Den randiga skjortan var fin. Den beiga skjortan var väldigt tjock och stel och kvaliteten såg billig ut så den går i retur.

Era polojumprar är trotjänare i min garderob. Jag hoppas att de jag nu köpt kommer att hålla samma höga standard vad gäller passform och finish efter tvätt.

Efter beställning snabb leverans. eftersom jackan var för stor. Detbytet skedde också friktionsfritt och snabbt. Kan man kalla service!

Snabb leverans. Bra priser oxh snygga modeller, lite extra när det gäller mideller. Sköna kvaliteter

1. Shopping och mode

Saint Tropez blev grundlagt i 1986 i kystbyen Hornbæk – Danmarks svar på Saint Tropez, Frankrig – som et dynamisk high-street modebrand. I dag er Saint Tropez et internationalt brand designet i Danmark og solgt over hele Europa. Vores design er til kvinden, der vil føle sig moderigtig hver dag. Vi skaber sæsonens must-haves og hverdagshelte – uden at glemme det perfekte festlook – tilgængelig mode til alle lejligheder!

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Den ena bra kvalité den andra inte

25 mars 2026

Hei Marie,

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du gillade den randiga skjortan. Samtidigt är det naturligtvis tråkigt att den beige skjortan inte uppfyllde dina förväntningar.
Du är välkommen att returnera den.

Team Saint Tropez

Fin färg och sitter bra på.

Fin färg och sitter bra på.

25 mars 2026

Hej Anna-Maria,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att du gillar färgen och att passformen sitter bra.

Team Saint Tropez

Era polojumprar är trotjänare i min…

20 februari 2026

Hej Helena,

Tack så mycket för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att höra att våra polojumprar är favoriter i din garderob.

Saint Tropez

utmärkt bra

16 februari 2026

Hej Narges,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att allt var utmärkt.

Team Saint Tropez

Så fina koftor och dessutom till bra…

Så fina koftor och dessutom till bra priser!

22 januari 2026

Hej Kerstin,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med koftorna och priserna :D

Vennlig hilsen
Saint Tropez

Jättefina

Jättefina , både färg och modell, supernöjd

19 januari 2026

Hej Ylva,

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är supernöjd med både färg och modell

Team Saint Tropez

Har betalat men inte fått kjolen

Har betalat men inte fått kjolen, gått 10 dagar

11 januari 2026

Hej Mia,

Vi beklager dette!
Ta vennligst kontakt med kundeservicen vår og oppgi ordrenummeret ditt, så vil vi undersøke saken så snart som mulig og hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen

Väldigt besviken

Väldigt besviken! La en nyårsbeställning den 22 december då det enligt hemsidan utlovades säker leverans innan nyår om man beställde innan 26 december! Den 23 december fick jag en bekräftelse att varan var på väg! Den 30 december hade jag fortfarande inte fått min order och kontaktade schenker som sa att varan var bokad men företaget hade ännu inte lämnat ut varan till schenker för leverans! Så där förstördes min nyårs outfit. Jag har sedan dess kontaktat företaget 2 gånger för att häva köpet utan något svar! Jag har förståelse för att det är ändrade öppettider under jul och nyår men dem har trots allt haft 4 arbetsdagar på sig att antingen skicka paketet eller återkoppla till mig som kund! Känns väldigt oseriöst. Fortsätter dem undvika mig så får jag reklamera via banken. Mitt tips är att undvik detta företag och handla någon annanstans.

Uppdatering i ärendet !
Till slut svarade supporten och uppgav att DB Schenker hade tappat bort pallar, vilket orsakat förseningen.
Däremot undvek företaget min fråga om återbetalning, trots att jag skriftligen hade hävt köpet på grund av utebliven leverans.

När jag påpekade detta uppmanades jag att vänta tills problemet var löst, därefter ta emot paketet och själv returnera det för att eventuellt få tillbaka mina pengar.

Detta är enligt min uppfattning inte förenligt med konsumentköplagen, då ansvaret för leverans och återbetalning inte kan läggas på konsumenten efter en giltig hävning.

Jag tvingades därför reklamera köpet via min bank, som omgående gav mig återbetalning.

Denna hantering säger tyvärr mycket om företagets syn på konsumenträtt och ansvar.

5 januari 2026

Hej Evelina

Tack för din recension!
Vi har noterat era e-postmeddelanden och ber om ursäkt för situationen. Vi svarar så snart som möjligt och arbetar med att lösa problemet.
Tyvärr är pallen tillfälligt borta, men vi följer upp detta och uppdaterar er så snart vi har mer information.
Tack för ert tålamod.

Team Saint Tropez

Väldigt skön jacka och väldigt fin färg!

25 december 2025

Hej Galina
Stort tack för din fina recension! 🌟

Så roligt att höra att du tycker att jackan är väldigt skön och att du gillar färgen. Vi blir verkligen glada av att höra det!

Saint tropez

Varan överensstämmer med beskrivningen

Varan överensstämmer med beskrivningen. Levererades kom snabbt och hade bra pris

15 december 2025

Hej Elisabeth

Stort tack för din recension ⭐
Vad roligt att höra att leveransen var snabb. Vi är glada att du hade en riktigt bra upplevelse och hoppas att få se dig igen snart!

Saint tropez-teamet

allt har fungerat bra och ett stort…

allt har fungerat bra och ett stort plus att ni skickar med returblankett .

11 december 2025

Hej Ulrika

Stort tack för din recension ⭐

Saint tropez-teamet

Härliga bra kläder

Härliga bra kläder, lätt att beställa

17 november 2025

Hej Eva

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad härligt att höra att du är nöjd med våra kläder och att beställningen var enkel att genomföra.

Snygga och sköna tröjor

Snygga och sköna tröjor. Lite lång leveranstid.

17 november 2025

Hej Jessica
Tack så mycket för din recension! 🌟

Vad roligt att höra att du tycker tröjorna är snygga och sköna.
Vi beklagar dock att leveranstiden var längre än förväntat – det tager vi selvfølgelig med oss i vårt fortsatta arbete.

12 november 2025

Hej Anita
Stort tack för din fina recension! 🌟

Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, våra priser och våra modeller – särskilt när det gäller midje­modellerna. Vi uppskattar også verkligen, at du framhæver kvaliteten.

Team Saint tropez

Jättefin klänning som levererades…

Jättefin klänning som levererades snabbt.

4 november 2025

Hej Karin

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad härligt att höra att du är nöjd med klänningen och att leveransen gick snabbt. Det gläder oss verkligen.

Team Saint tropez

klänningar i XS som är väldig breda

klänningar i XS som är väldig breda. Samma med ärmarna på tröjorna.

22 oktober 2025

Hej Vigith

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at klæderne i XS føltes brede, og at ærmerne på trøjerne ikke passede som forventet. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og størrelsesguides.

Med venlig hilsen,
Team Saint-Tropez

Snygg klänning med fin avskärning i midjan

Jag har bara provat klänningen och så långt är jag nöjd.

23 oktober 2025

Hej Lena

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner,
Team Saint Tropez

Det gick fort att få hem varorna

Det gick fort att få hem varorna. Så nöjd med mina varor

20 oktober 2025

Hej Anneli

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner,