig sine klienter ordentligt. Jeg forstår ikke hvorfor han har noget fl... Se mer
SAPU har været en uvurderlig hjælp i vores konflikt med tidligere lejer, der først ikke ville betale husleje, afleverer nøgler og senere, da vi endelig fik boligen tilbage, fandt et totalt ødelagt hu... Se mer
SAPU - og ejeren Mark, er fantastisk! Intet mindre! SAPU er en GAVE til private udlejere! Lejere har LLO - og både lejeloven og huslejenævnet tilgodeser lejere, og det betyder at helt almindelige... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
SAPU rådgiver privat personer og selskaber om udlejning af fast ejendom. Endvidere varetager vi formidling og administration af lejemål. Kontakt os idag på 25758382 for en uforpligtende samtale.
Kontaktuppgifter
Sophie Magdelenes Vej 3A, 3460 , Birkerød, Danmark
- info@sapu.dk
- www.sapu.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God og kompetent rådgivning.
Havde problemer med lejer, der henvendte sig til huslejenævnet i forbindelse med en opsigelse af lejemålet. Fik rigtig god rådgivning i forbindelse med huslejenævnets afgørelse. Kompetent vejledning i forhold til at rejse sagen ved boligretten.
Kan være lidt ventetid på svarene, men generelt nem at komme i kontakt med.
God FAQ til belysning af rettigheder og pligter mv. for udlejer.
Professionel, præcis og hurtig
Har brugt SAPU for at håndtere en speciel lejer. Og det har fungeret meget godt mht alt fra rykker til fogedretten.
Udlejers ret og hjælp
Endelig et sted hvor udlejer kan både rette henvendelse og få hjælp. Der et fantastisk brugervenligt redskab i form af let tilgængelig spørgeside, hvor der er svar på næsten alle de mure retfærdig udlejer støder imod
De kan være lidt svære at forstå svarene som lovstof nu er, men så er der mulighed for direkte henvendelse, og enda dokumenter, og ydermere kan man betale sig til helt private sager
Rigtig god og hurtig support
Vi har fået udarbejdet en detaljeret og god lejekontrakt, og har fået hurtigt svar på alle vores spørgsmål. Vi snbefaler SAPU til andre private udlejere.
Havde givet op uden SAPU's hjælp
Jeg meldte mig ind i sommers, da jeg blev meldt til huslejenævnet pga for høj leje.
Jeg kunne fornemme at min lejer havde juridisk bistand og ønskede derfor SAPU.dk i ryggen som 'modvægt'.
Sagen har taget ca. 5 mdr, og løbende har jeg brugt SAPU.dk til information og rådgivning. De har hjulpet med at læse nævnets skrivelser, mine svar, vurderet rimeligheden i de foskellige ting samt rådgivet mig efter bedste evne og erfaring.
Det har simpelt hen været så god støtte. De har svaret rigtigt hurtigt, for det meste inden for 24 timer, hvilket har gjort at når jeg endelig havde tid til at fordybe mig i tingene, så har jeg kunne kommet hurtigt videre.
Nu er sagen afsluttet, i den gode ende af "sikke-noget-hø"-skalaen, og jeg er sikker på at SAPU's hjælp har skubbet i den rigtige retning, både økonomisk men også mentalt.
Kan kun anbefales
De Aller - Allerbedste anbefalinger
Jeg blev anbefalet, at gå til Drachmann Advokater. Det viste sig at være "Kejserens Nye Klæder" og en timeløn på 2.250kr !
Med Sapu oplevede jeg , at de kunne MEGET MERE (information) for meget mindre(kr). Sapu ville det,og jeg er ked af at se at nogle her på Trustpilot , har opfattet at Sapu ikke ville dem, ikke ville svare tilbage etc. Jeg er af natur nysgerrig,så hvis nogen ikke svarer tilbage, ja så spørger jeg nysgerrigt igen uden at tillægge det manglende svar min egen forestilling, og som regel bliver jeg overrasket over situationen.Jeg har kun oplevet Sapu gøre sit bedste for at hjælpe mig,også når jeg har ringet udenfor alm. telefontid.
De Aller - Allerbedste anbefalinger
Pengene lige ud af vinduet
Købte den dyre pakke for at være på den sikre side. Fik udfærdiget en OK lejekontrakt, som blev tilsendt mig pr. mail; men derefter var firmaet som sunket i jorden. Prøvede at kontakte dem med opklarende spørgsmål, men fik aldrig nogen respons.

Svar från SAPU.dk
Glimrende forening, der yder kompetent hjælp
Brugte sapu til at give gode råd ifm privat udlejning. Fik bl.a. kompetent og hurtig hjælp til lejekontrakt, huslejeniveau og flere andre ting.
