Banner for Samsung Electronics Sverige

Samsung Electronics Sverige Omdömen

TrustScore 3 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 99 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Konsumenter uppskattar generellt produkterna och är nöjda med sina köp, inklusive tablets, hörlurar och TV-apparater. Många framhåller den smidiga köpprocessen, snabba leveranser och förmånliga priser. Vissa lyfter också fram god bildkvalitet och prestanda hos specifika enheter. Dock uttrycker en betydande del av kunderna starkt missnöje med kundtjänsten. Många rapporterar vaga eller motsägelsefulla svar, långa väntetider och att problem inte löses effektivt. Dessutom har en del konsumenter stött på problem med produktkvalitet och hållbarhet, där varor gått sönder i förtid eller haft produktionsfel. Det finns även synpunkter om otydliga prisstrategier och svårigheter med inbytesvärden.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produkterna, där vissa uttrycker stor nöjdhet med köp som hörlurar... Se mer

Customer service

Kunder noterar konsekvent negativa upplevelser med kundtjänsten och beskriver den som mycket bristfällig.... Se mer

Quality

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med kvalitet, där vissa konsumenter uttrycker stor... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är tvetydig, med många som rapporterar positiva upplevelser av snabb hantering och... Se mer

Price

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med prissättning, där vissa konsumenter uppskattar bra... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra bild. Svårt med installationen till tv-box. När jag skulle lämna omdömen så var texten på portugisiska och jag översatte och svarade men detta skickades ut flera gånger, trots att jag svarade att... Se mer

Jag köpte 2 stycken Tab S10fe+ ,mycket bra tablets. Mindre bra är att jag köpte 2 stycken original cover som INTE fungerade ihop med medföljande S-pen på grund av magnetismen i coverna. Detta var de... Se mer

Tycker jag fick vaga svar . För mig är det en garantifråga eftersom gångjärnet är sönder. Om det beror på att skåpet lutar fel så är det installatörens fel och för mig en garantisak.

Det mesta fungerar bra. Men de nya EU laddkablarna med USB-Ci båda ändarna fingerar inte utan konverter i någon av mina original Samsung laddarna, vilket kan innebära sämre/långsammare laddning

1. Nr. 21 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  2. Nr. 13 av de 15 bästa företagen i Elektronikbutik

Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.

Samsung Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida så hjälper vi dig vidare.

Medel

TrustScore 3 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

105 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Uselt

Jag har försökt att bli uppringd av en säljare men har inte lyckats nu i 3 veckor snart. Kontaktade supporten men de ber mig att fylla i kontaktformuläret och skicka in igen! Även fast jag hade gjort det 3-4 ggr redan.

Hur kan man beställa varor som inte finns tillgängliga någon annanstans då?
Då vände jag mig till Dustin och fick hjälp på en gång men de kunde inte garantera att varorna skulle funka ihop utan problem.

Det gällde 4st signage och en player box.. Det Dustin hade hos sig behövde en splitter men då känner inte boxen igen skärmarna pga splittern. För att allt måste vara just Samsung, dvs låst modell.

Nu undrar man är Samsung verkligen värt att ha framöver! Även fast man hade allt från Samsung och har varit en lojalkund.

Efter allt detta känner jag att Samsung Sverige är nog ingen bra arbetsplats. Supporten svarar var en halvtimme mellan på varje meddelande. Hur ska det gå till!?
Anställ fler och ta hand om era personaler, så besviken -.-

26 juni 2024

Flip 5

Flip 5
Telefonen är ett år gammal och skärmskyddet började lossna i vecket och efter ytterligare 3dagar blev hela vikskärmen svart, detta är enl.Samsung inget som täcks av garantin, detta måste ju bara vara ett skämt, haft Samsung hela livet men nänä aldrig mer en Samsung.
SÅ EN VARNING TILL ALLA ER SOM TÄNKT KÖPA EN, KÖP NÅGOT ANNAT MÄRKE.

