Banner for Samsung Electronics Sverige

Samsung Electronics Sverige Omdömen

TrustScore 3 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 94 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder är nöjda med produkterna och framhäver god kvalitet och prestanda. Konsumenter upplever ofta beställningsprocessen som enkel, med snabb leverans och förmånliga priser. Många uppskattar även den smidiga servicen och den trevliga personalen. Dock upplever en betydande del av kunderna problem med kundtjänsten, som beskrivs som svåråtkomlig, inkonsekvent och med bristande förmåga att lösa problem. Vissa har också stött på problem med produktkvalitet, där dyra produkter inte håller länge eller har felaktigheter från start. Dessutom har det förekommit klagomål på felaktiga produktbeskrivningar och svårigheter med att få reservdelar eller utnyttja prisgarantier.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med produkterna, där vissa konsumenter är mycket nöjda med sina... Se mer

Customer service

Recensenter belyser negativ aspekter av kundtjänst, med många som uttrycker besvikelse över den "urusla... Se mer

Quality

Recensenter nämner tvetydig feedback om kvalitet, där många uttrycker tillfredsställelse med produkterna och... Se mer

Service

Användare beskriver tvetydig interaktioner med service, där vissa upplever att personalen är mycket... Se mer

Price

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med pris. Vissa konsumenter rapporterar positiva erfarenheter, som att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra bild. Svårt med installationen till tv-box. När jag skulle lämna omdömen så var texten på portugisiska och jag översatte och svarade men detta skickades ut flera gånger, trots att jag svarade att... Se mer

Jag köpte 2 stycken Tab S10fe+ ,mycket bra tablets. Mindre bra är att jag köpte 2 stycken original cover som INTE fungerade ihop med medföljande S-pen på grund av magnetismen i coverna. Detta var de... Se mer

Tycker jag fick vaga svar . För mig är det en garantifråga eftersom gångjärnet är sönder. Om det beror på att skåpet lutar fel så är det installatörens fel och för mig en garantisak.

Färgen är inte svart på sound baren! Den är antracitgrå? Färgen stämmer illa med tv’n.

1. Nr. 21 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  2. Nr. 13 av de 15 bästa företagen i Elektronikbutik

Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.

Samsung Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida så hjälper vi dig vidare.

Medel

TrustScore 3 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

98 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Luras till att tro att priset är bra

Prsissättningsstrategin är upplagd för att lura dig att du gör ett bra köp. Fula taktiker används där fullpris är satt mycket högre för att det ska se ut som att det är bra rabatt. Sedan tajmar de olika kampanjer så att det ska vara omöjligt att utnyttja prisgaranti som de skryter med.

Jag är en kund som känner mig riktigt lurad då se sänkte priset ännu mer precis efter att tidsfristen för prisgaranti gick ut. Och sedan skickade de reklam där de tyckte att jag skulle köpa exakt samma TV igen, men billigare än förut.

20 augusti 2025

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar att du har upplevt vår prissättning och kampanjhantering på detta sätt. Vi uppskattar att du delar din feedback med oss och tar den med oss i vårt fortsatta arbete för att förbättra kundupplevelsen.

Har ingen koll

Har inte koll på deras egen lagerstatus. Beställde buds 4pro och undrade var dom tog vägen.
Då var dom helt plötsligt slut, hur kan dom sälja en vara som är slut?
När den är slut så går det inte att beställa dom.
Dom man skrev med skrev olika saker varje gång man frågade. Sen påstod dom att det skulle ta över 1 månad innan lagret fylls på.
Då fick jag dom veckan därpå??

31 mars 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen den förvirring som uppstod i samband med din beställning. Vi tar till oss av din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra oss och säkerställa en så hög nivå av kundservice som möjligt. Tack för din feedback.