Det er min forståelse, at sapu arbejder på at ændre private udlejeres retstilling - et formål, der absolut bør støttes.
Kan anbefales.
De har været der hver eneste gang vi har haft brug for hjælp, med hurtig hjælp.
Vi har virkelig været glade for at vi har meldt os ind i Sapu. vi begyndte at få problemmer med vores lejere og Sapun har hver gang været der med gode råd og insigt. de har svaret hurtigt på vores mails og uddybete deres svar hvis vi har haft behov for det. vi har købt vores nye lejekontrakt hos dem og den var rigtig god og der var tænkt over indholdet. vi er rigtig glade for vi har meldt os ind. vi kan kun anbefale andre der ikke kan sælge deres hus og er nød til at leje det ud at få sapu i baghånden det giver en ro.
hilsen sus og marc
Kilden til "sikkerhed"
Det er en jungle at finde rundt i reglerne med hensyn til hvad man kan og ikke kan som udlejer.
SAPU har hjulpet mig meget med hensyn til fastsættelse af leje samt tvivlsspørgsmål vedrørende det at have en lejer.
Anbefaler det allerhøjst.
Virkelig god support iforbindelse mad sager hos huslejenævn, boligret, procesbevillingsnævn og fogedret
Jeg har i løbet af en uge fået to yderst kompetente svar, efter at have skrevet to mails til SAPU i forbindelse med en huslejenævnssag. Desuden er deres FAQ også ganske oplysende, så jeg forstår ikke de indlæg der antyder, det er spild af penge at melde sig ind. Jeg føler virkelig der er behov for en forening, der giver LLO modspil. I øjeblikket synes det som om, at det kun er LLO der har indflydelse på ændringer i lejeloven.
------------
Jeg har efterfølgende endelig fået sat lejerne ud vha fogedretten. Inden da har jeg været igennem sager hos huslejenævnet, boligretten og procesbevillingsnævnet. SAPU har hver gang været en kvalificeret hjælp. Jeg kan kun anbefale alle udlejere at melde sig ind i SAPU. Desuden vil jeg kraftigt anbefale udlejere at tegne en retshjælpsforsikring der dækker udleje (en normal familieforsikring dækker ikke, da boligudlejning bliver betragtet som et erhverv), så man ikke ganske uforskyldt risikerer advokatudgifter på ca. 50.000 kr. som jeg har haft, på trods af, at jeg har fået ret i alle sagerne.
Brug ikke din penge på SAPU
Hotline fungeret ALDRIG
Jeg har ALDRIG modatget svar på spg. sent via email.
Var ALDRIG ringet tilbage efter jeg har lagt en telefon besked.
Brug ikke din penge på SAPU!
GOD service
Efter jeg blev medlem af SAPU, har jeg har brugt SAPU til flere ting, blandt andet Seminar og udarbejdelse af forlængelse af eksisterende tidbegrænset lejekontrakt. Jeg kan kun anbefale denne virksomhed til alle private udlejere, der er rigtig god, hurtig og professionel behandling, samt gode seminarer!
SAPU en nødvendighed
SAPU har på alle måder været super og desværre først alt for sent fik jeg meldt mig ind. Som andre har nævnt er lejeloven absolut ikke på lejers side og det er svært som privatperson, at håndtere bla LLO's metoder. Derfor er SAPU super lige udarbejdelsen af lejekontrakten til håndtering af fraflytning.
Tak!
Jeg skulle udleje min lejlighed - og det gør man jo ikke bare lige sådan med et snuptag. SAPU hjalp mig med at udforme indhold til en lejekontrakt og stod for udarbejdelse af den. Det var et rigtig godt stykke arbejde - det var hurtigt, profesionelt og der blev taget hånd om alt. Til tiden og meget professionelt. Jeg føler mig tryg og sikker med udlejningen med SAPU i ryggen.
Dårlig første gangs oplevelse
Midt i november bestilte jeg et 2 års abn. der er inclusiv udformning af lejekontrakt. den 23nov. bestilte jeg så lejekontrakten (4 dages leveringstid) idag søndag d.2 dec.talte jeg
med Mark/sapu om hvorfor jeg stadig ikke har modtaget kontrakten. Der vil så komme oplæg mandag bla bla bla men hvad hjæper det når lejeren gerne vil have den til den første. I oplægget fra sapu skal man ikke lade nogen flytte ind før kontrakten er underskrevet;;; så hvad nu??