25 juni 2024

Köp aldrig en tvättmaskin från Samsung

Köp aldrig en tvättmaskin från Samsung! Köpte en för drygt 6 år sedan. Har tagit väl hand om den och tvättar inte överdrivet mycket (vi är ett hushåll på 3 pers). Den la av för några veckor sedan; trumman snurrar inte och den stängs av kort efter start. Samsung utlovar 10 års garanti på motorn och när jag varit i kontakt med supporten (vid 4 tillfällen), har de ställt en massa frågor, för att sedan säga att garantin inte gäller i Sverige (samtal nr 3). När jag chattar med supporten efter det, säger de inget om att garantin inte gäller i Sverige (står stort och tydligt på maskinen 10 Year on the Motor Warranty) utan då säger de att garantin endast gäller för motorn. För att ens kolla upp det, skulle det först kräva ett besök där en tekniker kommer ut och tittar och det skulle kosta 200 kr, vilket hade varit ok, men sedan får vi veta att det endast sker via ett telefonsamtal och att det skulle kosta 200 kr, vilket fortfarande är fine. Vi får sedan ett mail från teknikern där de säger att ett fysiskt besök krävs för att se vad felet är och ge ett kostnadsförslag på eventuell service. Det besöket skulle kosta ca 1700 kr före RUT-avdrag! Vi vet fortfarande inte vad som gäller för garantin.
Vi valde att beställa en ny maskin istället för att förlänga processen, som förmodligen hade kostat nästan lika mycket som en ny tvättmaskin. De erbjöd en rabattkod från Samsung på 15%. Sa att jag aldrig mer köper en tvättmaskin från Samsung och att jag är missnöjd med deras service. En bot svarar (vid 2 tillfällen):

Vi förstår och är ledsna att du känner dig missnöjd.

Vi är tacksamma för din feedback och kommer att föra den vidare för kommande lanseringar.

Är det något annat jag kan hjäpa till med idag?

10 juni 2024

KÖP ej en Samsung fold!

Otroligt dålig kundservice! Köpte en Samsung galaxy fold 4 via Samsungs hemsida oktober 2022. Har varit inne på service med mobilen 2 gånger och det blir en tredje gång snart då gångjärnet på deras mobil slutar fungera efter 6 månaders användning för vardagligt bruk. Informerade deras kundtjänst om det återkommande problemet men de vägrar ta tillbaka mobilen/ersätta den med en ny. De skickar mig till en extern firma som heter mcare varje gång och tar inget ansvar för att hjälpa sina kunder. Mcare har bra service. Dock anser jag att om en produkt inte fungerar enligt beskrivning bör Samsung återkalla denna modell/byta ut den mot någon annan som fungerar korrekt. Det som stör mig är att jag varit lojal samsung kund sedan 2013 och jag har nästan allt samsung hemma och blir behandlad som skräp. Kommer inte köpa någon mer samsung mobil i framtiden och avråder alla starkt ifrån att köpa deras foldables då de fortfarande har stora problem med dyra priser.

7 juni 2024

Har en Samsung S23 Ultra

Har en Samsung S23 Ultra. Efter att ha uppdaterat mjukvaran (på uppmaning i telefonen), gick det inte att göra någonting i telefonen. Det kom upp meddelande om att jag skulle logga in på mitt Samsung-konto, vilket jag inte hade. Var tvungen att på lånad dator gå in och skapa ett konto för att överhuvudtaget kunna använda telefonen. Försökte med Samsung support som slutligen rekommendera mig att lämna in telefonen till återförsäljare eller en Samsung tekniker.

3 juni 2024

Jag avråder STARKT att använda er av…

Jag avråder STARKT att använda er av Samsung flex. När jag väl skulle byta upp mig efter ett år så ”råkade” Samsung lägga min enhet som jag hade på flex som en ”trade in” enhet, som iofs gav mig 3000 i rabatt på den nya telefonen men pga att dom la min första flex enhet som en ”trade in” enhet så registrerades det inte att jag lämnat tillbaka enheten. Fakturorna fortsätter att komma ett halvår senare samtidigt som fakturorna för nya telefonen tuffar på. Den ända lösningen på detta enligt Samsung är att betala av min restskuld på 7000 kr. Så innan det är färdigt så har jag betalat 16-17000 på en enhet som kostade 11000 ny. Som jag dessutom inte har i min ägo, den har Samsung..

12 maj 2024

Går ej att returnera varor

Att beställa en tv var enkelt.

Eftersom den var trasig när den kom returnera jag ordern. Då började mardrömmen.

Fel blanketter. Samsung avbryter upphämtning samma dag som Bring ska komma. Kundtjänst har ingen information om ärendet. Långe väntetider. Allt för att konsumenten tillslut ska behålla en icke-fungerande tv.