Kontaktat support vid flera tillfällen

Kontaktat support vid 2 tillfällen, och över 2 timmar totalt. Ingen ordning på serienr trots att produkten är registrerad i samsung portalen på mig. Blev till slut lovad att en ny borste skulle skickas. Det var 30/4, fortfarande 2/6 ingen borste. Så otroligt besviken på Samsung. Funderar att gå vidare till allmäna reklamationsnämnden. /Fick mail från Samsung efter recensionen, att kontakta dom igen via samsung.com att dom vill hjälpa till. Totalt omöjligt att få kontakt via den sidan Är väl det dom vet när man blir hänvisad dit. Aldrig mer en Samsung pryl i mitt hem

30 april 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi förstår din frustration och beklagar den långa väntetiden och den uteblivna borsten. Vi tar till oss av din feedback och ser över våra rutiner för att kunna förbättra upplevelsen framöver.
Vänligen kontakta vår support igen så att vi kan hjälpa dig vidare med ditt ärende. Du kan nå oss här:

Det var väldigt svårt att få hjälp med…

Det var väldigt svårt att få hjälp med mitt garantiärende. Det tog över en månad och flera kontakter med olika medarbetare – som påstod att de hade beställt reservdelar utan att något dök upp – innan jag till slut fick hem nya "pluttar". När jag lämnade en ärlig recension om den bristfälliga supporten och produktens kvalitet togs mitt omdöme bort med hänvisning till "reglerna". det verkar som att man inte får ge negativ kritik här. Riktigt dåligt hanterat av Samsung.

1 april 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar den långa hanteringstiden och de problem du upplevde i samband med garantifrågan. Vi uppskattar er feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår support.

Det var strul med frakten från början…

Det var strul med frakten från början till slut, vilket det i stort sett alltid är med Bring. Istället för 3-5 dagar som utlovades från början så tog frakten drygt 3 veckor.

17 februari 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen att din leverans tog längre tid än förväntat, och att frakten inte levde upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på stort allvar. Vi hoppas att du är nöjd med produkten nu när den kommit fram.

Tv-skärm slocknade 1 månad efter…

Tv-skärm slocknade 1 månad efter reklamationsrätt löpt ut. Om man har möjlighet och tid att ta sig fram till kundtjänst via telefon är de trevliga men kan inte svara på något utan behöver kolla upp saker. Därefter hör man aldrig av dem igen. Har haft en flera månader lång och bisarr mailkonversation för att reda ut vad det skulle kosta att få den felsökt. Det går tyvärr inte att få reda på innan den felsöks, inte ens mellan tumme och pekfinger vilket ju gör det olönt att ens försöka ge sig på det projektet. Ett svar indikerade att man kan betala för att få en kostnadsuppskattning för en felsökning. Men det går tyvärr inte få reda på vad det kostar att boka en kostnadsuppskattning. Det är också helt olika svar i olika mail, men det är åtminstone konsekvent i att det inte får några klara besked. Jag antar att det är någon typ av AI-svar. Så TVn får jag slänga åt skogen 3 år gammal och så får jag välja något annat än samsung nästa köp.

23 februari 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen att din TV slutade fungera kort efter att garantin löpt ut. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över våra interna processer för att förbättra vår service och tydligheten i vår kommunikation. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Är så besviken på samsung galaxy…

Är så besviken på samsung galaxy s25 ultra och facking japanska bolaget som till verkara dessa köpte telefonen 2025-05-30 6mån senare kunde jag knappt ha fulladdaning på telefonen laddar varje dag ny telefon kameran hänger inte med ibland skärmen flamrar när man ska se någon på Youtube katastrof sämsta samsung telefonen Jag har haft aldrig mer en samsung till bara problem med den nya samsung galaxy s25 ultra fast jag ägde samsung i 17år går till iPhone i stället

16 maj 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar att din nya Samsung S25 Ultra inte har levt upp till förväntningarna. Vi uppskattar din feedback angående batteritiden, kameran och skärmproblemen. Kontakta gärna Samsung support om du vill ha hjälp med din telefon. Du når Samsung support här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Undermåligt

Jag har köpt en ljudanläggning från Samsung och efter ett tag började Subwoofer låta konstigt. Jag anmälde det till Samsung som garantiärende. Först fick jag fem olika besked, tekniker skulle hämta det sedan skulle jag skicka den trasiga högtalaren med Bring till Elcare Nordic i Linköping. Efter 4 v hör de av sig och undrar varför jag inte har skickar även en "limpa". Jag skickade även detta. Efter 4 v kom subwoofer tillbaka och "limpan" skulle levereras hem med Bring. Jag väntade den angivna kvällen men ingen Bring. Dagen efter fick jag besked att de har skickat "limpan" tillbaka till Elcare Nordics. Inga besekd, ingen info och ingen "limpa". Jag kan inte lyssna på musik då "limpan saknas. Detta har nu pågått i 5 månader!!!! Undermåligt och amatörmässigt. Fy skäms Samsung och era underleverantörer!
Jag väntar fortfarande på min "limpa".