Pas På
Hans Rauff
SAPU.dk hjalp mig fra forvirring til klarhed
Jeg meldte mig ind hos SAPU for ca. et år siden, da jeg skulle leje min lejlighed ud. Oprindeligt ønskede jeg kun hjælp med lejekontrakt og nogle beskatnings-spørgsmål. Da min lejer så havde boet i lejligheden i omkring 6 mdr. opstod der forskellige problemer, som udviklede sig til en slem uoverenstemmelse. Jeg kom i tanke om mit medlemskab hos sapu og ringede til dem i hotline tiden, for at undersøge mine muligheder med den efterhånden noget besværlige lejer. I løbet af kort tid fik jeg forklaret mine muligheder, og SAPU formåede at forklare mig mine rettigheder på en måde så jeg følte mig tryg ved situationen igen. SAPU var en FANTASTISK hjælp i at få løst mit problem med lejer og jeg kan på det varmeste anbefale jer at blive medlem af SAPU. Som sagt havde jeg ikke selv de store problemer da jeg blev medlem men det var en lettelse at have kompetent rådgivning ved hånden da problemer opstod. Jeg har netop modtaget en mail fra dem hvori der står at mit abonnement er udløbet. Men for mig er der ingen tvivl! Jeg fornyer mit abonnement hos SAPU med det samme. Og kan kun anbefale andre at gøre det samme, da der ikke er megen anden hjælp at hente for os som pludselig har problemer med lejere.
Fik vist vejen i junglen
Jeg skulle leje min lejlighed ud, fordi jeg ikke kan sælge den. Ærligt talt, jeg aner intet om det med at skulle leje ud. Hvordan man laver en lejekontrakt, hvad skulle jeg passe på, hvor længe skulle jeg leje ud osv osv osv osv.
For mig var det uoverskueligt - og så fik jeg af en veninde anbefalet at gå ind på Sapu.dk. DET har jeg ikke fortrudt.
Jeg fik hurtig kontakt, klar og præcis besked og hjælp til såvel lejekontrakt som hvilke særlige betingelser, jeg skulle tilføje og ikke tilføje.
Det koster noget at være medlem og få lavet kontrakt osv. Men jeg betaler gerne, for jeg følte mig godt hjulpet og fik hurtig service/besked og hjælp. Det var meget lettere og billigere end hvis jeg skulle have haft fat i en advokat el. revisor - de er alt for dyre at få hjælp fra. Hos Sapu.dk gik det let, hurtigt og professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Sapu.dk
Charlotte Sørensen
Hvad får jeg for pengene ?
Sapu er en god ide. Når det så er sagt, så synes jeg medlemsprisen er lidt vel høj, da man skal betale for rigtig mange af de services, som Sapu har eller formidler kontakt til. Sapu får vel også et honorar for at formidle denne kontakt ? Derfor undrer det mig også at medlemsprisen er blevet sat op, uden at jeg er blevet orienteret herom (har kun betalt for en periode). Det er ikke mange penge vi taler om, men princippet for at jeg betaler, for at kunne betale for at få hjælp.
Seminaret, der for nylig blev afholdt var nogenlunde. Jeg har sendt mine kritikpunkter til Mark fra Sapu. Først og fremmest skulle alle de personlige (læs: ikke relevante for andre) været taget til sidst. Mark sagde også i starten, at det kun var spørgsmål af generel karakter, men havde svært ved at holde sig til det. Mark var en god formidler, men den medbragte jurist var ret uklar i sine svar og talte lavt foran forsamlingen.
Forsamlingen var for stor - der skulle have været et maksimum på 40. Evt. kortere tid og færre mennesker.
@Sapu: tilbyd lidt mere for det nu forhøjede kontingent og evt. en gratis udarbejdelse af lejekontrakt ved indmelding. Gør kurserne bedre. Så vi jeg nok blive - ellers føler jeg min revisor kan hjælpe ligeså meget.
MVH Andreas

Svar från SAPU.dk
Et nødvendigt onde
Overskriften skal ikke forståes negativt
Den forgangne uges seminar, efterlod mig med en sær følelse af afmagt. Skal jeg mon ikke hellere afholde mig fra det marked ?, der hedder ejendomsudlejning, hvis jeg vil kunne sove roligt om natten.
Min investering består i et dødsbo efter en slægtning.Dette dødsbo har jeg så ladet fuldt renovere, med det formål, enten at udleje eller udbyde til salg. Seminarets, skræmmende oplevelse, var alle de faldgruber, som lejeloven ” indbyder ” til. Umiddelbart blev jeg bragt i den opfattelse, - lad nu den renoverede ejendom stå, længst muligt for i stedet at søge den solgt, hvilket jo den lave rente muliggør og så i stedet undgå udlejning, mod alle de faldgruber det indeholder !.
Med chancen for at blive udråbt som udlejerbæst, tror jeg seminaret lærte mig, - sælg i stedet for at udleje !!. Det er ikke en metier for harmonisøgende !!.
På den baggrund, må jeg virkeligt sige, at det var et godt og grundigt arrangeret seminar..
Leif Nygaard - Næstved
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.