Redan lagt 10 timmar på att försöka lämna tillbaka tv-apparaten och är nu tillbaka på ruta 1. Ska vänta igen en kväll i fem timmar på att Bring kanske kommer. Och fylla i blanketter och skriva ut lappar i 1-2 timmar.

Samsung kompenserar inte på något sätt för min nedlagda tid.

Sen sög dessutom TV:n. Blir Sony och LG framöver.

2 maj 2024

Rekommenderar ingen att köpa en Samsung…

Rekommenderar ingen att köpa en Samsung Eco Bubble tvättmaskin.Vi fick en som tyvär gjort hål i flera av våra kläder och sängkläder,kostnaden för vad den haft sönder är större än vad själva maskinen kostat.När vi först försökte få hjälp ang att den gör små hål i vår tvätt blev vi ifrågasatta och anklagade att det var vi som tvättade fel,när vi sedan förklarat att vi prövat allt och att tvätta så skonsamt som möjligt (byta tvättmedel,köra låg centrifugering) skickades till slut tekniker som konstaterade hål i trumman.Trumman byttes utan kostnad,men att få ut ersättning för våra skadade kläder och sängkläder har inte varit lätt,Samsung har inte varit intresserade av att ge oss full ersättning för våra skadade produkter,något vi tycker varit självklart när vi fått en defekt tvättmaskin som förstört våra saker.Summa summarum är vi är tvugna att köpa nya kläder och sängkläder som ersättningen vi fått av Samsung inte täcker.Som kund är vi alltså förlorarna.Vi kommer inte köpa några vitvaror igen från Samsung.

5 april 2024

Köpte en Galaxy S23 Ultra i december…

Köpte en Galaxy S23 Ultra i december 2023 direkt från Samsung, jag testade mobilen i två veckor men var inte nöjd med den och anmälde retur till Samsung. Via sina webbsida de erbjud då 100 dagar returfri om man inte vill ha mobilen. Jag returnerade mobilen till adressen som Samsung skickade till mig och fick betala 460 för frakt då deras återvinning center befinner sig i Finland, inte i Sverige. Enligt Samsung de ska ersätta oss för enheten och frakt men de skriv att de betalar 169kr frakt + mobilkostnad, men efter en 20 dagar jag kontaktade dem via email då de hörde inte av sig och efter 4 dagar de svarade att de ber om ursäkt för sent svar och de vill att jag skickar till de vad är det för enhet! Jag hade redan i första e-mejl skickat anspråksnummer som jag fick från dem vid returanmälan och även spårnings kollinummer via Schenker!
Ändå jag skickade igen dem information som de bad mig att skicka, nu återkom de efter ca en vecka, en idiot som heter Simona återkopplar till mig och säger att hon hittar inte ”Trade in Enhet” i mitt anspråksnummer och bad mig att skicka spårnings nummer och IMEI nummer, (som hon redan hade från första mejl)! Jag skickade igen och gav ännu mer information och dokument, hon återkopplade efter 4 dagar och sa att hon har nu allt info hon behöver och kommer att återkoppla när hon har uppdateringar. Tre dagar efter skriv hon till mig igen: ”
Hej Kevin!
Tack för att du kontaktar Samsung Shop.

Kan du vänligen återkomma till oss med vad för enhet du skickat in? Och om du har ett IMEI nummer så får du gärna bifoga det med. Det finns ingen Trade-in deal i din order. Valde du Trade-in när du la ordern?

Har du ytterligare frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Samsung Shop
Simona

Vad är detta för kundservice!
Nu är det snart tre månader utan att de kunde lösa problemet och jag har bestämt mig att publicera allt om min upplevelse med Samsung med alla från och tillbaka e-mejl från dem så att så många Svenskar vet att de inte kan lita på Samsung produkter när det gäller efterköp och kundservice.

16 januari 2024

Jag har en Samsung S23 PRO

Jag har en Samsung S23 PRO. Det är den absolut sämsta telefonen jag någonsin har haft oturen att stöta på i mitt liv. Den är verkligen HEMSK. SVINDÅLIG kamera, den bearbetar bilder I EFTERHAND+?????+ Så en bra bild blir suddig, exempelvis. Går du in på kamerarullen och sen klickar på en bild så hinner du tänka ´´denna bilden blev bra´´ i ungefär en sekund innan det dyker upp en text där det står BEARBETAR BILDEN, UTAN ATT HAR BETT OM DET ELLER KAN GÖRA NÅGOT ÅT DET. SEN BLIR BILDEN SVINDÅLIG OCKSÅ. FRUKTANSVÄRD TELEFON. PÅ ALLA SÄTT. SLUTA GÖRA TELEFONER. SNÄLLA