9 april 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Hej! Det var tråkigt att höra att du fick vänta länge på reparationen av din Subwoofer och att Bring inte lyckades leverera den som planerat efter så lång tid. Om du fortfarande behöver hjälp av Samsung support når du oss både på telefon och chatt via denna länk:https://www.samsung.com/se/support/contact/

Undvik Samsung Shop

Undvik Samsung Shop! köpte en ny 85 tums tv av dem på kampanj över julen, därför packade jag inte upp den förrän början av februari när jag renoverat klart bara för att se att displayen är trasig när jag kopplar i sladden. Trots ARN inkopplat vägrar samsung ta något ansvar utan hävdar det är mitt fel då kartongen inte är skadad, räcker ju sannolikt den vickar i lastbilen så går skärmen sönder. Riktigt uselt, bara slänga min nya TV. Bemötandet är under all kritik i supporten. köp aldrig från samsung shop

8 april 2026

Hej Stefan,

Det var tråkigt att höra att displayen på din nya 85 tums TV har gått sönder. Vi ser att du har ett pågående ärende med oss, och eventuella uppdateringar kommer ske via det ärendet. Vi beklagar även att är missnöjd med bemötandet av vår support. Det är feedback vi nu tagit vidare. Skulle du ha några andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att kontakta Samsung support igen. Det kan du göra här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Samsung Flex

Samsung Flex – allvarlig säkerhetsbrist och totalt oacceptabel hantering

Undvik Samsung Flex.

Mina personuppgifter har läckt i en säkerhetsincident kopplad till tjänsten. Det handlar inte om småsaker – mitt namn, e-post och personnummer har exponerats.

Detta är en av de mest känsliga typerna av data i Sverige. Att ett företag som Samsung kopplas till en sådan brist är helt oacceptabelt.

Än värre är hur det har hanterats. Ingen konkret hjälp, inget ID-skydd, ingen kompensation – ingenting. Bara generiska svar och bortförklaringar.

Att påstå att “inga fall av missbruk rapporterats” är irrelevant. Skadan uppstår i samma sekund som uppgifterna lämnar systemet.

Samsung Flex är en tjänst där du som kund förväntas lita på att din identitet hanteras säkert. Den tilliten är nu helt borta.

Jag rekommenderar starkt att undvika Samsung Flex tills de kan bevisa att de faktiskt tar ansvar – inte bara i ord, utan i handling.

20 mars 2026

Hej Allan,

Tack för att du hör av dig, Samsung beklagar verkligen situationen och tar det inträffade på största allvar. Vi jobbar nära med Lisa& men då incidenten uppstått hos dem får du bäst hjälp genom att kontakta dem direkt. Bästa sättet att kontakta dem är via mail på support@lisaand.com.

0 stjärnor. Jag köpte en The Frame tv (14900 kr) som har krånglat sedan dag 1. Bilden försvinner och ibland så startar den inte ens. Jag har haft en tekniker (väldigt trevlig) här som bekräftade ett produktionsfel, har fått byta ut flera saker ur tvn för att förbättra men det hjälper inte. När jag önskar att reklamera köpet hävdar dom att de inte erbjuder reklamation förrän man har haft besök av tekniker vid tre tillfällen vilket strider mot konsumentlagen. Skamligt!

24 mars 2026

Svar från Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar att din TV krånglat och att det varit problem att starta den samt att bilden försvinner. Om du fortfarande behöver hjälp med TV:n eller vill ha mer information om vad som kan göras härnäst hjälper vi dig gärna vidare via vår support. Du kan kontakta oss både via telefon och chatt här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Har köpt en OLED S95D-TV

Har köpt en OLED S95D-TV. Visar sig att jag inte kan hänga upp TV:n på grund av fabriksfel med monteringshålen; ena sidan fungerar, den andra gör inte det. Har köpt extra 5 års garanti hos Elgiganten. Får ett reparationserbjudande från Samsung på 18 000 SEK för att åtgärda deras eget fabriksfel. Nästa gång blir det LG. Aldrig mer.

30 januari 2026