27 mars 2024

Urusla

Urusla! Köp inte fällbara samsung telefoner! Dessa må vara high tech men det som är basic uthållighet av en telefon är ett skämt med dessa! Tappade min samsung z4 flip vid några tillfällen från liten höjd. Den fick lagas två gånger på en månad för trasig display. Vill bara lyfta att telefonytan är oklanderlig, inte ens en repa på telefonen. Har alla skydd den ska ha och så vidare. Kasst!

Kundservice under all kritik. Men det jag upplevde med de personerna jag haft kontakt med i kundtjänsten är att det inte ligger hos dem. Utan att Samsung vet om problemet och vill inte ta hand om det! Så detta läggs på folk i första linjen/ kundtjänsten. Som får hantera klagomål med vetskap om att Samsung höjdare inte accepterar någon slags returpolicy på odugliga varor och tjänster!

8 mars 2024

Köpte ny S24 via Samsung Trade in

Köpte ny S24 via Samsung Trade in. Returnerade inbytestelefonen som blev godkänd snabbt av Foxway. Dock efter 3 veckor har ingen återbetalning synts till. Whatsuppchatt ledde enbart till att de skyller på Foxway och att "vi kollar och återkommer", har såklart inte återkommit.. Tröttsamt

5 mars 2024

Köpte 65"tv direkt från Samsungs…

Köpte 65"tv direkt från Samsungs hemsida, var fel på bildskärmen, som de höll med om,efter att sett foton
Sen verkar inte inte alls fungera mellan samsung Sverige &England
Den ene vet inte vad den andre gjort,
De lovar att ringa tillbaka, men gör det inte,har gått 2 veckor nu.
Bedrövligt
Så imorgon blir det att ringa igen å prata med en engelsk support så tänk er för innan ni köper en tv från samsungs hemsida
Kontaktade samsung igen (23/2)
Efter att jag förklarat vad det handlade om,så la de på luren ,utmattningtekniken fungerar inte på mej,men tänk er för,innan ni handlar där.......
Nu 4 mars fortfarande ingen som har ringt tillbaka

22 februari 2024

Så dålig support

Så dålig support. Tog över 30 min i kö att ens komma fram via telefon. Men de kunde inte svara på någonting. Bara rabblade att starta om mobilen.

14 februari 2024

Samsung TV…

Kanonbemötanda när jag ringde ang min TV. Skickade tekniker som löste mitt problem. Byte av kretskort mm. Toppen Rekommenderas. Kommer att hålla mig till detta märke. TACK

9 februari 2024

Nya Samsung S24 telefonerna stöder inte…

Nya Samsung S24 telefonerna stöder inte gamla smart watch. Så nu sitter jag här med en ny fungerande telefon, och en utmärkt fungerande klocka som jag använt troget i många år men nu går det inte längre.
Aldrig mer Samsung för min del.

10 februari 2024

Precis som många andra önskar jag att…

Precis som många andra önskar jag att jag hade läst här innan jag beställde via Samsung Shop. Både deras live chat på hemsidan och support via whatsapp är sämst. Långa väntetider, intetsägande svar, abrupt avslut på chatten utan att man fått svar mm. Hjälp över telefon var också bedrövligt, satt i kö i en timme innan jag gav upp. Det är helt sjukt vad mycket tid jag behövt lägga ner för att komma i kontakt med Samsung, men till slut gick det genom telefon med engelsktalande support. Det är bättre än ingenting. De måste ha större kundservice-bemanning om de ska sälja direkt till slutkund. Kommer aldrig köpa direkt från Samsung förrän de fått högre betyg på Trustpilot.

1 februari 2024

2024-02-08. Återigen ett nytt meddelande från bolaget. De har slut på produkten. Liknande meddelande fick jag redan 2024-01-24. De har dragit 4990 kronor från mitt konto. Inga pengar har återbetalats!

Detta bolag tycks ha som affärside att sälja varor som de inte har.
Bolaget drar snabbt pengarna från ditt konto med hjälp av Klarna.
Återbetalning dröjer...osäkert hur länge. Sker det över huvudtaget? Jag väntar med spänning på mina 4990 kronor. Det är mycket pengar för mig.

22 januari 2024